Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Vision Slim kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus černá (black)

CellularLine Vision Slim kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus black   CellularLine Vision Slim kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus stojánek   CellularLine Vision Slim kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus zepředu   CellularLine Vision Slim kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus zezadu   CellularLine Vision Slim kožené pouzdro pro Apple iPhone 6 Plus krabička  
Kat. číslo: 6172900
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
CellularLine Vision Slim je funkční kožené pouzdro vyrobené z kvalitní eko kůže, s efektním odklápějícím se flipem, uzpůsobené přesně pro špičkový mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus. Kožené pouzdro CellularLine Vision Slim tvoří vnitřní pevný kryt, do kterého přesně zapadne Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a na kryt přichycený povrch z eko kůže společně s odklápěcím flipem s klipem na magnet, který zakrývá přední část telefon. Po přetočení flipu lze z pouzdra CellularLine Vision Slim vytvořit praktický stojánek pro Váš Apple iPhone 6 Plus s dvěmi pozicemi sklonu telefonu. Pouzdro CellularLine Vision Slim je kvalitně a cyhtře navržené, takže máte přístupné všechny konektory, tlačítka a kameru s bleskem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

CellularLine Vision Slim je funkční kožené pouzdro vyrobené z kvalitní eko kůže, s efektním odklápějícím se flipem, uzpůsobené přesně pro špičkový mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus.

Kožené pouzdro CellularLine Vision Slim tvoří vnitřní pevný kryt, do kterého přesně zapadne Váš chytrý mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus a na kryt přichycený povrch z eko kůže společně s odklápěcím flipem s klipem na magnet, který zakrývá přední část telefon.

Po přetočení flipu lze z pouzdra CellularLine Vision Slim vytvořit praktický stojánek pro Váš Apple iPhone 6 Plus s dvěmi pozicemi sklonu telefonu. Pouzdro CellularLine Vision Slim je kvalitně a cyhtře navržené, takže máte přístupné všechny konektory, tlačítka a kameru s bleskem.

Vlastnosti koženého pouzdra Cellular Line Vision Slim:
  • Originální a kvalitní provedení, plastová vanička přesně pro Apple iPhone 6 Plus.
  • Špičková eko kůže, kožený flip s vnitřní jemnou vystýlkou, úchyt klipem na magnet.
  • Chromové logo CellularLine, jednoduchým natočením vaničky vznikne elegantní stojánek.

  • Obsah balení: kožené pouzdro CellularLine Vision Slim pro Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce. (part no. VISIONSLIMIPH655K)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web