Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Puro Booklet Slim flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note černá (black)

Puro Booklet Slim flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note N7000 black   Puro Booklet Slim flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note N7000   Puro Booklet Slim flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note N7000   Puro Booklet Slim flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note N7000   Puro Booklet Slim flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note N7000  
Kat. číslo: 6099353
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Špičkové flipové pouzdro Puro Booklet Slim v ultra tenkém provedení pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note. Pouzdro Puro Booklet Slim se vyznačuje populární flipovou konstrukcí s otevíráním jako kniha, ale je obohacenou o neotřelé ultra tenké provedení, které minimálně narušuje vynikající design telefonu Samsung Galaxy Note. Tenké konstrukce pouzdra Puro Booklet Slim je docíleno především tím, že zadní část pouzdra se na telefon Samsung Galaxy Note uchytí pomocí vnitřní samolepící plošky, takže odpadají nevzhledné plastové vaničky nebo úchyty. Samozřejmostí u pouzdra Puro Booklet Slim jsou všechny potřebné otvory jak pro kameru, tak i blesk a reproduktory. Konektory a tlačítka jsou díky již zmíněné konstrukci pouzdra Puro Booklet Slim taktéž plně přístupné. Přední flip pouzdra Puro Booklet Slim je fixován pomocí elegantního klipu s magnetem přitahujícím se k přední části pouzdra. Vnější povrch pouzdra Puro Booklet Slim je vyroben z kvalitní eko kůže, zatímco vnitřek je z jemného vzorovaného semiše. Pouzdro Puro Booklet Slim je esteticky doplněno z vnější i vnitřní strany logy a nápisy značky Puro. Unikátní pouzdro s flipem Puro Booklet Slim je opravdu skvostný doplněk pro špičkový Samsung Galaxy Note.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Špičkové flipové pouzdro Puro Booklet Slim v ultra tenkém provedení pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note.

Pouzdro Puro Booklet Slim se vyznačuje populární flipovou konstrukcí s otevíráním jako kniha, ale je obohacenou o neotřelé ultra tenké provedení, které minimálně narušuje vynikající design telefonu Samsung Galaxy Note. Tenké konstrukce pouzdra Puro Booklet Slim je docíleno především tím, že zadní část pouzdra se na telefon Samsung Galaxy Note uchytí pomocí vnitřní samolepící plošky, takže odpadají nevzhledné plastové vaničky nebo úchyty.

Samozřejmostí u pouzdra Puro Booklet Slim jsou všechny potřebné otvory jak pro kameru, tak i blesk a reproduktory. Konektory a tlačítka jsou díky již zmíněné konstrukci pouzdra Puro Booklet Slim taktéž plně přístupné. Přední flip pouzdra Puro Booklet Slim je fixován pomocí elegantního klipu s magnetem přitahujícím se k přední části pouzdra.

Vnější povrch pouzdra Puro Booklet Slim je vyroben z kvalitní eko kůže, zatímco vnitřek je z jemného vzorovaného semiše. Pouzdro Puro Booklet Slim je esteticky doplněno z vnější i vnitřní strany logy a nápisy značky Puro. Unikátní pouzdro s flipem Puro Booklet Slim je opravdu skvostný doplněk pro špičkový Samsung Galaxy Note.

Vlastnosti koženého pouzdra s flipem Puro Booklet Slim:
  • Kožené pouzdro s otvíráním flipu jako kniha, fixace flipu pomocí klipu s magnetem.
  • Vnitřní samolepící ploška, kterou se pouzdro uchytí na zadní část telefonu Samsung Galaxy Note.
  • V pouzdře jsou přístupné všechny ovládací prvky, kamera s bleskem i reproduktory.
  • Originální a neotřelá konstrukce pouzdra v ultra tenkém provedení.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Puro Booklet Slim pro mobilní telefon Samsung N7000 Galaxy Note. (part no. GNOTEBOOKSBLK)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web