Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

USAMS UShine USB kabel s Apple Lightning konektorem bílá se zeleno modrou (green blue)

USAMS UShine USB kabel s Apple Lightning konektorem iPhone, iPad, iPod green blue   USAMS UShine USB kabel s Apple Lightning konektorem iPhone, iPad, iPod   USAMS UShine USB kabel s Apple Lightning konektorem iPhone, iPad, iPod   USAMS UShine USB kabel s Apple Lightning konektorem iPhone, iPad, iPod použití  
Kat. číslo: 6173107
Výrobce: USAMS
Barva: bílá se zeleno modrou (green blue)
Dostupnost: -----
Netradiční USB kabel USAMS UShine s populárním Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple. USB kabel USAMS UShine je v precizním a zajímavém provedením, tak jak se to hodí pro výrobky společnosti Apple. USB kabel USAMS UShine je zpracován v klasickém kulatém profilu kabelu s klasickou délkou 1 metr. Na jedné straně kabelu USAMS UShine se nachází USB konektor jak pro připojení k počítači, tak i pro zapojení nabíječky s USB výstupem, prostě pro jakýkoliv USB port. Na druhé straně kabelu USAMS UShine se pak nachází inovativní Lightning konektor, jen je určen pro mobilní telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad, ale i přehrávače Apple iPod. Potud se jedná prakticky o obyčejný USB kabel, kterých jsou na trhu stovky, co ale činí kabel USAMS UShine vyjímečným je jeho design. Kabel USAMS UShine má totiž průhledný profil kabelu v němž jsou zabudována jednotlivá vlákna, z nichž některá vytváří po jeho zapojení nádherný světelný efekt, který ozáří nejednu kancelář nebo pokoj. USB kabel USAMS UShine tak je nejen prostředek pro nabíjení nebo synchronizaci Apple iPhone, iPad nebo iPod, ale také designový prvek Vašeho interiéru.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční USB kabel USAMS UShine s populárním Lightning konektorem pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet Apple.

USB kabel USAMS UShine je v precizním a zajímavém provedením, tak jak se to hodí pro výrobky společnosti Apple. USB kabel USAMS UShine je zpracován v klasickém kulatém profilu kabelu s klasickou délkou 1 metr.

Na jedné straně kabelu USAMS UShine se nachází USB konektor jak pro připojení k počítači, tak i pro zapojení nabíječky s USB výstupem, prostě pro jakýkoliv USB port. Na druhé straně kabelu USAMS UShine se pak nachází inovativní Lightning konektor, jen je určen pro mobilní telefony Apple iPhone, tablety Apple iPad, ale i přehrávače Apple iPod.

Potud se jedná prakticky o obyčejný USB kabel, kterých jsou na trhu stovky, co ale činí kabel USAMS UShine vyjímečným je jeho design. Kabel USAMS UShine má totiž průhledný profil kabelu v němž jsou zabudována jednotlivá vlákna, z nichž některá vytváří po jeho zapojení nádherný světelný efekt, který ozáří nejednu kancelář nebo pokoj.

USB kabel USAMS UShine tak je nejen prostředek pro nabíjení nebo synchronizaci Apple iPhone, iPad nebo iPod, ale také designový prvek Vašeho interiéru.

Vlastnosti svítícího USB kabelu USAMS UShine:
  • Na jedné straně kabelu klasický USB konektor do výstupního USB portu.
  • Na druhé straně kabelu vynikající oboustranný Apple Lightning konektor.
  • Klasický kulatý profil kabelu s prakticky klasickou a dostačující délkou 1 metr.
  • Pevně zatavené konektory s dokonalým krytem a odstíněním vůči okolí.
  • Průhledný profil kabelu s nádherně svítícími vlákny osvětlující okolní interiér.
  • Precizně vyrobený USB kabel USAMS UShine pro Váš Apple iPhone, iPad nebo iPod.

  • Kompatibilita: Funkční USB kabel USAMS UShine je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety Apple s Lightning konektorem včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Obsah balení: USB kabel USAMS UShine series s Lightning konektorem pro Apple iPhone, iPad, iPod. (part no. IP5SUSBUS04)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web