Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Krusell TextureCover Malmo ochranný kryt pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual fialová (purple)

Krusell TextureCover Malmo ochranný kryt pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual purple   Krusell TextureCover Malmo ochranný kryt pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual zepředu  
Kat. číslo: 6115623
Výrobce: Krusell
Barva: fialová (purple)
Dostupnost: -----
Skvěle provedený ochranný kryt Krusell TextureCover Malmo pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Ochranný kryt Krusell TextureCover Malmo je vyrobený z odolného plastu na bázi slitiny polykarbonátu, který dokonale kopíruje tělo přístroje Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Boční hrany jsou volné, kryt Krusell TextureCover Malmo drží pevně prakticky jen v rozích mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Celá vnější část krytu Krusell TextureCover Malmo má povrch imitující dokonale vzhled kůže v textuře modelů Malmo. Kryt Krusell TextureCover Malmo má přesné výřezy pro kameru s bleskem a plně volné tlačítka, konektory, ale i reproduktor. Instalace krytu Krusell TextureCover Malmo je jednoduchá, pouze jej nacvaknete na Váš smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual a již jej nemusíte při jakékoliv manipulaci z mobilního telefonu sundávat. Zažijte dotek kůže s krytem Krusell TextureCover Malmo, který je z plastu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Skvěle provedený ochranný kryt Krusell TextureCover Malmo pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Ochranný kryt Krusell TextureCover Malmo je vyrobený z odolného plastu na bázi slitiny polykarbonátu, který dokonale kopíruje tělo přístroje Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual. Boční hrany jsou volné, kryt Krusell TextureCover Malmo drží pevně prakticky jen v rozích mobilního telefonu Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Celá vnější část krytu Krusell TextureCover Malmo má povrch imitující dokonale vzhled kůže v textuře modelů Malmo.

Kryt Krusell TextureCover Malmo má přesné výřezy pro kameru s bleskem a plně volné tlačítka, konektory, ale i reproduktor. Instalace krytu Krusell TextureCover Malmo je jednoduchá, pouze jej nacvaknete na Váš smartphone Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual a již jej nemusíte při jakékoliv manipulaci z mobilního telefonu sundávat.

Zažijte dotek kůže s krytem Krusell TextureCover Malmo, který je z plastu.

Vlastnosti ochranného krytu Krusell TextureCover Malmo:

  • Ochranný kryt z odolného polykarbonátu s vnějším povrchem imitujícím kůži.
  • V krytu jsou dostupné všechny konektory, ovládací prvky, ale i kamera s bleskem.
  • Kryt je vyroben precizně a přesně pro mobilní telefon Sony Xperia Z3 nebo Sony Xperia Z3 Dual.

  • Obsah balení: ochranný kryt Krusell TextureCover Malmö pro mobilní telefony Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633. (part no. 90003/A)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web