Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

NOKIA 215 DUAL SIM + POUZDRO GOLLA v ceně 199Kč ZDARMA černá (black)

Mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim black   Mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim z boku   Mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim zezadu  
Kat. číslo: 1030933
Výrobce: Nokia
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Jednoduchý telefon Nokia 215 Dual Sim v klasickém stylu s alfanumerickou klávesnicí. Již podle názvu lze odvodit, že mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim umožňuje používání dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Díky přesměrování hovorů mezi dvěma SIM kartami lze obsloužit i hovor z jedné SIM karty v době, kdy probíhá hovor na druhé SIM kartě. Mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim je vybaven barevným TFT LCD displejem s úhlopříčkou 2.4 palce a QVGA rozlišením 240 x 320 bodů, pod kterým se nachází klasicky uspořádaná hardwarová klávesnice tj. číselník, tlačítka pro zvednutí a ukončení hovoru, systémová tlačítka a navigační klávesa s potvrzovacím středem. Telefon Nokia 215 Dual Sim běží na uživatelském prostředí Nokia Series 30+, které do klasického telefonu přináší i funkce známe ze smartphonů. V programové výbavě je tak obsažen internetový prohlížeč Opera či sociální sítě Facebook a Twitter a pro chvíle nudy si lze vybrat i z nabídky her. Telefon Nokia 215 Dual Sim obsahuje i standardní sadu organizačních aplikací jako je kalendář, budík či kalkulačka. Zajímavostí je i aplikace pro jednoduchý převod jednotek a užití najde zajisté i možnost zvětšení písma telefonu. Po multimediální stránce lze mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim využít jako přehrávač hudby i videa a po připojení sluchátek se lze díky FM rádiu zaposlouchat i do oblíbené rozhlasové stanice. Na zadní straně je pak umístěna VGA kamera, která mimo focení umožňuje i natáčení videa. Dostatek místa pro uložení pořízených snímků, videa či hudby a dat lze získat použitím paměťové karty, jelikož telefon je vybaven slotem na microSDHC karty. Pro přenos dat z nebo na paměťovou kartu je možné využít systémový microUSB konektor umístěný na horní straně přístroje, přes který lze, mimo samotného nabíjení, telefon i připojit k PC. Na horní straně přístroje se nachází i audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek a rovněž praktická LED svítilna. To však stále není vše, jelikož telefon obsahuje i Bluetooth, tudíž se lze snadno připojit např. k handsfree nebo pomocí služby Bluetooth Slam rychle sdílet data s dalším zařízením. Energii dodává telefonu vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 1100 mAh, která je schopna udržet telefon v chodu až 29 dní.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Jednoduchý telefon Nokia 215 Dual Sim v klasickém stylu s alfanumerickou klávesnicí.

Již podle názvu lze odvodit, že mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim umožňuje používání dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Díky přesměrování hovorů mezi dvěma SIM kartami lze obsloužit i hovor z jedné SIM karty v době, kdy probíhá hovor na druhé SIM kartě.

Mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim je vybaven barevným TFT LCD displejem s úhlopříčkou 2.4 palce a QVGA rozlišením 240 x 320 bodů, pod kterým se nachází klasicky uspořádaná hardwarová klávesnice tj. číselník, tlačítka pro zvednutí a ukončení hovoru, systémová tlačítka a navigační klávesa s potvrzovacím středem.

Telefon Nokia 215 Dual Sim běží na uživatelském prostředí Nokia Series 30+, které do klasického telefonu přináší i funkce známe ze smartphonů. V programové výbavě je tak obsažen internetový prohlížeč Opera či sociální sítě Facebook a Twitter a pro chvíle nudy si lze vybrat i z nabídky her. Telefon Nokia 215 Dual Sim obsahuje i standardní sadu organizačních aplikací jako je kalendář, budík či kalkulačka. Zajímavostí je i aplikace pro jednoduchý převod jednotek a užití najde zajisté i možnost zvětšení písma telefonu.

Po multimediální stránce lze mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim využít jako přehrávač hudby i videa a po připojení sluchátek se lze díky FM rádiu zaposlouchat i do oblíbené rozhlasové stanice. Na zadní straně je pak umístěna VGA kamera, která mimo focení umožňuje i natáčení videa. Dostatek místa pro uložení pořízených snímků, videa či hudby a dat lze získat použitím paměťové karty, jelikož telefon je vybaven slotem na microSDHC karty.

Pro přenos dat z nebo na paměťovou kartu je možné využít systémový microUSB konektor umístěný na horní straně přístroje, přes který lze, mimo samotného nabíjení, telefon i připojit k PC. Na horní straně přístroje se nachází i audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek a rovněž praktická LED svítilna. To však stále není vše, jelikož telefon obsahuje i Bluetooth, tudíž se lze snadno připojit např. k handsfree nebo pomocí služby Bluetooth Slam rychle sdílet data s dalším zařízením. Energii dodává telefonu vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 1100 mAh, která je schopna udržet telefon v chodu až 29 dní.

Technická specifikace mobilního telefonu Nokia 215 Dual Sim:
  • Konstrukce: klasická alfanumerická klávesnice, čtyřsměrová navigační klávesa se středem pro potvrzení, odnímatelný kryt baterie
  • Operační systém: ne, uživatelské prostředí Series 30+
  • Displej: nedotykový TFT LCD, úhlopříčka 2.4 palce, QVGA rozlišení 240 x 320 bodů, 262 tisíc barev, jemnost 166 PPI
  • Paměť: 1000 míst v kontaktech, 8 MB RAM, interní paměť pro data cca. 0.5 MB, slot pro microSDHC paměťovou kartu (max. 32 GB)
  • Telefon: dvoupásmový GSM modul 900 / 1800 MHz (GPRS/EDGE), klasická SIM karta (miniSIM)
  • DualSIM: režim provozu dvou SIM karet současně, Dual Standby
  • Konektivita: Bluetooth 3.0 (profily HFP, HSP, OPP, PBAP), USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3.5mm
  • Kamera: 0.3 MPx, pevné ostření, digitální zoom, noční režim, záznam videa (QVGA 240p@15fps)
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 1100 mAh, pohotovostní doba až 29 dní, doba hovoru až 20 hodin
  • SAR: hlava 1.11 W/kg, tělo 0.62 W/kg
  • Další vlastnosti: audio / video přehrávač, prohlížeč Opera, Facebook, Messenger, FM rádio (nutné připojit sluchátka), Hry, Bing, Počasí, Kalendář, Kalkulačka, Twitter, Záznamník, Stopky, Svítilna, Převodník jednotek

  • Rozměry: 116 x 50 x 12.9 mm
    Hmotnost: 78.4 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Nokia 215 Dual Sim, baterie Li-Ion 1100 mAh, nabíječka do sítě s microUSB konektorem, stručná příručka Nokia 215 Dual Sim, záruční list. (part no. A00023210, model RM-1110)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web