Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Just Cavalli Leopard ochranný kryt pro Apple iPhone 5, iPhone 5S fialová (violet)

Just Cavalli Leopard kryt pro Apple iPhone 5S violet   Just Cavalli Leopard kryt pro Apple iPhone 5S zepředu   Just Cavalli Leopard kryt pro Apple iPhone 5S zezadu   Just Cavalli Leopard kryt pro Apple iPhone 5S zboku   Just Cavalli Leopard kryt pro Apple iPhone 5S detail   Just Cavalli Leopard kryt pro Apple iPhone 5S detail 2  
Kat. číslo: 6172804
Výrobce: Just Cavalli
Barva: fialová (violet)
Dostupnost: -----
Exkluzivní ochranný kryt Just Cavalli Leopard z průžného, ale dokonale chránícího materiálu pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S. Ochranný kryt Just Cavalli Leopard se vyznačuje antišokovými vlastnostmi například při nechtěném pádu, takže nedojde k poškození Vašeho telefonu. Kryt Just Cavalli Leopard chrání nejen zadní část telefonu, ale i boky včetně tlačítek. Mobilní telefon Apple iPhone 5 můžete používat i v krytu Just Cavalli Leopard, jelikož přední displej máte plně k dispozici a stejně tak i veškeré konektory, reproduktory a kameru s bleskem. Kryt Just Cavalli Leopard je nezaměnitelný s ostatními pouzdry díky charakteristické tištěné textuře se vzorem leopardí kůže a nápisem Just Cavalli. Povrch celého krytu Just Cavalli Leopard je pak přímo nádherně lesklý a hladký, jen se jej dotknout.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Exkluzivní ochranný kryt Just Cavalli Leopard z průžného, ale dokonale chránícího materiálu pro Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

Ochranný kryt Just Cavalli Leopard se vyznačuje antišokovými vlastnostmi například při nechtěném pádu, takže nedojde k poškození Vašeho telefonu. Kryt Just Cavalli Leopard chrání nejen zadní část telefonu, ale i boky včetně tlačítek.

Mobilní telefon Apple iPhone 5 můžete používat i v krytu Just Cavalli Leopard, jelikož přední displej máte plně k dispozici a stejně tak i veškeré konektory, reproduktory a kameru s bleskem.

Kryt Just Cavalli Leopard je nezaměnitelný s ostatními pouzdry díky charakteristické tištěné textuře se vzorem leopardí kůže a nápisem Just Cavalli. Povrch celého krytu Just Cavalli Leopard je pak přímo nádherně lesklý a hladký, jen se jej dotknout.

Vlastnosti ochranného krytu Just Cavalli Leopard:
  • Vyrobeno z anti-shock materiálu, textura leopardí kůže, lesklý a hladký povrch.
  • Telefon lze používat i v pouzdře, všechny ovládácí prvky máte k dispozici.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro mobilní telefony Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: ochranný kryt Just Cavalli Leopard pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S. (part no. JCIPC5LEOPARD1VIO)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web