Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jekod UltraThin TPU Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Apple iPhone 6 růžová průhledná (pink)

Jekod UltraThin TPU Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Apple iPhone 6 růžová průhledná (pink)   Jekod UltraThin TPU Case silikonové pouzdro s fólií na displej pro Apple iPhone 6 růžová průhledná (pink) zepředu  
Kat. číslo: 6172988
Výrobce: Jekod
Barva: růžová průhledná (pink)
Dostupnost: -----
Tenké silikonové pouzdro Jekod UltraThin TPU Case poskytuje ideální ochranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6. Pouzdro Jekod UltraThin TPU Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, ale i všechny jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod UltraThin Open Face je vyroben z dostatečně pevného, ale současně i velmi pružného silikonu, přesněji řečeno jako slitina termoplastického uretanu, proto ta zkratka TPU v názvu. Chloubou pouzdra Jekod UltraThin TPU Case je jeho snížená tloušťka, při zachování stejných ochranných vlastností. Konečná gelová úprava, spolu s průhledností krytu, nijak nenarušuje nádherný design mobilního telefonu Apple iPhone 6. Instalace mobilního telefonu Apple iPhone 6 do ochranného krytu Jekod UltraThin je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. navléknout na smartphone a vše je během okamžiku hotovo. Pouzdro Jekod UltraThin TPU Open Face je navíc provedeno tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Apple iPhone 6 tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6 kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu. S ochranným krytem Jekod UltraThin TPU Case získáte dokonalou ochranu Vašeho Apple iPhone 6 před poškrábáním nebo pádem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Tenké silikonové pouzdro Jekod UltraThin TPU Case poskytuje ideální ochranné vlastnosti pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6.

Pouzdro Jekod UltraThin TPU Case je vyvedeno v jednoduchém stylu ochranného krytu, který chrání nejen zadní část mobilního telefonu Apple iPhone 6, ale i všechny jeho boční hrany. Ochranný kryt Jekod UltraThin Open Face je vyroben z dostatečně pevného, ale současně i velmi pružného silikonu, přesněji řečeno jako slitina termoplastického uretanu, proto ta zkratka TPU v názvu.

Chloubou pouzdra Jekod UltraThin TPU Case je jeho snížená tloušťka, při zachování stejných ochranných vlastností. Konečná gelová úprava, spolu s průhledností krytu, nijak nenarušuje nádherný design mobilního telefonu Apple iPhone 6. Instalace mobilního telefonu Apple iPhone 6 do ochranného krytu Jekod UltraThin je velmi jednoduchá, stačí pouzdro pouze tzv. navléknout na smartphone a vše je během okamžiku hotovo.

Pouzdro Jekod UltraThin TPU Open Face je navíc provedeno tak, že neblokuje žádné tlačítka, nezakrývá jediný konektor a obsahuje všechny otvory a výřezy například pro reproduktor anebo kameru. Mobilní telefon Apple iPhone 6 tak můžete používat, aniž byste jej vytahovali z krytu ven.

Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6 kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej, tím je zaručeno, že nedojde k žádnému poškrábání ani na přední části mobilu.

S ochranným krytem Jekod UltraThin TPU Case získáte dokonalou ochranu Vašeho Apple iPhone 6 před poškrábáním nebo pádem.

Vlastnosti silikonového pouzdra Jekod UltraThin TPU:
  • Kryt je vyroben z pružného a odolného silikonu na bází slitiny termoplastického uretanu.
  • Kryt se vyznačuje extra tenkým profilem stěn, ale také fascinující průhlenou gelovou úpravou.
  • Pouzdro tlumí případné rázy a chrání celou zadní část, včetně bočních hran před poškrábáním.
  • Mobilní telefon má v krytu plně k dispozici všechny ovládací prvky, konektory a případně i kameru.
  • Mobilní telefon se nemusí z krytu vytahovat ven při používání, vše je plně dostupné k ovládání.
  • Součásti balení pouzdra je i kvalitní ochranná fólie na celý displej mobilního telefonu.
  • Pouzdro Jekod představuje komplexní ochranu pro Váš mobilní telefon Apple iPhone 6.

  • Obsah balení: silikonové pouzdro Jekod UltraThin TPU Case pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce, ochranná fólie Jekod Screen Protector pro mobilní telefon Apple iPhone 6 4,7 palce, suchý hadřík Jekod z mikrovlákna.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web