Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

CellularLine Book Uni 4XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone modrá (blue)

CellularLine Book Uni 4XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   CellularLine Book Uni 4XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   CellularLine Book Uni 4XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   CellularLine Book Uni 4XL univerzální flipové pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone  
Kat. číslo: 9018344
Výrobce: Cellularline
Barva: modrá (blue)
Dostupnost: -----
Univerzální flipové pouzdro CellularLine Book Uni je nadmíru praktické řešení nošení pro Váš mobilní telefon, chytrý mobil nebo smartphone. Pokud se Vám nedaří sehnat flipové pouzdro přesně pro Váš mobilní telefon, pak jednoznačným vítězem Vašeho snažení je pouzdro CellularLine Book Uni. Řešení pouzdra CellularLine Book Uni je totiž dokonale univerzální a proto pokrývá širokou škálu modelů mobilních telefonů nebo smartphonů. Pouzdro CellularLine Book Uni je vyrobeno v dnes již dostatečně známé konstrukci předního flipu, který se otevírá do boku stejně jako klasická kniha a kryje celou přední část mobilního telefonu včetně dotykového displeje. Vnější povrch pouzdra CellularLine Book Uni tvoří kvalitní umělá kůže s krásně provedenou hrubší patinou, zatímco vnitřek je potažen jemnou látkou z mikrovlánka připomínající semiš. Aby flipová část držela dokonale ne svém místě, k tomu slouží pásek s magnetem, který přechází z přední strany na zadní část pouzdra. Sofistikovaný univerzální systém se samozřejmě ukrývá uvnitř pouzdra CellularLine Book Uni. Jedná se o otočenou plošku s patentovanou samolepicí protiskluzovou podložkou, na kterou upevníte Váš mobilní telefon nebo smartphone. Tuto plošku lze otáčet kolem své osy, s tím že pohyb slouží k tomu, abyste mohli u svého mobilního telefonu využívat kameru, aniž byste museli smartphone vytahovat ven z pouzdra. Při focení jednoduše otočíte mobil, tak aby měl volnou kameru a po focení jej opět vrátíte zpět na své místo uvnitř pouzdra CellularLine Book Uni. Samotné pouzdro CellularLine Book Uni se pyšní precizním zpracováním s kvalitním prošitím, s tím že na přední straně se nachází i drobná perforace pro reproduktor Vašeho smartphonu. Uvnitř pouzdra CellularLine Book Uni se nenachází žádné další nevzhledné kapsičky, pouzdro je tak tenčí a nedojde ani k případnému poškrábání displeje, díky extrémně jemné vnitřní vystýlce. Přední, zadní i vnitřní část pouzdra CellularLine Book Uni obohacena o krásně zpracovaná loga a znaky výrobce společnosti CellularLine. Tam kde flipové pouzdro není k sehnání, tam přichází na řadu pouzdro CellularLine Book Uni v té nejvyšší kvalitě.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Univerzální flipové pouzdro CellularLine Book Uni je nadmíru praktické řešení nošení pro Váš mobilní telefon, chytrý mobil nebo smartphone. Pokud se Vám nedaří sehnat flipové pouzdro přesně pro Váš mobilní telefon, pak jednoznačným vítězem Vašeho snažení je pouzdro CellularLine Book Uni. Řešení pouzdra CellularLine Book Uni je totiž dokonale univerzální a proto pokrývá širokou škálu modelů mobilních telefonů nebo smartphonů.

Pouzdro CellularLine Book Uni je vyrobeno v dnes již dostatečně známé konstrukci předního flipu, který se otevírá do boku stejně jako klasická kniha a kryje celou přední část mobilního telefonu včetně dotykového displeje. Vnější povrch pouzdra CellularLine Book Uni tvoří kvalitní umělá kůže s krásně provedenou hrubší patinou, zatímco vnitřek je potažen jemnou látkou z mikrovlánka připomínající semiš. Aby flipová část držela dokonale ne svém místě, k tomu slouží pásek s magnetem, který přechází z přední strany na zadní část pouzdra.

Sofistikovaný univerzální systém se samozřejmě ukrývá uvnitř pouzdra CellularLine Book Uni. Jedná se o otočenou plošku s patentovanou samolepicí protiskluzovou podložkou, na kterou upevníte Váš mobilní telefon nebo smartphone. Tuto plošku lze otáčet kolem své osy, s tím že pohyb slouží k tomu, abyste mohli u svého mobilního telefonu využívat kameru, aniž byste museli smartphone vytahovat ven z pouzdra. Při focení jednoduše otočíte mobil, tak aby měl volnou kameru a po focení jej opět vrátíte zpět na své místo uvnitř pouzdra CellularLine Book Uni.

Samotné pouzdro CellularLine Book Uni se pyšní precizním zpracováním s kvalitním prošitím, s tím že na přední straně se nachází i drobná perforace pro reproduktor Vašeho smartphonu. Uvnitř pouzdra CellularLine Book Uni se nenachází žádné další nevzhledné kapsičky, pouzdro je tak tenčí a nedojde ani k případnému poškrábání displeje, díky extrémně jemné vnitřní vystýlce. Přední, zadní i vnitřní část pouzdra CellularLine Book Uni obohacena o krásně zpracovaná loga a znaky výrobce společnosti CellularLine.

Tam kde flipové pouzdro není k sehnání, tam přichází na řadu pouzdro CellularLine Book Uni v té nejvyšší kvalitě.

Vlastnosti flipového koženého pouzdra CellularLine Book Uni:
  • Vnější materiál tvoří kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek je potažen látkou z mikrovlákna připomínající semiš.
  • Flip se otevírá do boku jako klasická kniha, s tím že kryje celou přední část včetně dotykového displeje.
  • Přední flip obsahuje perforaci pro reproduktor, díky kterému lze vyřídit hovor i se zavřeným flipem.
  • Samotný flip je fixován k zadní části pouzdra pomocí pásku s magnetem, který jej drží dokonale na svém místě.
  • Hlavní plus pouzdra se ukrývá uvnitř, kde se nachází univerzální mechanismus otočný kolem své vlastní osy.
  • Systém obsahuje otočnou plochu se samolepicí protiskluzovou podložkou, pro upevnění Vašeho smartphonu.
  • Nemáte-li flipové pouzdro pro Váš model, zvolte flipové CellularLine Book Uni pro Váš mobil nebo smartphone.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: 172 x 90 x 14 mm

    Kompatibilita pouzdra: Univerzální flipové pouzdro CellularLine Book Uni je vhodné pro mobilní telefony, mobily a smartphony o velikosti s rozměry v rozmezí od 152 x 75 x 5 mm do 172 x 90 x 14 mm. Jsou to například mobilní telefony Alcatel One Touch 6045Y Idol3 (5.5), One Touch 8030Y Hero2, Aligator S5500 Duo, Apple iPhone 6 Plus, Asus Fonepad Note, Zenfone 6, Evolveo Xtraphone 5.3 Q4, Gigabyte Gsmart Saga S3, Goclever Fone 570Q, Quantum 550, Quantum 600, Honor 4X, HTC Desire 816 (A5) D816n, Desire 816G Dual Sim D816g, Desire 820 (A51) D820n, Desire 820 Dual Sim (A50) D820q, One Max (T6) 803n, Huawei Ascend G7, Ascend Mate7, iGet Blackview DM550, Blackview JK890, Kazam Trooper 2 6.0, Lenovo A850, K900, S920, Vibe Z2 Pro, LG D955 G Flex, Microsoft Lumia 640 XL Dual Sim, Lumia 640 XL LTE, Motorola Nexus 6, Nokia Lumia 1320, Lumia 1520, Oneplus One, Prestigio Multiphone 5550 Duo PSP5550DUO, Multiphone 7600 Duo PAP7600DUO, Samsung i9205 Galaxy Mega 6.3, SM-N910F Galaxy Note4, Sencor Element P501, Sony Xperia T2 Ultra D5303, THL T200, Xiaomi Mi Note, Mi Note Pro, Redmi Note, Zopo ZP520, ZP990+, ZTE Grand S3, Nubia Z7, Nubia Z7 Max, Nubia Z9 Max a další.

    Obsah balení: kožené flipové pouzdro CellularLine Book Uni velikosti 4XL pro mobilní telefon, mobil, smartphone nebo phablet. (part no. BOOKUNIPHB)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web