Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Muvit Portable Pouch vysoce elastické sportovní pouzdro na pas pro mobil, mobilní telefon, smartphone černá (black)

Muvit Portable Pouch vysoce elastické sportovní pouzdro na pas   Muvit Portable Pouch vysoce elastické sportovní pouzdro na pas   Muvit Portable Pouch vysoce elastické sportovní pouzdro na pas   Muvit Portable Pouch vysoce elastické sportovní pouzdro na pas   Muvit Portable Pouch vysoce elastické sportovní pouzdro na pas  
Kat. číslo: 9018365
Výrobce: Muvit
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Vynikající sportovní pouzdro na pas Muvit Portable Pouch je určeno pro aktivní život s Vaším mobilním telefonem nebo smartphonem. Dá se říci, že pouzdro Muvit Portable Pouch je inspirováno klasickou a notoricky známou ledvinkou. Nastavitelný, vysoce elastický popruh, který je určen pro Váš pas, dokonale fixuje pouzdro Muvit Portable Pouch na svém místě při jakékoliv sportovní aktivitě. A protože v jednoduchosti je síla, tak pouzdro Muvit Portable Pouch má zepředu umístěnou univerzální kapsičku na zip, která je natolik přizpůsobivá, že pojme nejen malý mobilní telefon, ale i větší smartphone a to až zhruba do úhlopříčky 6 palců. Do sportovního pouzdra Muvit Portable Pouch můžete odkládat nejen Váš mobilní telefon, ale i cennosti, sluchátka, kreditní kartu, klíče apod. Vždy bude v kapsičce na tyto věci místo. Celé pouzdro Muvit Portable Pouch, včetně kapsičky, je vyrobeno z nepromokavého materiálu na bázi neoprénu. Dokonce i zmíněný zip je vyroben tak, aby byl dokonale vodotěsný, nehrozí tak že by se by%t jediný kapka deště dostala dovnitř. Samotný zip dokonale fixuje mobilní telefon nebo smartphone uvnitř pouzdra Muvit Portable Pouch, tudíž nehrozí vypadnutí ven. Pouzdro Muvit Portable Pouch je při sportovních aktivitách s Vaším mobilem nebo smartphonem nedocenitelným ochráncem.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vynikající sportovní pouzdro na pas Muvit Portable Pouch je určeno pro aktivní život s Vaším mobilním telefonem nebo smartphonem.

Dá se říci, že pouzdro Muvit Portable Pouch je inspirováno klasickou a notoricky známou ledvinkou. Nastavitelný, vysoce elastický popruh, který je určen pro Váš pas, dokonale fixuje pouzdro Muvit Portable Pouch na svém místě při jakékoliv sportovní aktivitě. A protože v jednoduchosti je síla, tak pouzdro Muvit Portable Pouch má zepředu umístěnou univerzální kapsičku na zip, která je natolik přizpůsobivá, že pojme nejen malý mobilní telefon, ale i větší smartphone a to až zhruba do úhlopříčky 6 palců.

Do sportovního pouzdra Muvit Portable Pouch můžete odkládat nejen Váš mobilní telefon, ale i cennosti, sluchátka, kreditní kartu, klíče apod. Vždy bude v kapsičce na tyto věci místo. Celé pouzdro Muvit Portable Pouch, včetně kapsičky, je vyrobeno z nepromokavého materiálu na bázi neoprénu. Dokonce i zmíněný zip je vyroben tak, aby byl dokonale vodotěsný, nehrozí tak že by se by%t jediný kapka deště dostala dovnitř. Samotný zip dokonale fixuje mobilní telefon nebo smartphone uvnitř pouzdra Muvit Portable Pouch, tudíž nehrozí vypadnutí ven.

Pouzdro Muvit Portable Pouch je při sportovních aktivitách s Vaším mobilem nebo smartphonem nedocenitelným ochráncem.

Vlastnosti sportovního pouzdra Muvit Portable Pouch:
  • Pouzdro obsahuje jednu jedinou velkou kapsičku pro Váš mobilní telefon nebo smartphone.
  • Pouzdro je vyrobeno z nepromokavého materiálu s elastickým páskem, který se zaxifuje kolem pasu.
  • Kapsička se zapíná na vodotěsný zip, nehrozí tak vypadnutí mobilního telefonu, ani zásah děště.
  • Pouzdro má na sobě posuvný reflexní pásek pro snažší viditelnost běžce za zahoršených světelných podmínek.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: elastické, od šířky 40 až do cca 100mm x délka 200 mm
    Rozměry pásku: pásek má nastavitelndélku dle obvodu pasu x šířka 40 mm
    Hmotnost: 62 g

    Kompatibilita: Sportovní pouzdro na pas Muvit Portable Pouch je vhodné prakticky pro všechny chytré mobilní telefony a smartphone až do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra cca 200 x 100 x 15 mm a s velikostí displeje až do cca 6 palců. Jsou to například značky Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Apple, Archos, Asus, Avus, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, CPA Halo, Cube1, Doogee, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolveo, Gigabyte Gsmart, GoClever, GoGen, Google, Honor, HTC, Huawei, iGet, iNew, Kazam, Kruger & Matz, Lenovo, LG, LTLM, Media-Tech, Meizu, Microsoft, Motorola, MyPhone, MyTab, Navon, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sony Xperia, Sony Ericsson, Sweex, Swissvoice, Technaxx, THL, Tracer, Umax, Vonino, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: sportovní pouzdro na pas Muvit Portable Pouch. (part no. MUGOO0008)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web