Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black)

ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black)   ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black) šikmo zezadu   ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black) zepředu   ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black) zezadu   ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black) vanička   ForCell Slim Flip Flexi otevírací pouzdro pro HTC One M9 černá (black) otevřené  
Kat. číslo: 6132302
Výrobce: ForCell
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Elegantní otevírací pouzdro ForCell Slim Flip Flexi vyrobené z umělé kůže pro model HTC One M9. Uvnitř pouzdra ForCell Slim Flip Flexi najdete TPU gumový kryt, do kterého přesně zapadne mobilní telefon HTC One M9. Kryt je zezadu potažen kůží, která plynule přechází do odklápěcího flipu, který dokonale kryje přední část telefonu. Do vnitřní části odklápěcího flipu je všita semišová část, to proto aby nemohlo dojít k poškrábání telefonu HTC One M9 uvnitř pouzdra. Zevnitř flipu navíc najdete malou kapsičku například na kreditní karty, šalinkartu a další. Uchycení odklápěcího flipu k zmíněnému krytu, je tvořeno dvěma magnety, jeden je na plošce vnitřního krytu a ten druhý je všit do malého koženého přesahu odklápěcího flipu. Zajímavostí pouzdra ForCell Slim Flip Flexi je, že po vložení telefonu HTC One M9 do vnitřního silikonového krytu, máte k dispozici nejen všechny ovládácí prvky, ale i tlačítka, konektory, kameru apod. S pouzdrem ForCell Slim Flip Flexi můžete jednoduše obsluhovat Váš telefon HTC One M9, stačí odklopit flip a začít telefon používat.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní otevírací pouzdro ForCell Slim Flip Flexi vyrobené z umělé kůže pro model HTC One M9.

Uvnitř pouzdra ForCell Slim Flip Flexi najdete TPU gumový kryt, do kterého přesně zapadne mobilní telefon HTC One M9. Kryt je zezadu potažen kůží, která plynule přechází do odklápěcího flipu, který dokonale kryje přední část telefonu.

Do vnitřní části odklápěcího flipu, je všita semišová část, to proto aby nemohlo dojít k poškrábání telefonu HTC One M9 uvnitř pouzdra. Zevnitř flipu navíc najdete malou kapsičku například na kreditní karty, šalinkartu a další. Uchycení odklápěcího flipu k zmíněnému krytu, je tvořeno dvěma magnety, jeden je na plošce vnitřního krytu a ten druhý je všit do malého koženého přesahu odklápěcího flipu.

Zajímavostí pouzdra ForCell Slim Flip Flexi je, že po vložení telefonu HTC One M9 do vnitřního silikonového krytu, máte k dispozici nejen všechny ovládácí prvky, ale i tlačítka, konektory, kameru apod.

S pouzdrem ForCell Slim Flip Flexi můžete jednoduše obsluhovat Váš telefon HTC One M9, stačí odklopit flip a začít telefon používat.

Vlastnosti pouzdra ForCell Slim Flip Flexi pro HTC One M9:

  • Povrch z umělé kůže, kvalitní prošití po obvodu, vnitřní semišová látka, vnitřní TPU ochranný kryt.
  • Otevírání pouzdra odklopením flipu, uchycení pomocí magnetu ve flipu a na vnitřním zadním krytu.
  • Uvnitř pouzdra najdete jednu kapsičky o velikosti kreditní karty.
  • Dokonale chrání telefon uvnitř pouzdra, jednoduchost obsluhy, přesně pro modely HTC One M9.

  • Obsah balení: otevírací flipové pouzdro ForCell Slim Flip Flexi pro mobilní telefon HTC One M9.

DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

ZADAT NOVÝ DOTAZ
© 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web