Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti SlimCase London ML kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone černá (black)

Bugatti SlimCase London ML kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone   Bugatti SlimCase London ML kožené pouzdro pro mobilní telefon, mobil, smartphone zezadu  
Kat. číslo: 9018392
Výrobce: Bugatti
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimCase London představuje ochranu pro Váš mobil, chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a to na té nejvyšší úrovni. Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimCase London je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimCase London je matná kůže, zatímco vnitřek tvoří měkká sametová podšívka, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro Bugatti SlimCase London je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimCase London, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon nebo smartphone. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží zadní EasyRelease pásek, který je trochu netradičně dostatečně pružný. Stačí zatáhnout za pásek, tím vysunete Váš mobilní telefon ven a díky elastické konstrukci se pásek sám vrátí zpět na své místo. Přidanou hodnotou je i fakt, že kožené zakončení pásku přechází přes horní část pouzdra Bugatti SlimCase London, tím fixuje mobilní telefon nebo smartphone v pouzdře proti vypadnutí a drží dokonale na svém místě pomocí magnetu umístěném na přední stěně pouzdra. Zezadu pak najdete i praktický průvlek na pásek u kalhot. Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti SlimCase London je jedinečný doplněk ochrany a elegance pro Váš milovaný mobilní telefon.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní kožené pouzdro Bugatti SlimCase London představuje ochranu pro Váš mobil, chytrý mobilní telefon, nebo smartphone a to na té nejvyšší úrovni.

Dnes již klasické pouzdro Bugatti SlimCase London je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti SlimCase London je matná kůže, zatímco vnitřek tvoří měkká sametová podšívka, to aby nedošlo náhodou k poškrábání Vašeho mobilního telefonu. Pouzdro Bugatti SlimCase London je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

K samotnému provedení pouzdra Bugatti SlimCase London, tak to je vytvořené v jednoduchém stylu kapsičky, do které se snadno vsune mobilní telefon nebo smartphone. Aby se mobilní telefon snadno vytahoval ven, tak k tomu slouží zadní EasyRelease pásek, který je trochu netradičně dostatečně pružný. Stačí zatáhnout za pásek, tím vysunete Váš mobilní telefon ven a díky elastické konstrukci se pásek sám vrátí zpět na své místo.

Přidanou hodnotou je i fakt, že kožené zakončení pásku přechází přes horní část pouzdra Bugatti SlimCase London, tím fixuje mobilní telefon nebo smartphone v pouzdře proti vypadnutí a drží dokonale na svém místě pomocí magnetu umístěném na přední stěně pouzdra. Zezadu pak najdete i praktický průvlek na pásek u kalhot.

Sáhněte, přičichněte, pohlaďte a zjistíte, že kožené pouzdro Bugatti SlimCase London je jedinečný doplněk ochrany a elegance pro Váš milovaný mobilní telefon.

Vlastnosti koženého pouzdra Bugatti SlimCase London:
  • Celou vnější část tvoří kvalitní matná kůže, zatímco vnitřní část je potažena měkkým sametem proti poškrábání.
  • Pouzdro je vyrobeno v jednoduchém tvaru kapsičky, se zadním páskem pro snadné vysunutí mobilního telefonu.
  • Výsuvný pásek přechází přes horní část pouzdra, čímž fixuje smartphone uvnitř pouzdra a drží pomocí předního magnetu.
  • Nekompromisně kvalitně a precizně zpracované pouzdro s charakteristickými prvky Bugatti pro Váš mobilní telefon.

  • Vnitřní rozměry pouzdra: 127 x 63 x 15 mm

    Kompatibilita pouzdra: Precizní pouzdro Bugatti SlimCase London je vhodné pro mobily, mobilní telefony, smartphony do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra 127 x 63 x 15 mm. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, HTC One V T320e Primo, Huawei Honor U8860, Nokia 225, 225 Dual Sim, Samsung i9190 Galaxy S IV mini, i9195 Galaxy S4 mini, Sony Xperia J ST26i, Xperia M C1905, Xperia M dual C2005, Xperia P LT22i a další.

    Obsah balení: kožené pouzdro Bugatti SlimCase London velikosti ML pro mobilní telefon, mobil nebo smartphone. (model no. bugatti slimcase london universal case)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web