Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock Uni flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A7 černá (black)

Rock Uni flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A7 černá (black)   Rock Uni flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A7 černá (black) zboku   Rock Uni flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A7 černá (black) krabička  
Kat. číslo: 6099128
Výrobce: Rock
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Luxusní flipové pouzdro Rock Uni je určeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy A7 a je obohaceno o průhledné okénko. Čím určitě pouzdro Rock Uni zaujme je špičkové provedení flipu z jemné umělé kůže, díky které nedojde s pouzdrem Rock Uni v žádném případě k poškrábání mobilního telefonu Samsung Galaxy A7. Zadní polykarbonátový kryt je vystlán jemným semišem a dokonale chrání zadní část i boční hrany mobilního telefonu Samsung Galaxy A7. Zajímavostí pouzdra Rock Uni je průhledný otvor v přední flipové části, který je přesně umístěn pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu mobilního telefonu s možností přepínání obrazovek. Navíc můžete přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí. Další inovací je podpora funkce Auto Wake-up, která slouží k odemknutí a zamknutí dotykové obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením flipu pouzdra. Samotná konstrukce pouzdra Rock Uni zaručuje, že máte plně k dispozici veškeré ovládací prvky, včetně konektorů a kamery s bleskem. Pokud chcete používat dotykový displej není nic jednoduššího než otevřít flip pouzdra Rock Uni, stejně jako otevíráte knihu. Při telefonování pak můžete flip úplně přetočit a vše je hotovo. Elegantní pouzdro Rock Uni je elegantní řešení pro smartphone Samsung Galaxy A7 s chromovým logem výrobce Rock.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Luxusní flipové pouzdro Rock Uni je určeno přesně pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy A7 a je obohaceno o průhledné okénko.

Čím určitě pouzdro Rock Uni zaujme je špičkové provedení flipu z jemné umělé kůže, díky které nedojde s pouzdrem Rock Uni v žádném případě k poškrábání mobilního telefonu Samsung Galaxy A7. Zadní polykarbonátový kryt je vystlán jemným semišem a dokonale chrání zadní část i boční hrany mobilního telefonu Samsung Galaxy A7.

Zajímavostí pouzdra Rock Uni je průhledný otvor v přední flipové části, který je přesně umístěn pro zobrazení části displeje s nejdůležitějšími informacemi o stavu mobilního telefonu s možností přepínání obrazovek. Navíc můžete přijmout nebo odmítnout hovor přímo bez otevření flipu, stačí k tomu právě zmíněný otvor a klasický pohyb po dotykovém displeji, tak jak jste běžně zvyklí. Další inovací je podpora funkce Auto Wake-up, která slouží k odemknutí a zamknutí dotykové obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením flipu pouzdra.

Samotná konstrukce pouzdra Rock Uni zaručuje, že máte plně k dispozici veškeré ovládací prvky, včetně konektorů a kamery s bleskem. Pokud chcete používat dotykový displej není nic jednoduššího než otevřít flip pouzdra Rock Uni, stejně jako otevíráte knihu. Při telefonování pak můžete flip úplně přetočit a vše je hotovo.

Elegantní pouzdro Rock Uni je elegantní řešení pro smartphone Samsung Galaxy A7 s chromovým logem výrobce Rock.

Vlastnosti flipového pouzdra Rock Uni:
  • Flipové pouzdro s flipem z kvalitní umělé kůže, který se otevírá do boku jako kniha.
  • Zadní část tvoří polykarbonátový odolný kryt vystlaný jemným semišem.
  • Otvor v předním flipu slouží pro zobrazení stavu mobilního telefonu.
  • Přijmutí nebo odmítnutí hovoru bez nutnosti otevírat flip pouzdra.
  • Možnost zobrazení dalších oken a funkcí, taktéž bez nutnosti otevírat flip.
  • Pouhým otevřením nebo zavřením flipu, odemčete nebo zamčete displej telefonu.
  • Pouzdro chrání celý mobilní telefon a přesto máte dostupné všechny ovládací prvky.
  • Pouzdro je precizně vyrobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy A7.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Rock Uni series pro mobilní telefon Samsung SM-A700FU Galaxy A7.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web