Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Samsung EF-ZG920BF Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 zlatá (gold)

Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F   Samsung EF-ZG920BFEGWW Clear View Cover originální flipové pouzdro pro Samsung Galaxy S6 SM-G920F  
Kat. číslo: 5077388
Výrobce: Samsung
Barva: zlatá (gold)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Samsung Clear View Cover patří k tomu nejkrásnějšímu co bylo vytvořeno pro špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S6. Prvně se pozastavme u vzhledu flipového pouzdra Samsung EF-ZG920BFEGWW. Tento brilantní skvost je celý vyroben v oslnivém zaobleném designu s úchvatně lesklým povrchem, který dokonale ladí s křivkami smartphonu Samsung Galaxy S6. Na pevný zadní kryt, ve kterém je Samsung Galaxy S6 opět uchycen ve čtyřech zaoblených rozích, navazuje dostatečně pevná flipová část. U pouzdra Samsung Clear View Cover je flip vyroben v poloprůhledném designu, jenž schová celou přední část Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S6. Flip obsahuje vlastní displej reagující na dotyk, který sofistikovaně zobrazuje informace přímo na jeho povrchu. Můžete tak zobrazit hodiny, budík, sílu signálu, stav baterie anebo se Vám zobrazí kdo volá a Vy můžete přijmout hovor aniž byste museli pouzdro Samsung Clear View Cover otevírat. Pouzdro Samsung Clear View Cover je vyrobeno jako aktivní, pří otevření flipu se odemkne displej smartphonu Samsung Galaxy S6 a naopak při zavření flipu ze opětovně zamkne. Díky konstrukci pouzdra Samsung Clear View Cover má Samsung Galaxy S6 k dispozici všechny konektory, boční tlačítka, včetně hlasitosti, která se ovládá přes ohyb z umělé kůže navazující na přední flip. Zadní výřez pro kameru s bleskem zajistí, že nemusíte Samsung Galaxy S6 za žádných okolností vytahovat z pouzdra Samsung Clear View Cover ven. Dokonalá symetrie a ochrana v podobě flipového pouzdra Samsung EF-ZG920BFEGWW je skutečně to nejlepší pro Váš smartphone Samsung Galaxy S6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Samsung Clear View Cover patří k tomu nejkrásnějšímu co bylo vytvořeno pro špičkový mobilní telefon Samsung Galaxy S6.

Prvně se pozastavme u vzhledu flipového pouzdra Samsung EF-ZG920BFEGWW. Tento brilantní skvost je celý vyroben v oslnivém zaobleném designu s úchvatně lesklým povrchem, který dokonale ladí s křivkami smartphonu Samsung Galaxy S6. Na pevný zadní kryt, ve kterém je Samsung Galaxy S6 opět uchycen ve čtyřech zaoblených rozích, navazuje dostatečně pevná flipová část. U pouzdra Samsung Clear View Cover je flip vyroben v poloprůhledném designu, jenž schová celou přední část Vašeho mobilního telefonu Samsung Galaxy S6.

Flip obsahuje vlastní displej reagující na dotyk, který sofistikovaně zobrazuje informace přímo na jeho povrchu. Můžete tak zobrazit hodiny, budík, sílu signálu, stav baterie anebo se Vám zobrazí kdo volá a Vy můžete přijmout hovor aniž byste museli pouzdro Samsung Clear View Cover otevírat. Pouzdro Samsung Clear View Cover je vyrobeno jako aktivní, pří otevření flipu se odemkne displej smartphonu Samsung Galaxy S6 a naopak při zavření flipu ze opětovně zamkne.

Díky konstrukci pouzdra Samsung Clear View Cover má Samsung Galaxy S6 k dispozici všechny konektory, boční tlačítka, včetně hlasitosti, která se ovládá přes ohyb z umělé kůže navazující na přední flip. Zadní výřez pro kameru s bleskem zajistí, že nemusíte Samsung Galaxy S6 za žádných okolností vytahovat z pouzdra Samsung Clear View Cover ven.

Dokonalá symetrie a ochrana v podobě flipového pouzdra Samsung EF-ZG920BFEGWW je skutečně to nejlepší pro Váš smartphone Samsung Galaxy S6.

Vlastnosti flipového pouzdra Samsung Clear View Cover:

  • Originální flipové pouzdro je celé vyrobeno s nádherně lesklým povrchem jenž zdůrazňuje křivky smartphonu.
  • Všechny konektory a ovládací prvky včetně kamery s bleskem jsou plně přístupné i v zavřeném pouzdře.
  • Přední poloprůhledný flip chrání celou přední část včetně dotykového displeje a otevírá se do boku jako kniha.
  • Přední flip disponuje vlastním UX rozhraním, které zobrazuje důležité informace a reaguje na dotyk při hovoru.
  • Pouzdro je vyrobeno jako aktivní takže pouhým otevřením a zavřením, zamknete nebo odemknete dotykový displej.
  • Pouzdro je precizně vyrobeno jako luxusní doplněk pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Samsung Clear View Cover pro mobilní telefon Samsung SM-G920F Galaxy S6. (part no. EF-ZG920BFEGWW)

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web