Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Vision Slim kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 černá (black)

CellularLine Vision Slim kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   CellularLine Vision Slim kožené flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F krabička  
Kat. číslo: 6099314
Výrobce: Cellularline
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
CellularLine Vision Slim je funkční kožené pouzdro vyrobené z kvalitní eko kůže, s efektním odklápějícím se flipem, uzpůsobené přesně pro špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S6. Kožené pouzdro CellularLine Vision Slim tvoří vnitřní pevný kryt, do kterého přesně zapadne Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6 a na kryt přichycený povrch z eko kůže společně s odklápěcím flipem s klipem na magnet, který zakrývá přední část telefon. Po přetočení flipu lze z pouzdra CellularLine Vision Slim vytvořit praktický stojánek pro Váš Samsung Galaxy S6 s dvěmi pozicemi sklonu telefonu. Pouzdro CellularLine Vision Slim je kvalitně a cyhtře navržené, takže máte přístupné všechny konektory, tlačítka a kameru s bleskem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

CellularLine Vision Slim je funkční kožené pouzdro vyrobené z kvalitní eko kůže, s efektním odklápějícím se flipem, uzpůsobené přesně pro špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S6.

Kožené pouzdro CellularLine Vision Slim tvoří vnitřní pevný kryt, do kterého přesně zapadne Váš chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6 a na kryt přichycený povrch z eko kůže společně s odklápěcím flipem s klipem na magnet, který zakrývá přední část telefon.

Po přetočení flipu lze z pouzdra CellularLine Vision Slim vytvořit praktický stojánek pro Váš Samsung Galaxy S6 s dvěmi pozicemi sklonu telefonu. Pouzdro CellularLine Vision Slim je kvalitně a cyhtře navržené, takže máte přístupné všechny konektory, tlačítka a kameru s bleskem.

Vlastnosti koženého pouzdra Cellular Line Vision Slim:
  • Originální a kvalitní provedení, plastová vanička přesně pro Samsung Galaxy S6.
  • Špičková eko kůže, kožený flip s vnitřní jemnou vystýlkou, úchyt klipem na magnet.
  • Chromové logo CellularLine, jednoduchým natočením vaničky vznikne elegantní stojánek.

  • Obsah balení: kožené pouzdro CellularLine Vision Slim pro mobilní telefon Samsung SM-G920F Galaxy S6. (part no. VISIONSLGALS6K)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web