Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Fresh Flip kožené pouzdro pro Honor 3C černá (black)

Nillkin Fresh Flip kožené pouzdro pro Honor 3C černá (black)   Nillkin Fresh Flip kožené pouzdro pro Honor 3C černá (black) zezadu   Nillkin Fresh Flip kožené pouzdro pro Honor 3C černá (black) zboku  
Kat. číslo: 6163133
Výrobce: Nillkin
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Flipové kožené pouzdro Nillkin Fresh Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku. Zadní část pouzdra Nillkin Fresh Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu, která se nacvakne na chytrý mobilní telefon Honor 3C. Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Zadní kryt je lakován do hladka, lesklou, metalickou barvou a přechází plynule v přední kožený flip, který je do krytu pečlivě usazen. Flip pouzdra Nillkin Fresh Flip zakrývá přední část telefonu Honor 3C a chrání tak především displej před poškrábáním. Flip je vyroben z vnější umělé kůže, vnitřního velice jemného semišu a drží dokonale na svém místě pomocí magnetického pásku s klipem. Tato verze pouzdra Nillkin Fresh Flip je navíc obohacena o průhledné okénko na flipu, chráněné průhledným plastem, které slouží k zobrazení nejdůležitější části displeje se stavovým řádkem a dalšími potřebnými informacemi. Při telefonování nebo ovládání lze flip přetočit na zadní stranu krytu, takže Vám nijak nebrání a vždy se dokonale vrátí na své místo. Díky celkové sofistikované konstrukci pouzdra Nillkin Fresh Flip nemusíte telefon Honor 3C vůbec vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Fresh Flip je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Flipové kožené pouzdro Nillkin Fresh Flip se otevírá podobně jako knížka a to do boku. Zadní část pouzdra Nillkin Fresh Flip tvoří elegantní vanička z tvrdého plastu, která se nacvakne na chytrý mobilní telefon Honor 3C.

Vanička má všechny potřebné výřezy a otvory, například pro kameru, blesk, reproduktor, konektory a tlačítka. Zadní kryt je lakován do hladka, lesklou, metalickou barvou a přechází plynule v přední kožený flip, který je do krytu pečlivě usazen.

Flip pouzdra Nillkin Fresh Flip zakrývá přední část telefonu Honor 3C a chrání tak především displej před poškrábáním. Flip je vyroben z vnější umělé kůže, vnitřního velice jemného semišu a drží dokonale na svém místě pomocí magnetického pásku s klipem.

Tato verze pouzdra Nillkin Fresh Flip je navíc obohacena o průhledné okénko na flipu, chráněné průhledným plastem, které slouží k zobrazení nejdůležitější části displeje se stavovým řádkem a dalšími potřebnými informacemi.

Při telefonování nebo ovládání lze flip přetočit na zadní stranu krytu, takže Vám nijak nebrání a vždy se dokonale vrátí na své místo. Díky celkové sofistikované konstrukci pouzdra Nillkin Fresh Flip nemusíte telefon Honor 3C vůbec vytahovat z pouzdra ven.

Pouzdro Nillkin Fresh Flip je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin.

Vlastnosti koženého pouzdra Nillkin Fresh Flip:
  • Přední flip je vyroben z kvalitní eko kůže s vnitřním jemným semišem.
  • Tato verze pouzdra je navíc vybavena průhledným okénkem na flipu.
  • Zadní kryt je z tvrdého plastu, lakován do lesklé metalické barvy.
  • Zadní kryt obsahuje všechny potřebné, přesné výřezy a otvory.
  • Pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Honor 3C.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Nillkin Fresh Folio Flip (Windows S-View) pro mobilní telefon Honor 3C. ... Poznámka: Tento typ pouzdro není aktivní, nezamyká ani neodemyká displej a nezobrazuje speciální displej v S-View okénku.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web