Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG SM-G360F GALAXY CORE PRIME černá (charcoal gray)

SAMSUNG GALAXY CORE PRIME gray   SAMSUNG GALAXY CORE PRIME z boku   SAMSUNG GALAXY CORE PRIME z boku   SAMSUNG GALAXY CORE PRIME z boku   SAMSUNG GALAXY CORE PRIME zezadu  
Kat. číslo: 1080566
Barva: černá (charcoal gray)
Dostupnost: -----
Decentní smartphone Samsung Galaxy Core Prime je ideální kombinací kompaktních rozměrů a dobré výbavy včetně LTE. Chytrý telefon Samsung Galaxy Core Prime zaujme elegantním rámečkem v imitaci kovu a díky svým rozměrů krásně padne do ruky i do kapsy. Kapacitní dotykový displej TFT LCD má WVGA rozlišení 480 x 800 bodů, což je při úhlopříčce 4.5 palce plně dostačující ať už pro práci, sledování videa či hraní her. Dostatek výkonu poskytuje telefonu Samsung SM-G360F Galaxy Core Prime čtyřjádrový procesor 1.2 GHz od výrobce Qualcomm, který doplňuje operační paměť 1 GB RAM a grafický čip Adreno 306. Interní paměť telefonu má kapacitu 8 GB a dostupnou paměť lze snadno rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC nebo pomocí cloudového úložiště Google Disk, či jakékoliv další alternativy. Ve smartphonu Samsung Galaxy Core Prime je nahrán operační systém Android 4.4 Kit Kat s uživatelskou nadstavbou TouchWiz, která oproti předchozím verzím značně zeštíhlila a ponechává větší volnost samotnému uživateli. Samozřejmě nechybí kompletní sada aplikací Google a všechny ostatní standardní funkce telefonů se systémem Android. Kompletní programovou výbavu i multimediální obsah lze dále jednodušše spravovat k obrazu svému přes obchod Google Play či Samsung Galaxy Apps. Po multimediální stránce obsahuje mobilní telefon Samsung Galaxy Core Prime kvalitní hlavní fotoaparát s rozlišením 5 MPx umožňující fotit v automatickém i manuální režimu nebo lze využít různých přednastavených filtrů jako např. Sport, Překrásná tvář apod. Scénu si lze i přisvítit výkoným LED bleskem a ostrost snímků zaručí automatické ostření. Lze i natáčet video a to až v HD rozlišení. Na čelní straně přístroje je umístěna přední kamera s rozlišením 2 MPx, která mimo fotografií umožňuje taktéž i natáčení videa ve VGA rozlišení. Chytrý telefon Samsung Galaxy Core Prime již mimo datových přenosů HSPA+ v rámci sítí 3G nabízí i možnost ultra rychlého připojení LTE Cat4 v rámci sítí 4G, takže již není potřeba se bát přenosu velkého množství dat. Dále je samozřejmě k dispozici i připojení Wi-Fi. Pro bezdrátové připojení k příslušenství či jiným zařízením nesmí chybět Bluetooth a telefon je vybaven i dotykovou technologií NFC. Vestavěný GPS modul pak bez problémů umožňuje zaměřit pozici telefonu pomocí satelitu a využít jej tak i k navigaci. Na horní straně přístroje je pak umístěn standardní audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek a systémový microUSB konektor pro nabíjení a připojení k PC se nachází na spodní straně. Pod odnímatelným zadním krytem smartphonu Samsung Galaxy Core Prime se nachází vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2000 mAh, která v kombinaci s funkcí Režim vysoké úspory energie zaručí maximální možnou dobu výdrže. Smartphone Samsung Galaxy Core Prime je kompaktní přístroj s výkoným hardwarem i LTE.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Decentní smartphone Samsung Galaxy Core Prime je ideální kombinací kompaktních rozměrů a dobré výbavy včetně LTE.

Chytrý telefon Samsung Galaxy Core Prime zaujme elegantním rámečkem v imitaci kovu a díky svým rozměrů krásně padne do ruky i do kapsy. Kapacitní dotykový displej TFT LCD má WVGA rozlišení 480 x 800 bodů, což je při úhlopříčce 4.5 palce plně dostačující ať už pro práci, sledování videa či hraní her.

Dostatek výkonu poskytuje telefonu Samsung SM-G360F Galaxy Core Prime čtyřjádrový procesor 1.2 GHz od výrobce Qualcomm, který doplňuje operační paměť 1 GB RAM a grafický čip Adreno 306. Interní paměť telefonu má kapacitu 8 GB a dostupnou paměť lze snadno rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC nebo pomocí cloudového úložiště Google Disk, či jakékoliv další alternativy.

Ve smartphonu Samsung Galaxy Core Prime je nahrán operační systém Android 4.4 Kit Kat s uživatelskou nadstavbou TouchWiz, která oproti předchozím verzím značně zeštíhlila a ponechává větší volnost samotnému uživateli. Samozřejmě nechybí kompletní sada aplikací Google a všechny ostatní standardní funkce telefonů se systémem Android. Kompletní programovou výbavu i multimediální obsah lze dále jednodušše spravovat k obrazu svému přes obchod Google Play či Samsung Galaxy Apps.

Po multimediální stránce obsahuje mobilní telefon Samsung Galaxy Core Prime kvalitní hlavní fotoaparát s rozlišením 5 MPx umožňující fotit v automatickém i manuální režimu nebo lze využít různých přednastavených filtrů jako např. Sport, Překrásná tvář apod. Scénu si lze i přisvítit výkoným LED bleskem a ostrost snímků zaručí automatické ostření. Lze i natáčet video a to až v HD rozlišení. Na čelní straně přístroje je umístěna přední kamera s rozlišením 2 MPx, která mimo fotografií umožňuje taktéž i natáčení videa ve VGA rozlišení.

Chytrý telefon Samsung Galaxy Core Prime již mimo datových přenosů HSPA+ v rámci sítí 3G nabízí i možnost ultra rychlého připojení LTE Cat4 v rámci sítí 4G, takže již není potřeba se bát přenosu velkého množství dat. Dále je samozřejmě k dispozici i připojení Wi-Fi. Pro bezdrátové připojení k příslušenství či jiným zařízením nesmí chybět Bluetooth a telefon je vybaven i dotykovou technologií NFC. Vestavěný GPS modul pak bez problémů umožňuje zaměřit pozici telefonu pomocí satelitu a využít jej tak i k navigaci. Na horní straně přístroje je pak umístěn standardní audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek a systémový microUSB konektor pro nabíjení a připojení k PC se nachází na spodní straně.

Pod odnímatelným zadním krytem smartphonu Samsung Galaxy Core Prime se nachází vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 2000 mAh, která v kombinaci s funkcí Režim vysoké úspory energie zaručí maximální možnou dobu výdrže.

Smartphone Samsung Galaxy Core Prime je kompaktní přístroj s výkoným hardwarem i LTE.

Technická specifikace mobilního telefonu Samsung Galaxy Core Prime:
  • Konstrukce: dotykový displej, odnímatelný zadní kryt, vyhrazená HW tlačítka - ovládání hlasitosti, on/off tlačítko (zamykací klávesa), tlačítko Home pod displejem; dotyková tlačítka Poslední aplikace a Zpět pod displejem
  • Operační systém: Android 4.4.4 Kit Kat, nadstavba TouchWiz
  • Procesor: Quad Core 1.2 GHz, Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, ARMv8, Cortex-A53, Adreno 306 GPU
  • Displej: kapacitní dotykový TFT LCD, úhlopříčka 4.5 palce, WVGA rozlišení 480 x 800 bodů, 16 miliónů barev, jemnost 207 PPI
  • Paměť: 1 GB RAM, interní paměť 8 GB (uživatelsky dostupných cca. 5 GB - zbytek systém), slot pro microSDHC paměťovou kartu (max. 64 GB)
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE), třípásmový WCDMA/3G modul 850 / 900 / 2100 MHz (HSDPA / HSUPA), pětipásmový 4G/LTE modul 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz (LTE Cat4), 1x microSIM karta
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (profily A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, NFC, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3.5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, A-GPS, GLONASS, Beidou
  • Hlavní fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, automatické ostření (autofocus), Panorama, dávkové focení, časovač, záznam videa (QVGA, VGA, HD 720p)
  • Přední fotoaparát: 5 MPx, záznam videa (QVGA, VGA)
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 2000 mAh, doba hovoru až 13 hodin (3G), až 9 hodin využívání internetu (LTE)
  • Senzory: senzor přiblížení, akcelerometr
  • SAR: hlava 0.600 W/kg, tělo 0.397 W/kg
  • Další vlastnosti: Sada aplikací Google (Google Maps, GMail, Google+, Chrome, Google Play, YouTube, Disk a další), Galaxy Apps, FM rádio, S Plánovač, Kalkulačka, Záznamník, audio / video přehrávač atd.

  • Rozměry: 131.3 x 68.4 x 8.8 mm
    Hmotnost: 131 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung Galaxy Core Prime, baterie Li-Ion 2000 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3.5 mm jack, uživatelská příručka Samsung SM-G360F Galaxy Core Prime. (part no. SM-G360FHAAETL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    25.11.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den,prosím prodejní cenu.Děkuji.
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    jak je psáno u produktu, již se neprodává a není možnost jeho objednání.
    S pozdravem Michal Kos.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web