Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALCATEL ONE TOUCH 2004C + POUZDRO GOLLA černá (black)

ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon   ALCATEL ONE TOUCH 2004C mobil, seniorský mobilní telefon  
Kat. číslo: 1010139
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Klasický telefon Alcatel One Touch 2004C nejen pro seniory. Mobilní telefon Alcatel One Touch 2004C patří do rodiny klasických tlačítkových telefonů s alfanumerickou klávesnicí. Samotné ovládání se pak provádí hlavně pomocí čtyřsměrové navigační klávesy s potvrzovacím středem a tlačítek pro příjem a ukončení hovoru. O přehledné zobrazení všech informací se postará barevný TFT LCD displej s úhlopříčkou 2.4 palce a QVGA rozlišením 240 x 320 bodů. Telefon umožňuje i nastavení jasu a doby podsvícení a lze rovněž nastavit různá barevná schémata a tapetu dle vkusu uživatele. Jelikož mobil Alcatel One Touch 2004C je i telefon pro seniory, nechybí všechny funkce známe i z ostatních telefonů s tímto zaměřením. Nejviditelnější je na zadní straně umístěné SOS tlačítko, po jehož stisku dojde k aktivaci zvukového alarmu, vytočení přednastavených čísel a odeslání přednastavené SMS zprávy. Dále po stisku numerické klávesy telefon hlasově oznámí, která klávesa byla stisknuta a na závěr je na horní straně přístroje umístěna výkonná LED svítilna, která se aktivuje vyhranou klávesou na pravém boku přístroje. Pod klávesou svítilny je umístěno posuvné tlačítko pro snadné uzamčení a odemčení přístroje. Z multimediální výbavy telefonu Alcatel One Touch 2004C je hlavním zástupcem na zadní straně umístěná kamera s rozlišením 2 MPx, která mimo focení umožňuje i natáčet video. Telefon je vybaven slotem pro paměťové karty microSDHC, takže lze dostupnou paměť snadno rozšířit tak, aby bylo možné pořídit i větší množství snímků a videí. Dále nechybí ani FM rádio, které funguje i bez připojených sluchátek. Z ostatních funkcí zajisté najde uplatnění i kalendář či kalkulačka a obsažena je i užitečná funkce pro předpověď počasí. Na levém boku přístroje je umístěný systémový microUSB konektor, přes který lze, mimo samotného nabíjení, telefon i připojit k PC. Nabíjet lze telefon Alcatel One Touch 2004C i pomocí praktického nabíjecího stojánku, který je součástí prodejního balení. Energii dodává telefonu vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 1000 mAh, která je schopna udržet telefon v chodu až 16 dní. Na horní straně přístroje se pak nachází i audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek. Mobilní telefon Alcatel One Touch 2004C je elegantní telefon s přehledným displejem nejen pro seniory, ale také uživatele požadující klasický tlačítkový telefon.
Oficiální neblokovaný seniorský mobilní telefon Alcatel One Touch 2004C z distribuce T-Mobile. Na telefonu a krabici není žádné logo T-Mobile. Při zapnutí a vypnutí mobilu se na chvilku objeví logo T-Mobile, funkce telefonu nejsou nijak omezeny.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Klasický telefon Alcatel One Touch 2004C nejen pro seniory.

Mobilní telefon Alcatel One Touch 2004C patří do rodiny klasických tlačítkových telefonů s alfanumerickou klávesnicí. Samotné ovládání se pak provádí hlavně pomocí čtyřsměrové navigační klávesy s potvrzovacím středem a tlačítek pro příjem a ukončení hovoru. O přehledné zobrazení všech informací se postará barevný TFT LCD displej s úhlopříčkou 2.4 palce a QVGA rozlišením 240 x 320 bodů. Telefon umožňuje i nastavení jasu a doby podsvícení a lze rovněž nastavit různá barevná schémata a tapetu dle vkusu uživatele.

Jelikož mobil Alcatel One Touch 2004C je i telefon pro seniory, nechybí všechny funkce známe i z ostatních telefonů s tímto zaměřením. Nejviditelnější je na zadní straně umístěné SOS tlačítko, po jehož stisku dojde k aktivaci zvukového alarmu, vytočení přednastavených čísel a odeslání přednastavené SMS zprávy. Dále po stisku numerické klávesy telefon hlasově oznámí, která klávesa byla stisknuta a na závěr je na horní straně přístroje umístěna výkonná LED svítilna, která se aktivuje vyhranou klávesou na pravém boku přístroje. Pod klávesou svítilny je umístěno posuvné tlačítko pro snadné uzamčení a odemčení přístroje.

Z multimediální výbavy telefonu Alcatel One Touch 2004C je hlavním zástupcem na zadní straně umístěná kamera s rozlišením 2 MPx, která mimo focení umožňuje i natáčet video. Telefon je vybaven slotem pro paměťové karty microSDHC, takže lze dostupnou paměť snadno rozšířit tak, aby bylo možné pořídit i větší množství snímků a videí. Dále nechybí ani FM rádio, které funguje i bez připojených sluchátek. Z ostatních funkcí zajisté najde uplatnění i kalendář či kalkulačka a obsažena je i užitečná funkce pro předpověď počasí.

Na levém boku přístroje je umístěný systémový microUSB konektor, přes který lze, mimo samotného nabíjení, telefon i připojit k PC. Nabíjet lze telefon Alcatel One Touch 2004C i pomocí praktického nabíjecího stojánku, který je součástí prodejního balení. Energii dodává telefonu vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 1000 mAh, která je schopna udržet telefon v chodu až 16 dní. Na horní straně přístroje se pak nachází i audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek.

Mobilní telefon Alcatel One Touch 2004C je elegantní telefon s přehledným displejem nejen pro seniory, ale také uživatele požadující klasický tlačítkový telefon.

Technická specifikace mobilního telefonu Alcatel One Touch 2004C:
  • Konstrukce: klasická alfanumerická klávesnice, čtyřsměrová navigační klávesa se středem pro potvrzení, SOS tlačítko, tlačítko svítilny, posuvné tlačítko uzamčení/odemčení klávesnice, odnímatelný kryt baterie
  • SOS funkce: SOS tlačítko (zvuková výstraha, SMS zpráva, vytočení přednstavených čísel)
  • Displej: nedotykový TFT LCD, úhlopříčka 2.4 palce, QVGA rozlišení 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev, jemnost 166 PPI
  • Paměť: 200 položek v kontaktech, 16 MB interní paměť, slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE), klasická SIM karta (miniSIM)
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (A2DP), USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3.5mm, 2 piny na spodní straně pro nabíjecí stojánek
  • Kamera: 2 MPx, pevné ostření, digitální zoom, samospoušť, noční režim, záznam videa (HVGA 480 x 320)
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 1000 mAh, pohotovostní doba až 16 dní, doba hovoru až 450 minut
  • SAR: hlava 0.657 W/kg, tělo 0.882 W/kg
  • Další vlastnosti: Rychlá volba (volání), SIM Toolkit, GSM Banking, audio / video přehrávač, FM rádio (i bez sluchátek), Počasí, Kalendář, Kalkulačka, Svítilna

  • Rozměry: 112 x 61.5 x 12.5 mm
    Hmotnost: 89 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Alcatel One Touch 2004C, baterie Li-Ion 1000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, nabíjecí stojánek, uživatelská příručka Alcatel One Touch 2004C, záruční list. (part no. 2004C-2ATBCZ1)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    07.07.2015   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den. Jaký model pouzdra Golla je k tomuto telefonu dodáván? Děkuji za info. Křížková
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den, pokud chcete nějaký konkrétní typ, tak je možné si jej vybrat na webu. Jinak se pouzdro volí náhodně.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web