Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Nokia Lumia 530, Lumia 530 Dual Sim černá (black)

Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Nokia Lumia 530, Lumia 530 Dual Sim   Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Nokia Lumia 530, Lumia 530 Dual Sim   Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Nokia Lumia 530, Lumia 530 Dual Sim  
Kat. číslo: 6055578
Výrobce: Bugatti
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimFit v sobě snoubí ochranu a eleganci pro Váš chytrý mobilní telefon Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim. Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimFit je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimFit je kvalitní měkká kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim. Pouzdro Bugatti SlimFit je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimFit, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží přední vykrojení pouzdra, díky kterému jednoduše vysunete Váš Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim ven. Výrazným rysem pouzdra Bugatti SlimFit je i kvalitní prošití, jenž způsobí že pouzdro přesně obepne mobilní telefon Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim. Dost bylo nevzhledných univerzálních kapsiček, na scénu přichází kožené pouzdro Bugatti SlimFit jedinečně vytvořené pro Váš smartphone Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimFit v sobě snoubí ochranu a eleganci pro Váš chytrý mobilní telefon Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim.

Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimFit je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimFit je kvalitní měkká kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim. Pouzdro Bugatti SlimFit je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimFit, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží přední vykrojení pouzdra, díky kterému jednoduše vysunete Váš Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim ven. Výrazným rysem pouzdra Bugatti SlimFit je i kvalitní prošití, jenž způsobí že pouzdro přesně obepne mobilní telefon Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim.

Dost bylo nevzhledných univerzálních kapsiček, na scénu přichází kožené pouzdro Bugatti SlimFit jedinečně vytvořené pro Váš smartphone Nokia Lumia 530, nebo Nokia Lumia 530 Dual Sim.

Vlastnosti koženého pouzdra Bugatti SlimFit:
  • Celou vnější část tvoří kvalitní měkká kůže, zatímco vnitřní část je potažena mikrovláknem proti poškrábání.
  • Pouzdro je vyrobeno v jednoduchém tvaru kapsičky, s předním vykrojením pro snadné vysunutí mobilního telefonu.
  • Pouzdro je kvalitně prošito po všech stranách a obvodu, aby dokonale a přesně obepnulo Váš chytrý mobilní telefon.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti přesně pro Nokia Lumia 530 a Lumia 530 Dual Sim.

  • Obsah balení: kožené pouzdro Bugatti SlimFit pro mobilní telefon Nokia Lumia 530 / Nokia Lumia 530 Dual Sim. (model no. bugatti slimfit)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web