Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Global Technology Cable USB kabel s magnetickým nabíjecím konektorem pro Sony Xperia fialová (black purple)

Global Technology Cable USB kabel s magnetickým nabíjecím konektorem pro Sony Xperia fialová (black purple) magnetický konektor   Global Technology Cable USB kabel s magnetickým nabíjecím konektorem pro Sony Xperia fialová (black purple) USB konektor   Global Technology Cable USB kabel s magnetickým nabíjecím konektorem pro Sony Xperia fialová (black purple) balení  
Kat. číslo: 6113034
Výrobce: Global Technology
Barva: fialová (black purple)
Dostupnost: -----
Speciální nabíjecí USB kabel od Global Technology pro vynikající chytré mobilní telefony a tablety Sony Xperia s dvou pinovým magnetickým konektorem. Na jedné straně USB kabelu od Global Technology najdete klasický USB konektor v provedení samec, který se jednoduše zapojí do nabíječky s běžným USB výstupem nebo na přímo například do notebooku. Díky tomtu klasickému zapojení bude docházet k dobíjení Vašeho mobilního telefonu nebo případně tabletu Sony Xperia. Na druhé straně USB kabelu najdete již výše zmíněný dvou pinový magnetický konektor, který je specialitou u vyšších modelů smartphonů anebo tabletů řady Sony Xperia. Tento konektor většinou slouží k rychlejšímu nabíjení přes dokovací stanici anebo proto, že nemusíte oddělávat ochranné krytky klasického nabíjecího microUSB konektoru. U magnetického konektoru je umístěna i LED indikace stavu nabíjení. Pokud je USB kabel připojen svítí modře, pokud nabíjí svítí červeně. Nabíjení s USB kabelem od Global Technology je tak rychlejší, jednodušší a pohodlnější.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Speciální nabíjecí USB kabel od Global Technology pro vynikající chytré mobilní telefony a tablety Sony Xperia s dvou pinovým magnetickým konektorem.

Na jedné straně USB kabelu od Global Technology najdete klasický USB konektor v provedení samec, který se jednoduše zapojí do nabíječky s běžným USB výstupem nebo na přímo například do notebooku. Díky tomtu klasickému zapojení bude docházet k dobíjení Vašeho mobilního telefonu nebo případně tabletu Sony Xperia.

Na druhé straně USB kabelu najdete již výše zmíněný dvou pinový magnetický konektor, který je specialitou u vyšších modelů smartphonů anebo tabletů řady Sony Xperia. Tento konektor většinou slouží k rychlejšímu nabíjení přes dokovací stanici anebo proto, že nemusíte oddělávat ochranné krytky klasického nabíjecího microUSB konektoru. U magnetického konektoru je umístěna i LED indikace stavu nabíjení. Pokud je USB kabel připojen svítí modře, pokud nabíjí svítí červeně.

Nabíjení s USB kabelem od Global Technology je tak rychlejší, jednodušší a pohodlnější.

Vlastnosti magnetického USB kabelu Global Technology:
  • Na jedné straně je umístěn USB konektor pro přípojení do nabíječky nebo počítače s USB výstupem.
  • Na druhé straně je dvou pinový magnetický konektor pro smartphone a tablety řady Sony Xperia.
  • Dvou pinový magnetický konektor je vhodný pro výrazně rychlejší a pohodlnější nabíjení.
  • Díky tomuto kabelu se nemusí u kompatibilních zařízení odklápět ochranné krytky konektorů.
  • Sofistikovaná LED indikace stavu nabíjení je u magnetického konektoru, modrá zapojeno, červená dobíjí.
  • Délka kabelu je cca 1 metr což plně dostačuje pro běžně dostupné nabíjení Vašeho mobilu nebo tabletu.

  • Kompatibilita: Nabíjecí USB kabel od Global Technology je určen pro chytré mobilní telefony, smartphony anebo tablety s dvou pinovým magnetickým konektorem. Jsou to například mobilní telefony Sony Xperia Z Ultra C6833, Xperia Z1 C6903, Sony Xperia Z1 Compact D5503, Sony Xperia Z2 D6503, Xperia Z3 D6603, Xperia Z3 Compact D5803, Xperia Z3 Dual D6633 anebo tablety Sony Xperia Z2 Tablet SGP521, Xperia Z2 Tablet SGP541, Xperia Z2 Tablet SGP551, Xperia Z3 Compact Tablet WiFi SGP611, Xperia Z3 Compact Tablet LTE SGP621.

    Obsah balení: nabíjecí USB kabel Global Technology s magnetickým 2 pinovým konektorem.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web