Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LG HBS-750 Tone Pro Bluetooth Stereo headset černá (black)

LG HBS-750 Tone Pro Bluetooth Stereo headset black   LG HBS-750 Tone Pro Bluetooth Stereo headset z boku   LG HBS-750 Tone Pro Bluetooth Stereo headset z boku   LG HBS-750 Tone Pro Bluetooth Stereo headset z boku   LG HBS-750 Tone Pro Bluetooth Stereo headset použití  
Kat. číslo: 5107064
Výrobce: LG
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka LG Tone Pro představují nerušený poslech hudby pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. Sluchátka LG Tone Pro zaujmou hned na první pohled svým vzhledem a konstrukcí, ale také skvělými technickými parametry. Sluchátka LG Tone Pro jsou tvořena flexem s paměťovým efektem, který slouží k uchycení za krk a obsahuje jak samotná stereo sluchátka, tak i veškeré ovládání. Patentované špunty stereo sluchátek jsou uchycena magnetickým mechanismem uvnitř a pokud chcete začít poslouchat není nic jednoduššího než je vytáhnout a vložit do uší. Zákrční flex sluchátek LG Tone Pro obsahuje na jedné straně posuvné zapínací tlačítko, ovládání hlasitosti, ovládání hovoru, mikrofon a LED indikaci, zatímco na straně druhé se nachází tlačítko Play / Pause / Stop a převíjení skladeb Tam a Zpět. Konstrukční řešení LG Tone Pro zajišťuje, že máte ovládání vždy plně k dispozici, aniž byste museli tlačítka hledat na kabelu sluchátek anebo někde na ovladači v kapse. Samozřejmostí u bezdrátových sluchátek LG Tone Pro je množství špičkových technických řešení pro dokonalý poslech. Podpora křišťálově čistého zvuku VoLTE / HD Voice s redukcí ozvěny, ruchu a šumu na pozadí konverzace, je doplněna o maximálně kvalitní přenos s aptX technologií. Samotný poslech lze regulovat pomocí vyladěného ekvalizéru s ostrými výškami, jasnými středy a hlubokými basy. Bluetooth Stereo headset LG Tone Pro je možné propojit s dvěmi zařízeními současně v jeden okamžik pomocí technologie Advanced Multipoint. Můžete tak být na příjmu na svém mobilním telefonu a zároveň poslouchat muziku ze svého tabletu. Sluchátka LG Tone Pro umí velmi praktické funkce, jako je například čtení SMS. Stačí mít nainstalovanou aplikaci LG Bluetooth Reader Plus pro operační systém Android z obchodu Google Play. Integrovaná baterie sluchátek LG Tone Pro se nabíjí přes dnes již standardní microUSB konektor a udrží je v provozu až 500 hodin. Pokud se snad někdy stane, že hrozí vybití baterie, upozorní Vás hlasový asistent sluchátek LG Tone Pro, že je potřeba baterii dobít. Hlasový asistent Vás provede i procesem párování sluchátek LG Tone Pro s Vaším mobilním telefonem nebo tabletem. Pokud nechcete přijít o žádný důležitý hovor i na to bylo u Bluetooth Stereo headsetu LG Tone Pro pamatováno, jelikož Váš upozorní na telefonní hovor diskrétními vibracemi. Prémiová kvalita Bluetooth Stereo headsetu LG HBS-750 udržuje v dokonalé harmonii poslech, konverzaci i pohodlí.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Bezdrátová Bluetooth stereo sluchátka LG Tone Pro představují nerušený poslech hudby pro Váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

Sluchátka LG Tone Pro zaujmou hned na první pohled svým vzhledem a konstrukcí, ale také skvělými technickými parametry. Sluchátka LG Tone Pro jsou tvořena flexem s paměťovým efektem, který slouží k uchycení za krk a obsahuje jak samotná stereo sluchátka, tak i veškeré ovládání. Patentované špunty stereo sluchátek jsou uchycena magnetickým mechanismem uvnitř a pokud chcete začít poslouchat není nic jednoduššího než je vytáhnout a vložit do uší.

Zákrční flex sluchátek LG Tone Pro obsahuje na jedné straně posuvné zapínací tlačítko, ovládání hlasitosti, ovládání hovoru, mikrofon a LED indikaci, zatímco na straně druhé se nachází tlačítko Play / Pause / Stop a převíjení skladeb Tam a Zpět. Konstrukční řešení LG Tone Pro zajišťuje, že máte ovládání vždy plně k dispozici, aniž byste museli tlačítka hledat na kabelu sluchátek anebo někde na ovladači v kapse.

Samozřejmostí u bezdrátových sluchátek LG Tone Pro je množství špičkových technických řešení pro dokonalý poslech. Podpora křišťálově čistého zvuku VoLTE / HD Voice s redukcí ozvěny, ruchu a šumu na pozadí konverzace, je doplněna o maximálně kvalitní přenos s aptX technologií. Samotný poslech lze regulovat pomocí vyladěného ekvalizéru s ostrými výškami, jasnými středy a hlubokými basy.

Bluetooth Stereo headset LG Tone Pro je možné propojit s dvěmi zařízeními současně v jeden okamžik pomocí technologie Advanced Multipoint. Můžete tak být na příjmu na svém mobilním telefonu a zároveň poslouchat muziku ze svého tabletu. Sluchátka LG Tone Pro umí velmi praktické funkce, jako je například čtení SMS. Stačí mít nainstalovanou aplikaci LG Bluetooth Reader Plus pro operační systém Android z obchodu Google Play.

Integrovaná baterie sluchátek LG Tone Pro se nabíjí přes dnes již standardní microUSB konektor a udrží je v provozu až 500 hodin. Pokud se snad někdy stane, že hrozí vybití baterie, upozorní Vás hlasový asistent sluchátek LG Tone Pro, že je potřeba baterii dobít. Hlasový asistent Vás provede i procesem párování sluchátek LG Tone Pro s Vaším mobilním telefonem nebo tabletem.

Pokud nechcete přijít o žádný důležitý hovor i na to bylo u Bluetooth Stereo headsetu LG Tone Pro pamatováno, jelikož Váš upozorní na telefonní hovor diskrétními vibracemi.

Prémiová kvalita Bluetooth Stereo headsetu LG HBS-750 udržuje v dokonalé harmonii poslech, konverzaci i pohodlí.

Vlastnosti Bluetooth Stereo headsetu LG HBS-750:
  • Netradiční řešení v podobě flexibilního hlavového mostu za krk s paměťovým efektem.
  • Stereo sluchátka jsou uschována uvnitř konstrukce pomocí integrovaných magnetů.
  • Veškeré ovládání hovorů, hudby a sluchátek máte vždy plně k dispozicic z obou stran.
  • Sluchátka obsahují plno chytrých řešení jako je HD Voice, VoLTE, aptX, automatické spojení apod.
  • Lze spárovat s dvěmi zařízeními současně s LED indikací, vibracemi a hlasovým průvodcem s upozorněním.
  • Možnost hlasového čtení například SMS pomocí aplikace LG Bluetooth Reader Plus pro Android.

  • Technická specifikace Bluetooth Stereo headsetu LG HBS-750:
  • Bluetooth 3.0 (HFP, HSP, AVRCP, A2DP), dosah 10 metrů.
  • HD Voice/VoLTE, redukce šumu a ozvěny, aptX pro CD kvalitu přenosu.
  • FlexNeck Band, Zapnutí/Vypnutí, Hlasitost, Hovor, Play/Pause/Stop, Vpřed/Vzad.
  • Nabíjení přes microUSB konektor. LED indikace a hlasové oznámení stavu.
  • Doba poslechu 10 hodin, doba hovoru 15 hodin, doba provozu 500 hodin.
  • Advanced Multipoint technologie spojení dvou zařízení současně.
  • Vibrace, SMS čtení, ztlumení mikrofonu, automatické spojení.

  • Rozměry: přizpůsobitelné Vašemu krku
    Hmotnost: 36 g

    Kompatibilita: Bluetooth Stereo sluchátka LG HBS-750 Tone Pro jsou funkční s většinou mobilních zařízení s různými operačními systémy. Jsou to například mobilní telefony, chytré mobilní telefony, smartphone, tablety s operačním systémem Android, iOS (iPhone, iPad), Windows Phone, Windows, Mac, BlackBerry apod.

    Obsah balení: Bluetooth Stereo headset LG HBS-750, tři páry špuntů do uší různých velikostí, USB kabel s microUSB konektorem, manuál LG Tone Pro. (part no. HBS-750.AGEUBK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web