Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

BlackBerry Soft Shell silikonové pouzdro pro BlackBerry Classic průhledná (clear translucent)

BlackBerry Soft Shell ACC-60086-002 silikonové pouzdro pro BlackBerry Classic clear   BlackBerry Soft Shell ACC-60086-002 silikonové pouzdro pro BlackBerry Classic zepředu   BlackBerry Soft Shell ACC-60086-002 silikonové pouzdro pro BlackBerry Classic zezadu   BlackBerry Soft Shell ACC-60086-002 silikonové pouzdro pro BlackBerry Classic krabička  
Kat. číslo: 5161056
Výrobce: BlackBerry
Barva: průhledná (clear translucent)
Dostupnost: -----
Originální silikonové pouzdro BlackBerry Soft Shell pro populární chytrý mobilní telefon BlackBerry Classic. Pouzdro BlackBerry Soft Shell představuje jednoduchou, ale o to účinnější ochranu proti poškrábání, ale i proti případnému nárazu. Pouzdro BlackBerry Soft Shell je vyrobeno v podstatě jako kryt z odolného a zároveň pružného silikonového materiálu. Pouzdro BlackBerry Soft Shell se tak doslova natáhne přímo na tělo mobilního telefonu BlackBerry Classic a chrání nejen celou zadní část, ale i veškeré boční hrany. Samozřejmostí u pouzdra BlackBerry Soft Shell je, že obsahuje veškeré výřezy pro konektory a ovládací prvky, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon BlackBerry Classic nemusíte z krytu BlackBerry Soft Shell vytahovat ven, prakticky při jakékoliv manipulaci. Pouzdro BlackBerry Soft Shell je doplněno originálním logem BlackBerry pro nezaměnitelný vzhled. Praktické ochranné pouzdro BlackBerry Soft Shell vždy dokonale chrání Váš mobilní telefon BlackBerry Classic.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální silikonové pouzdro BlackBerry Soft Shell pro populární chytrý mobilní telefon BlackBerry Classic.

Pouzdro BlackBerry Soft Shell představuje jednoduchou, ale o to účinnější ochranu proti poškrábání, ale i proti případnému nárazu. Pouzdro BlackBerry Soft Shell je vyrobeno v podstatě jako kryt z odolného a zároveň pružného silikonového materiálu. Pouzdro BlackBerry Soft Shell se tak doslova natáhne přímo na tělo mobilního telefonu BlackBerry Classic a chrání nejen celou zadní část, ale i veškeré boční hrany.

Samozřejmostí u pouzdra BlackBerry Soft Shell je, že obsahuje veškeré výřezy pro konektory a ovládací prvky, ale i pro kameru s bleskem. Mobilní telefon BlackBerry Classic nemusíte z krytu BlackBerry Soft Shell vytahovat ven, prakticky při jakékoliv manipulaci. Pouzdro BlackBerry Soft Shell je doplněno originálním logem BlackBerry pro nezaměnitelný vzhled.

Praktické ochranné pouzdro BlackBerry Soft Shell vždy dokonale chrání Váš mobilní telefon BlackBerry Classic.

Vlastnosti ochranného pouzdra BlackBerry Soft Shell:
  • Jednoduché provedení pouzdra v podobě silikonového krytu na mobilní telefon.
  • Pouzdro chrání celou zadní část mobilního telefonu, ale i jeho veškeré boční hrany.
  • Kryt obsahuje otvory pro všechny konektory a ovládací prvky, včetně kamery s bleskem.
  • Precizní originální pouzdro je vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon BlackBerry Classic.

  • Obsah balení: originální silikonové pouzdro BlackBerry Soft Shell pro mobilní telefon BlackBerry Classic Q20. (part no. ACC-60086-002, model: HDW-60086-002)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web