Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 (AE2755) bílo stříbrná (white silver)

Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 white silver   Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 pootevřený   Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 otevřený   Adidas Booklet Case flipové pouzdro pro Apple iPhone 6 zezadu  
Kat. číslo: 6172863
Výrobce: Adidas
Barva: bílo stříbrná (white silver)
Dostupnost: -----
Kožené flipové pouzdro Adidas Booklet Case je vyrobeno v originálním vzhledu pro špičkové chytré mobilní telefony Apple iPhone 6. Jak již název napovídá, tak pouzdro Adidas Booklet Case je v populární flipové konstrukci s otevíráním do boku, stejně jako se otevírá knížka. Vnitřek pouzdra Adidas Booklet Case tvoří kvalitní plastová vanička, která je přesně vyrobená pro mobilní telefon Apple iPhone 6. Na tuto vaničku je ze zadní strany uchycena kvalitní kůže, která plynule přechází v přední kožený flip. Vnitřní strana flipu pouzdra Adidas Booklet Case je pak potažena jemným semišem s velkým počtem log a nápisů značky Adidas. Fixace předního flipu k přední části mobilního telefonu je jednoduše pouze svou vlastní vahou. Flipové pouzdro Adidas Booklet Case je zajímavé především originálními a nezaměnitelnými motivy značky Adidas. Ať je to velké přední logo s nápisem Adidas anebo charakteristické tři pruhy vedle sebe na přední i zadní části pouzdra Adidas Booklet Case. Samozřejmostí je, že pouzdro Adidas Booklet Case obsahuje všechny výřezy pro kameru s bleskem, reproduktor a dostatečný prostor pro konektory a tlačítka, společně se zadními perforovanými efektními otvory do kůže. Neskutečně kvalitní a neskutečně elegantní, takové je špičkové kožené pouzdro Adidas Booklet Case, které si s jiným pouzdrem jistě nikdo a nikdy nesplete.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Kožené flipové pouzdro Adidas Booklet Case je vyrobeno v originálním vzhledu pro špičkové chytré mobilní telefony Apple iPhone 6.

Jak již název napovídá, tak pouzdro Adidas Booklet Case je v populární flipové konstrukci s otevíráním do boku, stejně jako se otevírá knížka. Vnitřek pouzdra Adidas Booklet Case tvoří kvalitní plastová vanička, která je přesně vyrobená pro mobilní telefon Apple iPhone 6. Na tuto vaničku je ze zadní strany uchycena kvalitní kůže, která plynule přechází v přední kožený flip.

Vnitřní strana flipu pouzdra Adidas Booklet Case je pak potažena jemným semišem s velkým počtem log a nápisů značky Adidas. Fixace předního flipu k přední části mobilního telefonu je jednoduše pouze svou vlastní vahou.

Flipové pouzdro Adidas Booklet Case je zajímavé především originálními a nezaměnitelnými motivy značky Adidas. Ať je to velké přední logo s nápisem Adidas anebo charakteristické tři pruhy vedle sebe na přední i zadní části pouzdra Adidas Booklet Case. Samozřejmostí je, že pouzdro Adidas Booklet Case obsahuje všechny výřezy pro kameru s bleskem, reproduktor a dostatečný prostor pro konektory a tlačítka, společně se zadními perforovanými efektními otvory do kůže.

Neskutečně kvalitní a neskutečně elegantní, takové je špičkové kožené pouzdro Adidas Booklet Case, které si s jiným pouzdrem jistě nikdo a nikdy nesplete.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra Adidas Booklet Case:
  • Flipové pouzdro s vnější umělou kůží, vnitřním jemným semišem a otevíráním flipu směrem do boku.
  • Uchycení mobilního telefonu v kvalitní vnitřní plastové vaničce s maximální ochranou proti poškrábání.
  • Ve flipovém pouzdře máte k dispozici veškeré konektory, tlačítka a ovládací prvky mobilního telefonu.
  • Nezaměnitelný a originální vzhled krytu s charakteristickými prvky známé sportovní značky Adidas.
  • Kvalitní a precizní provedení přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Adidas Booklet Case pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce. (part no. 18302, model AE2755)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web