Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Alcatel Flip Case pouzdro pro Alcatel One Touch 7047D Pop C9 červená (red)

Alcatel Flip Case FC7047 pouzdro pro Alcatel One Touch 7047D Pop C9 red   Alcatel Flip Case FC7047 pouzdro pro Alcatel One Touch 7047D Pop C9 otevřený   Alcatel Flip Case FC7047 pouzdro pro Alcatel One Touch 7047D Pop C9 zepředu   Alcatel Flip Case FC7047 pouzdro pro Alcatel One Touch 7047D Pop C9 zezadu  
Kat. číslo: 5012036
Výrobce: Alcatel
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Alcatel Flip Case pro vynikající mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9. Rozevírací pouzdro Alcatel One Touch Flip Case je vyrobeno v populární flipové konstrukci s otevíráním flipu do boku, jako kniha. Přední část pouzdra Alcatel Flip Case je tvořena flipem z umělé kůže, který dokonale chrání přední část mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C9. Zatímco zadní část je tvořena zadním plastovým krytem nebo-li vaničkou, do které se nacvakne mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9. Zadní kryt samozřejmě obsahuje všechny otvory a výřezy, jak pro ovládací prvky, tak i pro konektory a kameru s bleskem. Díky celkové konstrukci pouzdra Alcatel Flip Case se mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9 nemusí z pouzdra vytahovat ven, stačí pouze odklopit flip. Pouzdro Alcatel FlipCase je ideálním ochraným doplňkem pro Váš mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Alcatel Flip Case pro vynikající mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9.

Rozevírací pouzdro Alcatel One Touch Flip Case je vyrobeno v populární flipové konstrukci s otevíráním flipu do boku, jako kniha. Přední část pouzdra Alcatel Flip Case je tvořena flipem z umělé kůže, který dokonale chrání přední část mobilního telefonu Alcatel One Touch Pop C9.

Zatímco zadní část je tvořena zadním plastovým krytem nebo-li vaničkou, do které se nacvakne mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9. Zadní kryt samozřejmě obsahuje všechny otvory a výřezy, jak pro ovládací prvky, tak i pro konektory a kameru s bleskem. Díky celkové konstrukci pouzdra Alcatel Flip Case se mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9 nemusí z pouzdra vytahovat ven, stačí pouze odklopit flip.

Pouzdro Alcatel FlipCase je ideálním ochraným doplňkem pro Váš mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9.

Vlastnosti pouzdra Alcatel One Touch Flip Case:
  • Odklápěcí flipové pouzdro z materiálů nejvyšší kvality. Vnější plast a umělá kůže.
  • Veškeré konektory a ovládácí prvky včetně kamery s bleskem jsou plně dotupné.
  • Pouzdro je přizpůsobeno přesně pro mobilní telefon Alcatel One Touch Pop C9.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Alcatel One Touch Flip Case FC7047 pro smartphone Alcatel One Touch 7047D Pop C9. (part no. F-GCGB18J0E15C1-A1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web