Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-FA300BS originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A3 stříbrná (silver)

Samsung EF-FA300BSEGWW originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A3 SM-A300FU   Samsung EF-FA300BSEGWW originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A3 SM-A300FU   Samsung EF-FA300BSEGWW originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A3 SM-A300FU   Samsung EF-FA300BSEGWW originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy A3 SM-A300FU  
Kat. číslo: 5077381
Výrobce: Samsung
Barva: stříbrná (silver)
Dostupnost: -----
Originální rozevírací flipové pouzdro pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy A3 je obohaceno o funkci Auto Wake-up. Originální pouzdro Samsung EF-FA300BSEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen kůží, kdy tato kůže přechází plynule i v přední flip. Vše je pak vyrobeno v jednotném barevném provedení. Zadní část obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory a veškeré ovládací prvky. Samotný kryt má zevnitř nalepovací plochu pro pevné a bezpečné přilnutí k telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy A3 vytahovat ven. Stačí jen odklopit přední flip a máte celý displej Samsungu Galaxy A3 k dispozici. Zajímavostí pouzdra Samsung Flip Cover je integrovaná funkce Auto Wake-up, která slouží k odemknutí a zamknutí dotykové obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením flipu pouzdra. Špičkové pouzdro Samsung Flip Cover je pro smartphone Samsung Galaxy A3 ideálním originálním doplňkem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální rozevírací flipové pouzdro pro chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy A3 je obohaceno o funkci Auto Wake-up.

Originální pouzdro Samsung EF-FA300BSEGWW je tvořeno pevným plastovým zadním krytem, který je potažen kůží, kdy tato kůže přechází plynule i v přední flip. Vše je pak vyrobeno v jednotném barevném provedení. Zadní část obsahuje otvor pro kameru a blesk, dále pak výřezy pro konektory a veškeré ovládací prvky.

Samotný kryt má zevnitř nalepovací plochu pro pevné a bezpečné přilnutí k telefonu, takže nemusíte Samsung Galaxy A3 vytahovat ven. Stačí jen odklopit přední flip a máte celý displej Samsungu Galaxy A3 k dispozici.

Zajímavostí pouzdra Samsung Flip Cover je integrovaná funkce Auto Wake-up, která slouží k odemknutí a zamknutí dotykové obrazovky pouhým otevřením nebo zavřením flipu pouzdra.

Špičkové pouzdro Samsung Flip Cover je pro smartphone Samsung Galaxy A3 ideálním originálním doplňkem.

Vlastnosti pouzdra Samsung Flip Cover:
  • Flipové originální pouzdro z materiálů té nejvyšší kvality.
  • Konektory a ovládácí prvky včetně kamery jsou plně přístupné.
  • Zadní kryt má zevnitř nalepovací plochu, do které se telefon usazuje, otevírací flip pak chrání přední část.
  • Pouhým otevřením nebo zavřením flipu, odemčete nebo zamčete displej telefonu.
  • Pouzdro je uzpůsobeno přesně pro mobilní telefon Samsung Galaxy A3.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung Flip Cover pro mobilní telefon Samsung SM-A300FU Galaxy A3. (part no. EF-FA300BSEGWW)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web