Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Ferrari Formula One Carbon Scuderia flipové pouzdro pro LG G Flex (FEFOCFLBKD958BL) černá (black)

Ferrari Formula One Carbon Scuderia flipové pouzdro pro LG G Flex black   Ferrari Formula One Carbon Scuderia flipové pouzdro pro LG G Flex zepředu   Ferrari Formula One Carbon Scuderia flipové pouzdro pro LG G Flex zezadu  
Kat. číslo: 6125231
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Exkluzivní flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon pro neméně exkluzivní chytrý mobilní telefon LG G Flex. Flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon je vyrobeno v oku lahodícím designu a stylu stáje formule 1 značky Ferrari. Proto na přední straně flipu najdete typický znak Ferrari v podobě koně a celkově má pouzdro nádech této automobilové ikony. Pouzdro ze série Ferrari Formula One Carbon je navíc vyrobeno z vnější kvalitní umělé kůže, která má povrchovou úpravu v podobě imitace karbonu s tolik typickou červenou linkou uprostřed. Vnitřek pouzdra Ferrari Formula One Carbon je pak tvořen jemnou semišovou vystýlkou, ale hlavně polykarbonátovým krytem, který je vyroben přesně pro smartphone LG G Flex. Vnitřní plastový kryt má pogumovanou povrchovou úpravu proti poškrábání mobilního telefonu LG G Flex. Pouzdro Ferrari Formula One Carbon má veškeré výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, reproduktory, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon LG G Flex tak nemusíte při používání vytahovat ven z pouzdra Ferrari Formula One Carbon. Přední flip se otevírá do boku stejně jako kniha a je navíc dokonale fixován pomocí pásku s magnetem přesahujícím na zadní část pouzdra Ferrari Formula One Carbon. Luxusní a precizní flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon je jako stvořené pro krásný mobilní telefon LG G Flex.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Exkluzivní flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon pro neméně exkluzivní chytrý mobilní telefon LG G Flex.

Flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon je vyrobeno v oku lahodícím designu a stylu stáje formule 1 značky Ferrari. Proto na přední straně flipu najdete typický znak Ferrari v podobě koně a celkově má pouzdro nádech této automobilové ikony.

Pouzdro ze série Ferrari Formula One Carbon je navíc vyrobeno z vnější kvalitní umělé kůže, která má povrchovou úpravu v podobě imitace karbonu s tolik typickou červenou linkou uprostřed. Vnitřek pouzdra Ferrari Formula One Carbon je pak tvořen jemnou semišovou vystýlkou, ale hlavně polykarbonátovým krytem, který je vyroben přesně pro smartphone LG G Flex. Vnitřní plastový kryt má pogumovanou povrchovou úpravu proti poškrábání mobilního telefonu LG G Flex.

Pouzdro Ferrari Formula One Carbon má veškeré výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, reproduktory, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon LG G Flex tak nemusíte při používání vytahovat ven z pouzdra Ferrari Formula One Carbon. Přední flip se otevírá do boku stejně jako kniha a je navíc dokonale fixován pomocí pásku s magnetem přesahujícím na zadní část pouzdra Ferrari Formula One Carbon.

Luxusní a precizní flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon je jako stvořené pro krásný mobilní telefon LG G Flex.

Vlastnosti flipového pouzdra Ferrari Formula 1 Carbon:
  • Vnější část pouzdra je vyrobena z kvalitní umělé kůže, která je na povrchu zdobena imitací karbonu.
  • Pouzdro je vyroben v populární flipové konstrukci, kde se flip otevírá do boku, stejně jako kniha.
  • Vnitřek obsahuje plastový kryt s pogumovaným povrchem a vystýlku flipu v podobě jemného semiše.
  • Přední flip se fixuje na své místo pomocí pásku s magnetem, který jej přichytí k zadní části pouzdra.
  • Pouzdro obsahuje všechny výřezy pro ovládací prvky, reproduktory, konektory a kameru s bleskem.
  • Ikonické zdobení v podobě předního loga značky Ferrari v podobě koně a červené linky přetínající flip.
  • Luxusní, exkluzivní a nádherné flipové pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon LG G Flex.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Ferrari Formula One Carbon Scuderia Booktype pro mobilní telefon LG D955 G Flex. (FEFOCFLBKD958BL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web