Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

ALIGATOR A320 SENIOR + POUZDRO GOLLA v ceně 199Kč ZDARMA bílo oranžová (white orange)

ALIGATOR A320 SENIOR mobil, mobilní telefon   ALIGATOR A320 SENIOR mobil, mobilní telefon   ALIGATOR A320 SENIOR mobil, mobilní telefon   ALIGATOR A320 SENIOR mobil, mobilní telefon   ALIGATOR A320 SENIOR mobil, mobilní telefon   ALIGATOR A320 SENIOR mobil, mobilní telefon  
Kat. číslo: 1060830
Výrobce: Aligator
Barva: bílo oranžová (white orange)
Dostupnost: -----
Aligator A320 Senior je mobilní telefon klasické konstrukce s alfanumerickou klávesnicí se vzájemně oddělenými tlačítky určený nejen pro seniory. Jedná se o první seniorský telefon s podporou funkce Dual Sim, která umožňuje používat dvě různé SIM karty v jednom zařízení. Telefon Aligator A320 Senior klade důraz hlavně na jednoduchost. Uživatelské prostředí je proto velmi intuitivní a pohyb v menu telefonu zajišťují pouze tři klávesy - dvou směrová navigační klávesa nahoru/dolů a tlačítko potvrzení (zelené) a zpět (červené). Telefonu se tak nemusí bát ani technicky méně zdatní uživatelé. Na zadní straně přístroje se pak nachází praktické očko pro připevnění šňůrky na krk či poutka. Základ telefonu Aligator A320 Senior tvoří barevný TFT LCD displej s úhlopříčkou 1.8 palce a rozlišením 128 x 160 bodů. Displej je tak u seniorských telefonů netradičně v provedení na výšku, čímž je dosaženo výsledného štíhlého designu. Jelikož se jedná i o telefon pro seniory, nesmí chybět známé funkce SOS. Na zadní straně se tak nachází SOS tlačítko, jehož stisk umožňuje aktivace zvukového alarmu, postupné vytáčení přednastavených čísel či zaslání nouzové SMS zprávy. Obsažena je i funkce SOS Locator umožňující sdělení polohy telefonu v mapě (poloha je určována na základě zaměření v síti operátora). Z další výbavy mobilního telefonu Aligator A320 Senior je zapotřebí zmínit také VGA fotoaparát, který mimo focení umožňuje i záznam videa. Interní datová paměť telefonu je pouze 194 kB a proto je vhodné ji rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC a záznamy či fotografie ukládat na ni. Na horní straně telefonu se nachází praktická svítilna a na telefonu je možné poslouchat i FM rádio a to bez nutnosti připojit sluchátka (jejich připojení však zlepšuje příjem signálu). Obsaženy jsou i organizační funkce jako budík a kalendář. Na spodní straně přístroje je umístěný systémový microUSB konektor, přes který lze, mimo samotného nabíjení, telefon i připojit k PC. Nabíjet lze telefon Aligator A320 Senior i pomocí nabíjecího stojánku, který však není součástí prodejního balení. Energii dodává telefonu vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 850 mAh, která je schopna udržet telefon v chodu až 10 dní. Na pravém boku se pak nachází i audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek. Mobilní telefon Aligator A320 Senior je seniorský telefon s Dual Sim funkcí a důrazem na jednoduchost a cenu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Aligator A320 Senior je mobilní telefon klasické konstrukce s alfanumerickou klávesnicí se vzájemně oddělenými tlačítky určený nejen pro seniory. Jedná se o první seniorský telefon s podporou funkce Dual Sim, která umožňuje používat dvě různé SIM karty v jednom zařízení.

Telefon Aligator A320 Senior klade důraz hlavně na jednoduchost. Uživatelské prostředí je proto velmi intuitivní a pohyb v menu telefonu zajišťují pouze tři klávesy - dvou směrová navigační klávesa nahoru/dolů a tlačítko potvrzení (zelené) a zpět (červené). Telefonu se tak nemusí bát ani technicky méně zdatní uživatelé. Na zadní straně přístroje se pak nachází praktické očko pro připevnění šňůrky na krk či poutka.

Základ telefonu Aligator A320 Senior tvoří barevný TFT LCD displej s úhlopříčkou 1.8 palce a rozlišením 128 x 160 bodů. Displej je tak u seniorských telefonů netradičně v provedení na výšku, čímž je dosaženo výsledného štíhlého designu. Jelikož se jedná i o telefon pro seniory, nesmí chybět známé funkce SOS. Na zadní straně se tak nachází SOS tlačítko, jehož stisk umožňuje aktivace zvukového alarmu, postupné vytáčení přednastavených čísel či zaslání nouzové SMS zprávy. Obsažena je i funkce SOS Locator umožňující sdělení polohy telefonu v mapě (poloha je určována na základě zaměření v síti operátora).

Z další výbavy mobilního telefonu Aligator A320 Senior je zapotřebí zmínit také VGA fotoaparát, který mimo focení umožňuje i záznam videa. Interní datová paměť telefonu je pouze 194 kB a proto je vhodné ji rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC a záznamy či fotografie ukládat na ni. Na horní straně telefonu se nachází praktická svítilna a na telefonu je možné poslouchat i FM rádio a to bez nutnosti připojit sluchátka (jejich připojení však zlepšuje příjem signálu). Obsaženy jsou i organizační funkce jako budík a kalendář.

Na spodní straně přístroje je umístěný systémový microUSB konektor, přes který lze, mimo samotného nabíjení, telefon i připojit k PC. Nabíjet lze telefon Aligator A320 Senior i pomocí nabíjecího stojánku, který však není součástí prodejního balení. Energii dodává telefonu vyjímatelná Li-Ion baterie s kapacitou 850 mAh, která je schopna udržet telefon v chodu až 10 dní. Na pravém boku se pak nachází i audio konektor 3.5mm pro připojení sluchátek.

Mobilní telefon Aligator A320 Senior je seniorský telefon s Dual Sim funkcí a důrazem na jednoduchost a cenu.

Technická specifikace mobilního telefonu Aligator A320:
  • Konstrukce: klasická alfanumerická klávesnice, dvou směrová navigační klávesa, tlačítka příjem/ukončení hoboru, SOS tlačítko, možnost připnutí na poutko, odnímatelný kryt baterie
  • SOS funkce: SOS tlačítko (zvuková výstraha, vytočení přednstavených čísel, nouzová SMS zpráva), SOS Locator
  • Displej: nedotykový TFT LCD, úhlopříčka 1.8 palce, rozlišení 128 x 160 bodů, 262 tisíc barev, jemnost 114 PPI, možnost regulace jasu
  • Paměť: 100 položek v kontaktech, paměť na 50 SMS, interní paměť 194 kB, slot pro microSDHC paměťovou kartu
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE), 2x klasická SIM karta (miniSIM)
  • DualSIM: režim provozu dvou SIM karet současně, Dual Standby
  • Konektivita: Bluetooth, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3.5mm, 2 piny na spodní straně pro nabíjecí stojánek
  • Kamera: VGA fotoaparát, pevné ostření, záznam videa
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 850 mAh, pohotovostní doba až 240 hodin, doba hovoru až 240 minut
  • SAR: telefon splňuje předpisy pro maximální vyzařování elektromagnetického záření
  • Další vlastnosti: Rychlá volba (volání), SIM Toolkit, audio / video přehrávač, Diktafon, FM rádio (i bez sluchátek), Kalendář, Budík, Kalkulačka, Svítilna, Správce souborů

  • Rozměry: 115 x 45.3 x 13.3 mm
    Hmotnost: 85 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Aligator A320, baterie Li-Ion 850 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, sluchátka s mikrofonem a 3.5mm jack konektorem, návod k použití Aligator A320, záruční list. (model A320WO)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web