Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jekod TPU Open Face Protective Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Samsung Galaxy A5 černá průhledná (black)

Jekod TPU Open Face Protective Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Samsung Galaxy A5 černá průhledná (black)   Jekod TPU Open Face Protective Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Samsung Galaxy A5 černá průhledná (black) šikmo zepředu   Jekod TPU Open Face Protective Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Samsung Galaxy A5 černá průhledná (black) zezadu   Jekod TPU Open Face Protective Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Samsung Galaxy A5 černá průhledná (black) zepředu  
Kat. číslo: 6099157
Výrobce: Jekod
Barva: černá průhledná (black)
Dostupnost: -----
Kvalitní silikonové pouzdro Jekod TPU poskytuje ideální ochranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy A5. Pouzdro Jekod Open Face Protective Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Samsung Galaxy A5, ale i všechny jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod TPU Case je vyroben z dostatečně pevného, ale současně i velmi pružného silikonu, přesněji řečeno jako slitina termoplastického uretanu, proto ta zkratka TPU v názvu. Díky tomuto materiálu pouzdro Jekod dokonale tlumí nejen případné rázy, ale zabrání dokonce i poškrábání Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy A5. Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy A5 do ochranného krytu Jekod je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. navléknout na smartphone a vše je během okamžiku hotovo. Pouzdro Jekod TPU Open Face je navíc provedeno tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Samsung Galaxy A5 tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy A5 kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu. S ochranným krytem Jekod TPU Open Face Protective Case získáte skvělé řešení pouzdra a fólie pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy A5.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kvalitní silikonové pouzdro Jekod TPU poskytuje ideální ochranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy A5.

Pouzdro Jekod Open Face Protective Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Samsung Galaxy A5, ale i všechny jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod TPU Case je vyroben z dostatečně pevného, ale současně i velmi pružného silikonu, přesněji řečeno jako slitina termoplastického uretanu, proto ta zkratka TPU v názvu. Díky tomuto materiálu pouzdro Jekod dokonale tlumí nejen případné rázy, ale zabrání dokonce i poškrábání Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy A5.

Instalace mobilního telefonu Samsung Galaxy A5 do ochranného krytu Jekod je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. navléknout na smartphone a vše je během okamžiku hotovo. Pouzdro Jekod TPU Open Face je navíc provedeno tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Samsung Galaxy A5 tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven.

Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy A5 kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu.

S ochranným krytem Jekod TPU Open Face Protective Case získáte skvělé řešení pouzdra a fólie pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy A5.

Vlastnosti silikonového pouzdra Jekod TPU:
  • Kryt je vyroben z pružného a odolného silikonu na bází slitiny termoplastického uretanu.
  • Pouzdro tlumí případné rázy a chrání celou zadní část, včetně bočních hran před poškrábáním.
  • Mobilní telefon má v krytu plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory a případně i kameru.
  • Mobilní telefon se nemusí z krytu vytahovat ven při používání, vše je plně dostupné k ovládání.
  • Součásti balení pouzdra je i kvalitní ochranná fólie na celý displej mobilního telefonu.
  • Pouzdro Jekod představuje komplexní ochranu pro Váš mobilní telefon Samsung Galaxy A5.

  • Obsah balení: silikonové pouzdro Jekod TPU pro mobilní telefon Samsung SM-A500FU Galaxy A5, ochranná fólie Jekod Screen Protector pro mobilní telefon Samsung SM-A500FU Galaxy A5, suchý hadřík Jekod z mikrovlákna.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web