Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Rock Eternal flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S béžová (orange)

Rock Eternal flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S orange   Rock Eternal flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S zezadu   Rock Eternal flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S z boku   Rock Eternal flipové pouzdro pro Apple iPhone 5, iPhone 5S otevřený  
Kat. číslo: 6172822
Výrobce: Rock
Barva: béžová (orange)
Dostupnost: -----
Propracované flipové pouzdro Rock Eternal pro populární chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Pouzdro Rock Eternal je vyvedeno v líbivém stylu flipového pouzdra s otevíráním předního flipu směrem dolů. Úplně celý vnější povrch pouzdra Rock Eternal je tvořen zajímavě strukturovanou umělou kůží bez módních výstřelků, zachovávajíc ladný design mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Vnitřek pouzdra Rock Eternal doplňuje obrácená kůže, která zabrání poškrábání smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Samotný mobilní telefon se vkládá do upravené vaničky pouzdra Rock Eternal, která je tvořena pouze zahnutými koženými úchyty zkonstruovanými tak, aby Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S držel dokonale na svém místě. Pouzdro Rock Eternal má všechny výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, ale hlavně pro kameru s bleskem a reproduktorem a to vše proto aby se smartphone Apple iPhone 5 anebo Apple iPhone 5S nemusel při manipulaci vytahovat ven. Vertikálně se otevírající flip pouzdra Rock Eternal pak zakrývá přední část smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S a drží dokonale na svém místě díky zahnutému zobáčku. Flipové pouzdro Rock Eternal tvoří celkově dokonalou ochranu mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Propracované flipové pouzdro Rock Eternal pro populární chytrý mobilní telefon Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Pouzdro Rock Eternal je vyvedeno v líbivém stylu flipového pouzdra s otevíráním předního flipu směrem dolů. Úplně celý vnější povrch pouzdra Rock Eternal je tvořen zajímavě strukturovanou umělou kůží bez módních výstřelků, zachovávajíc ladný design mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Vnitřek pouzdra Rock Eternal doplňuje obrácená kůže, která zabrání poškrábání smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S. Samotný mobilní telefon se vkládá do upravené vaničky pouzdra Rock Eternal, která je tvořena pouze zahnutými koženými úchyty zkonstruovanými tak, aby Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S držel dokonale na svém místě.

Pouzdro Rock Eternal má všechny výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, ale hlavně pro kameru s bleskem a reproduktorem a to vše proto aby se smartphone Apple iPhone 5 anebo Apple iPhone 5S nemusel při manipulaci vytahovat ven. Vertikálně se otevírající flip pouzdra Rock Eternal pak zakrývá přední část smartphonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S a drží dokonale na svém místě díky zahnutému zobáčku.

Flipové pouzdro Rock Eternal tvoří celkově dokonalou ochranu mobilního telefonu Apple iPhone 5 nebo Apple iPhone 5S.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Rock Eternal:
  • Vnější část je vyrobena z krásné umělé kůže se zajímavým vzorem a otevíráním flipu směrem dolů.
  • Vnitřek tvoří kožené zahnuté úchyty pro smartphone a extra jemná obrácená kůže proti poškrábání.
  • Mobilní telefon má v pouzdře přístupné všechny konektory, ovládací prvky, ale i kameru s bleskem.
  • Celé pouzdro je vyrobeno v poměrně tenkém profilu, který nenarušuje líbivý design smartphonu.
  • Kvalitní dílenské zpracování přesně pro mobilní telefony Apple iPhone 5 a Apple iPhone 5S.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Rock Eternal pro mobilní telefony Apple iPhone 5 / Apple iPhone 5S.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web