Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALIGATOR S4030 SENIOR černá (black)

Mobilní telefon Aligator S4030 Senior black   Mobilní telefon Aligator S4030 Senior z boku   Mobilní telefon Aligator S4030 Senior zezadu  
Kat. číslo: 1060784
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Další smartphone pro seniory Aligator S4030 Senior vychází opět z klasického modelu S4030 Duo. Chytrý seniorský mobilní telefon Aligator S4030 Senior a jeho operační systém Android, je rozšířen o speciální uživatelské rozhraní Aligator Big Launcher. Tato uživatelská nadstavba nabízí speciální funkce a vzhled, zaměřený na starší spoluobčany anebo na lidi vyžadující maximální jednoduchost. Seniorský smartphone Aligator S4030 Senior zaujme opravdu obrovskými ikonami, SOS funkcemi včetně služby SOS Locator, velkými popisky v menu, samotnou jednoduchostí nastavení, snadným ovládáním a speciálně upravenými hlasitými tóny anebo zřetelnější vibrační odezvou. I seniorský mobil Aligator S4030 Senior si zachovává podporu provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Mobilní telefon Aligator S4030 Senior se pyšní 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s WVGA rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Výše zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je maximálně vybaven a i díky tomu Aligator S4030 Senior obsahuje prakticky vše co je po funkční a programové stránce potřeba. Samozřejmostí je pak možnost doplnění aplikací nebo aktualizace přes obchod Google Play. Aby operační systém běžel plynule a rychle je v mobilním telefonu Aligator S4030 Senior vestavěn dvoujádrový 1 GHz procesor, podpořený 256 MB RAM pamětí a 512 MB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty a to až do kapacity 32 GB. Aby bylo možné se smartphonem Aligator S4030 Senior i pohodlně fotit, je na zadní straně umístěna 5 MPx kamera s interpolací, LED bleskem a možností natáčet video v solidním rozlišení. Přední klasická VGA kamera slouží pro video hovory anebo čím dál populárnější selfie fotky. Celkovou multimediální výbavu doplňuje i kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice. Připojit mobilní telefon Aligator S4030 Senior na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi a o bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie. Mobilní telefon Aligator S4030 Senior má klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek umístěný na horní straně telefonu vlevo a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky se nachází vpravo od audio konektoru. Dostatek energie zajišťuje baterie Li-Ion s kapacitou 1400mAh. Telefon Aligator S4030 Senior se snadno může stát i vítaným pomocníkem na cestách, jelikož obsahuje vestavěný GPS modul. V kombinaci s mapovými podklady Google Maps tak lze telefon využít i k navigaci. Samotný vzhled chytrého mobilního telefonu Aligator S4030 Senior je vyveden ve standardním duchu přičemž elegantním doplňkem je stříbrný rámeček po celém jeho obvodu. Aligator S4030 Senior je chytré řešení pro Vašeho dědu nebo babičku, případně pro jiné seniory.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Další smartphone pro seniory Aligator S4030 Senior vychází opět z klasického modelu S4030 Duo.

Chytrý seniorský mobilní telefon Aligator S4030 Senior a jeho operační systém Android, je rozšířen o speciální uživatelské rozhraní Aligator Big Launcher. Tato uživatelská nadstavba nabízí speciální funkce a vzhled, zaměřený na starší spoluobčany anebo na lidi vyžadující maximální jednoduchost. Seniorský smartphone Aligator S4030 Senior zaujme opravdu obrovskými ikonami, SOS funkcemi včetně služby SOS Locator, velkými popisky v menu, samotnou jednoduchostí nastavení, snadným ovládáním a speciálně upravenými hlasitými tóny anebo zřetelnější vibrační odezvou.

I seniorský mobil Aligator S4030 Senior si zachovává podporu provozu dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Mobilní telefon Aligator S4030 Senior se pyšní 4 palcovým kapacitním dotykovým displejem s WVGA rozlišením 800 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev.

Výše zmíněný operační systém Android 4.2 Jelly Bean je maximálně vybaven a i díky tomu Aligator S4030 Senior obsahuje prakticky vše co je po funkční a programové stránce potřeba. Samozřejmostí je pak možnost doplnění aplikací nebo aktualizace přes obchod Google Play. Aby operační systém běžel plynule a rychle je v mobilním telefonu Aligator S4030 Senior vestavěn dvoujádrový 1 GHz procesor, podpořený 256 MB RAM pamětí a 512 MB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty a to až do kapacity 32 GB.

Aby bylo možné se smartphonem Aligator S4030 Senior i pohodlně fotit, je na zadní straně umístěna 5 MPx kamera s interpolací, LED bleskem a možností natáčet video v solidním rozlišení. Přední klasická VGA kamera slouží pro video hovory anebo čím dál populárnější selfie fotky. Celkovou multimediální výbavu doplňuje i kvalitní FM rádio s RDS pro nerušený poslech oblíbené rozhlasové stanice. Připojit mobilní telefon Aligator S4030 Senior na internet je snadné pomocí bezdrátové sítě WiFi a o bezdrátovou konektivitu k příslušenství se postará Bluetooth technologie.

Mobilní telefon Aligator S4030 Senior má klasický audio konektor 3,5mm pro připojení sluchátek umístěný na horní straně telefonu vlevo a microUSB konektor pro připojení USB kabelu anebo nabíječky se nachází vpravo od audio konektoru.

Dostatek energie zajišťuje baterie Li-Ion s kapacitou 1400mAh. Telefon Aligator S4030 Senior se snadno může stát i vítaným pomocníkem na cestách, jelikož obsahuje vestavěný GPS modul. V kombinaci s mapovými podklady Google Maps tak lze telefon využít i k navigaci. Samotný vzhled chytrého mobilního telefonu Aligator S4030 Senior je vyveden ve standardním duchu přičemž elegantním doplňkem je stříbrný rámeček po celém jeho obvodu.

Aligator S4030 Senior je chytré řešení pro Vašeho dědu nebo babičku, případně pro jiné seniory.

Technická specifikace mobilního telefonu Aligator S4030 Senior:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.2.2 Jelly Bean, speciální uživatelská nadstavba Aligator Big Launcher
  • Procesor: DualCore 1 GHz, MTK 6572, Cortex A7, 3D akcelerace grafiky
  • Displej: kapacitní, dotykový, TFT, 4 palce, WVGA rozlišení 480 x 800 bodů, 16 miliónů barev, jemnost 233 PPI.
  • Paměť: 256 MB RAM, 512 MB vnitřní paměť (část paměti vyhrazena pro systém), slot pro microSDHC/microSDXC paměťovou kartu (až 32 GB)
  • Telefon: čtyřpásmové GSM 580 / 900 / 1800 / 1900 MHz(GPRS/EDGE třídy 12), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth, Wi-Fi 802.11b/g/n, Hotspot, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: ano
  • Fotoaparát: 5 MPx, interpolace, LED blesk, natáčení videa, přední kamera 0,3 MPx
  • Baterie: vyměnitelná Li-Ion 1400 mAh
  • Senzory: senzor otočení, snímač vzdálenosti
  • Další vlastnosti: stereo FM rádio s RDS, Ebook (PDF, TXT), Google Play, Google Search, Google Maps, Gmail, YouTube, Disk, Google+, Hangouts apod.

  • Rozměry: 123 x 62.8 x 11 mm
    Hmotnost: 132 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Aligator S4030 Senior, vyjímatelná baterie Li-Ion 1400 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, rychlý návod Aligator S4030Senior. (part no. AS4030SB)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    15.11.2015   |   Anonymní uživatel
    Prosím poradte kde sehnat podrobnější návod na oobsluhu tohoto telefonu. Děkuji.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, manuál k OS Android není k telefonům dodáván, nápověda je řešena jako součást systému.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web