Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Celly Flag zadní ochranný kryt pro Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo - vlajka UK vlajka UK

Kat. číslo: 6099052
Výrobce: Celly
Barva: vlajka UK
Dostupnost: -----
Neobyčejně zajímavý ochranný kryt Celly Flag pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Ochranný kryt Celly Flag je celý vyroben z extrémně odolného plastu, který je na bázi slitiny polykarbonátu a naprosto přesně dolehne na Váš smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Kryt Celly Flag chrání zadní část a boční strany chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo před poškrábáním a částečně i před nechtěnými rázy. Ochranný kryt Celly Flag obsahuje veškeré otvory pro ovládácí prvky, konektory, ale i pro kameru s bleskem. Díky samotné konstrukci krytu Celly Flag není nejen nijak narušen skvělý design mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a nemusíte smartphone dokonce ani vytahovat z krytu ven. Tohle vše by ale nebylo ničím zajímavé, kdyby kryt Celly Flag neměl po celé vnější straně vskutku originální motiv v podobě vlajky Velké Británe. Znak UK nebo-li vlajka UK je navíc u krytu Celly Flag vyvedena jakoby v retro zaprášené podobě pro dokreslení atmosféry, která z krytu přímo vyzařuje. Úplně dole na krytu pak najdete decentní logo značky Celly. Ochranný kryt Celly Flag je jistě nutností pro vyznavače anglického stylu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Neobyčejně zajímavý ochranný kryt Celly Flag pro populární chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo.

Ochranný kryt Celly Flag je celý vyroben z extrémně odolného plastu, který je na bázi slitiny polykarbonátu a naprosto přesně dolehne na Váš smartphone Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo. Kryt Celly Flag chrání zadní část a boční strany chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo před poškrábáním a částečně i před nechtěnými rázy.

Ochranný kryt Celly Flag obsahuje veškeré otvory pro ovládácí prvky, konektory, ale i pro kameru s bleskem. Díky samotné konstrukci krytu Celly Flag není nejen nijak narušen skvělý design mobilního telefonu Samsung Galaxy S5, nebo Samsung Galaxy S5 Neo a nemusíte smartphone dokonce ani vytahovat z krytu ven.

Tohle vše by ale nebylo ničím zajímavé, kdyby kryt Celly Flag neměl po celé vnější straně vskutku originální motiv v podobě vlajky Velké Británe. Znak UK nebo-li vlajka UK je navíc u krytu Celly Flag vyvedena jakoby v retro zaprášené podobě pro dokreslení atmosféry, která z krytu přímo vyzařuje. Úplně dole na krytu pak najdete decentní logo značky Celly.

Ochranný kryt Celly Flag je jistě nutností pro vyznavače anglického stylu.

Vlastnosti zadního ochranného krytu Celly Flag:
  • Kvalitní zadní kryt z pevného odolného polykarbonátu pro dokonalou ochranu.
  • Všechny konektory, kamera, blesk a další ovládací prvky jsou plně dostupné.
  • Jednoduchá instalace, kryt se pouze nacvakne na mobilní telefon a vše je hotovo.
  • Kryt má na zadní hladké a lesklé stěně retro zaprášenou vlajku Velké Británie.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S5, Galaxy S5 Neo.

  • Obsah balení: zadní ochranný kryt Celly Flag s motivem vlajky UK pro mobilní telefon Samsung SM-G900F Galaxy S5 / Samsung SM-G903F Galaxy S5 Neo. (part no. COVER390F1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web