Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3, Xperia Z3 Dual černá (black)

Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633   Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633   Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633   Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633   Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633   Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633   Bugatti BookCover Oslo kožené flipové pouzdro pro Sony Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Dual D6633  
Kat. číslo: 6115678
Výrobce: Bugatti
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní flipové pouzdro Bugatti BookCover Oslo reprezentuje ochranu na úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual. Flipové pouzdro Bugatti BookCover Oslo je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti BookCover Oslo je pravá telecí kůže, zatímco vnitřek tvoří extrémně jemná ovčí kůže, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual. Pouzdro Bugatti BookCover Oslo je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti BookCover Oslo, tak to je vytvořené v známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu například u knihy. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch evokující samet a do kterého se tzv. nacvakne Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual. Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit flip, který dokonale drží na přední straně svou vlastní vahou, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici. Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti BookCover Oslo je opravdu jedinečné pro Váš smartphone Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní flipové pouzdro Bugatti BookCover Oslo reprezentuje ochranu na úrovni pro Váš chytrý mobilní telefon Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Flipové pouzdro Bugatti BookCover Oslo je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti BookCover Oslo je pravá telecí kůže, zatímco vnitřek tvoří extrémně jemná ovčí kůže, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual. Pouzdro Bugatti BookCover Oslo je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti BookCover Oslo, tak to je vytvořené v známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu například u knihy. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch evokující samet a do kterého se tzv. nacvakne Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit flip, který dokonale drží na přední straně svou vlastní vahou, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici.

Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti BookCover Oslo je opravdu jedinečné pro Váš smartphone Sony Xperia Z3, nebo Sony Xperia Z3 Dual.

Vlastnosti koženého flipového pouzdra Bugatti BookCover Oslo:
  • Celou vnější část tvoří pravá telecí kůže, zatímco celá vnitřní část je potažena jemnou pravou ovčí kůží.
  • Vnitřek pouzdra tvoří kryt z odolného plastu, který má příjemně pogumovaný povrch připomínající samet.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Flip se otevírá do boku, stejně jako kniha, chrání celou přední část smartphonu a drží na svém místě vlastní vahou.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti přesně pro Sony Xperia Z3 a Xperia Z3 Dual.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Bugatti BookCover Oslo Folio pro mobilní telefon Sony Xperia Z3 D6603 / Sony Xperia Z3 Dual D6633. (model no. bugatti bookcover)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    21.02.2021   |   Jiří Král
    Dobrý den, je možné pouzdro na Sony Xperia Z3 D6603 nějak objednat nebo ho někde sehnat? Buď tohle od Bugatti nebo originál flipové pouzdro od Sony? Děkuji za odpověď.
    Odpověď 1M.cz:
    Pěkný den,
    bohužel tato pouzdra již není možné u dodavatele objednat. Tedy je již mít nebudeme.
    S pozdravem
    Aneta Červenková
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web