Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Kalaideng Iceland flipové pouzdro pro LG G2 Mini černá (black)

Kalaideng Iceland flipové pouzdro pro LG G2 Mini černá (black)   Kalaideng Iceland flipové pouzdro pro LG G2 Mini černá (black) zezadu   Kalaideng Iceland flipové pouzdro pro LG G2 Mini černá (black) otevřené  
Kat. číslo: 6125310
Výrobce: Kalaideng
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Efektní flipové pouzdro Kalaideng Iceland uvítá nejeden majitel chytrého mobilního telefonu LG G2 Mini. Pouzdro Kalaideng Iceland je vyroben v již zmíněné populární flipové konstrukci. Vnitřek pouzdra Kalaideng Iceland je vybaven odolnou plastovou vaničkou, do které naprosto přesně pasuje smartphone LG G2 Mini. V tomto plastovém krytu má mobilní telefon LG G2 Mini volně k dispozici nejen všechny ovládací prvky a konektory, ale i kameru s bleskem a reproduktor. Vnitřní plastový kryt pouzdra Kalaideng Iceland je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží, která plynule přechází v přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng Iceland se otevírá do boku jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu LG G2 Mini včetně dotykového displeje. Pouzdro Kalaideng Iceland je navíc na flipu vybaveno informačním okénkem, které je zakryto průhlednou slídou. Díky tomuto řešení máte s pouzdrem Kalaideng Iceland dokonalý přehled o dění na displeji smartphonu LG G2 Mini, aniž byste museli pouzdro otevírat. Ještě jedna důležitá vlastnost flipového pouzdra Kalaideng Icelad stojí za povšimnutí a tou je možnost jednoduchého vytvoření praktického stojánku pro Váš LG G2 Mini. Stačí pouzdro Kalaideng Iceland otevřít, zadní vaničku mírně natočit a stojánek je během okamžiku hotov. Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng Iceland je navíc obohacena o krásný třpytivý efekt evokující ledovou plochu nebo zimní období. Přední flip je esteticky doplněn o chromové označení výrobce Kalaideng, které dotváří výsledný nádherný dojem z pouzdra. Praktické až luxusní flipové pouzdro Kalaideng Iceland je jistě vítaným doplňkem pro Váš smartphone LG G2 Mini.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Efektní flipové pouzdro Kalaideng Iceland uvítá nejeden majitel chytrého mobilního telefonu LG G2 Mini.

Pouzdro Kalaideng Iceland je vyroben v již zmíněné populární flipové konstrukci. Vnitřek pouzdra Kalaideng Iceland je vybaven odolnou plastovou vaničkou, do které naprosto přesně pasuje smartphone LG G2 Mini. V tomto plastovém krytu má mobilní telefon LG G2 Mini volně k dispozici nejen všechny ovládací prvky a konektory, ale i kameru s bleskem a reproduktor.

Vnitřní plastový kryt pouzdra Kalaideng Iceland je z vnějšku potažen kvalitní umělou kůží, která plynule přechází v přední flip. Flipová část pouzdra Kalaideng Iceland se otevírá do boku jako kniha a chrání celou přední část mobilního telefonu LG G2 Mini včetně dotykového displeje.

Pouzdro Kalaideng Iceland je navíc na flipu vybaveno informačním okénkem, které je zakryto průhlednou slídou. Díky tomuto řešení máte s pouzdrem Kalaideng Iceland dokonalý přehled o dění na displeji smartphonu LG G2 Mini, aniž byste museli pouzdro otevírat.

Ještě jedna důležitá vlastnost flipového pouzdra Kalaideng Icelad stojí za povšimnutí a tou je možnost jednoduchého vytvoření praktického stojánku pro Váš LG G2 Mini. Stačí pouzdro Kalaideng Iceland otevřít, zadní vaničku mírně natočit a stojánek je během okamžiku hotov.

Vnější umělá kůže pouzdra Kalaideng Iceland je navíc obohacena o krásný třpytivý efekt evokující ledovou plochu nebo zimní období. Přední flip je esteticky doplněn o chromové označení výrobce Kalaideng, které dotváří výsledný nádherný dojem z pouzdra.

Praktické až luxusní flipové pouzdro Kalaideng Iceland je jistě vítaným doplňkem pro Váš smartphone LG G2 Mini.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra Kalaideng Iceland:

  • Kombinace odolného plastového krytu a předního flipu s otvíráním do boku jako kniha.
  • Celé pouzdro je z vnějšku potažená kvalitní umělou kůží s nádherným třpytivým efektem.
  • Přední flip obsahuje i průhledné okénko, ve kterém vidíte důležité informace na displeji.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery.
  • Díky své konstrukci lze z pouzdra vytvořit jednoduchý, ale velmi praktický stojánek.
  • Kvalitní dílenské zpracování s logem Kalaiden pro mobilní telefon LG G2 Mini.

  • Obsah balení: kožené pouzdro s flipem Kalaideng KLD Iceland series Window pro mobilní telefon LG D620r G2 Mini.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web