Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus červená (red)

Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus red   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus telefon   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus z boku   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus z boku   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus zepředu   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus zezadu   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Apple iPhone 6 Plus vše  
Kat. číslo: 6172918
Výrobce: Nillkin
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Ochranný bumper Nillkin Armor Border Slim představuje precizní nárazník pro Apple iPhone 6 Plus. Ano, ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim je ve své podstatě nárazník proti pádu a poškrábání. Nillkin Armor Border Slim je vyroben ze dvou materiálů, průžného TPU slitiny pro tlumení rázu při pádu a pevného polykarbonátu, který zamezí poškrábání smartphonu Apple iPhone 6 Plus. Na obvodu rámu Nillkin Armor Border Slim jsou v rozích umístěny čtyři tzv. anti kolizní body, které přispívají k ještě lepší odolnosti proti pádu. Přední přesah krytu Nillkin Armor Border Slim slouží k ochraně dotykového displeje mobilního telefonu. Apple iPhone 6 Plus můžete s klidným svědomím otočit displejem dolů, aniž by se poškrábal nebo byl jinak poškozen. Zadní část bumperu Nillkin Armor Border Slim má taktéž přesah až na zadní stěnu mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus a to nejen z důvodů ochrany, ale je opatřena proti skluzovými plochami pro lepší stabilitu například na stole. Funkční a zároveň modní design bumperu Nillkin Armor Border Slim umožňuje plné ovládání mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus aniž by se musel z krytu vytahovat ven. Apple iPhone 6 Plus tak má v krytu Nillkin Armor Border Slim k dispozici veškeré konektory, tlačítka, mikrofon i reproduktor, ale i kameru s bleskem. Precizní ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim ve formě bumperu je efektní a efektivní ochrana mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ochranný bumper Nillkin Armor Border Slim představuje precizní nárazník pro Apple iPhone 6 Plus.

Ano, ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim je ve své podstatě nárazník proti pádu a poškrábání. Nillkin Armor Border Slim je vyroben ze dvou materiálů, průžného TPU slitiny pro tlumení rázu při pádu a pevného polykarbonátu, který zamezí poškrábání smartphonu Apple iPhone 6 Plus.

Na obvodu rámu Nillkin Armor Border Slim jsou v rozích umístěny čtyři tzv. anti kolizní body, které přispívají k ještě lepší odolnosti proti pádu. Přední přesah krytu Nillkin Armor Border Slim slouží k ochraně dotykového displeje mobilního telefonu. Apple iPhone 6 Plus můžete s klidným svědomím otočit displejem dolů, aniž by se poškrábal nebo byl jinak poškozen. Zadní část bumperu Nillkin Armor Border Slim má taktéž přesah až na zadní stěnu mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus a to nejen z důvodů ochrany, ale je opatřena proti skluzovými plochami pro lepší stabilitu například na stole.

Funkční a zároveň modní design bumperu Nillkin Armor Border Slim umožňuje plné ovládání mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus aniž by se musel z krytu vytahovat ven. Apple iPhone 6 Plus tak má v krytu Nillkin Armor Border Slim k dispozici veškeré konektory, tlačítka, mikrofon i reproduktor, ale i kameru s bleskem.

Precizní ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim ve formě bumperu je efektní a efektivní ochrana mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.

Vlastnosti ochranného rámečku Nillkin Armor Border Slim:
  • Ochranný rám ze silikonové TPU slitiny, který dokonale tlumí rázy včetně čtyři anti kolizních bodů.
  • Rámeček má po celém svém obvodu umístěn extrémně odolný polykarbonát proti poškrábání.
  • Kryt obsahuje všechny výřezy a otvory pro konektory, mikrofon, reproduktor a kryty tlačítek.
  • Bumper obsahuje přední i zadní přesahy, pro ochranu displeje a s protiskluzovými plochami.
  • Rámeček krásně doplňuje úžasný vzhled chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus.

  • Obsah balení: ochranný rámeček Nillkin Armor Border Slim pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web