Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Acer Liquid Z5 černá (black)

Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Acer Liquid Z5   Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Acer Liquid Z5   Bugatti SlimFit kožené pouzdro pro Acer Liquid Z5  
Kat. číslo: 5177002
Výrobce: Bugatti
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimFit v sobě snoubí ochranu a eleganci pro Váš chytrý mobilní telefon Acer Liquid Z5. Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimFit je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimFit je kvalitní měkká kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Acer Liquid Z5. Pouzdro Bugatti SlimFit je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimFit, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon Acer Liquid Z5. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží přední vykrojení pouzdra, díky kterému jednoduše vysunete Váš Acer Liquid Z5 ven. Výrazným rysem pouzdra Bugatti SlimFit je i kvalitní prošití, jenž způsobí že pouzdro přesně obepne mobilní telefon Acer Liquid Z5. Dost bylo nevzhledných univerzálních kapsiček, na scénu přichází kožené pouzdro Bugatti SlimFit jedinečně vytvořené pro Váš smartphone Acer Liquid Z5.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimFit v sobě snoubí ochranu a eleganci pro Váš chytrý mobilní telefon Acer Liquid Z5.

Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimFit je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimFit je kvalitní měkká kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho smartphonu Acer Liquid Z5. Pouzdro Bugatti SlimFit je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimFit, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon Acer Liquid Z5. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží přední vykrojení pouzdra, díky kterému jednoduše vysunete Váš Acer Liquid Z5 ven. Výrazným rysem pouzdra Bugatti SlimFit je i kvalitní prošití, jenž způsobí že pouzdro přesně obepne mobilní telefon Acer Liquid Z5.

Dost bylo nevzhledných univerzálních kapsiček, na scénu přichází kožené pouzdro Bugatti SlimFit jedinečně vytvořené pro Váš smartphone Acer Liquid Z5.

Vlastnosti koženého pouzdra Bugatti SlimFit:
  • Celou vnější část tvoří kvalitní měkká kůže, zatímco vnitřní část je potažena mikrovláknem proti poškrábání.
  • Pouzdro je vyrobeno v jednoduchém tvaru kapsičky, s předním vykrojením pro snadné vysunutí mobilního telefonu.
  • Pouzdro je kvalitně prošito po všech stranách a obvodu, aby dokonale a přesně obepnulo Váš chytrý mobilní telefon.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti přesně pro Acer Liquid Z5.

  • Obsah balení: kožené pouzdro Bugatti SlimFit pro mobilní telefon Acer Liquid Z5. (model no. bugatti slimfit)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web