Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7" a 8" černá (black)

Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců   Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců   Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců   Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců   Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců   Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců   Bugatti TabletCase Berlin Small flipové pouzdro pro tablety 7 a 8 palců  
Kat. číslo: 9018418
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Prestižní flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin v sobě snoubí praktičnost a eleganci pro váš tablet. Flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti TabletCase Berlin je kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání vašeho tabletu. Pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti. Samotné pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je vyrobeno v populární konstrukci s odklápějícím se flipem, tudíž je tablet chráněn ze všech stran a v pouzdře vypadá jako elegantní kniha. Vnitrní část pouzdra Bugatti TabletCase Berlin je vybavena čtyřmi silikonovými rohy umístěných na pružném popruhu, díky čemuž můžete nastavit jakýkoliv rozměr tabletu a úhlopříčce displeje 7 až 8 palců. Vnitřní strana flipu je navíc obohacena o dvě kapsičky velikosti kreditní karty a na vnitřku hřbetu pouzdra Bugatti TabletCase Berlin jsou dva gumové popruhy pro uchycení stylusu nebo propisky. Praktičnost pouzdra Bugatti TabletCase Berlin dokazuje fakt, že z něj lze během chviličky vytvořit praktický stojánek. Stačí pouzdro Bugatti TabletCase Berlin otevřít, odepnout suchý zip na kterém drží vnitřní část pouzdra a snadným natočením lze stojánek zafixovat v optimální pozorovací poloze. Pokud máte strach aby se přední flip pouzdra Bugatti TabletCase Berlin náhodou neotevřel, tak jej jednoduše uchytíte pomocí vnějšího gumového popruhu. Dost bylo nevzhledných pouzder, na scénu přichází flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin jedinečně vytvořené pro váš milovaný tablet.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Prestižní flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin v sobě snoubí praktičnost a eleganci pro váš tablet.

Flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je charakteristické svým nekompromisně kvalitním zpracováním, které Vám až vyrazí dech. Ano, vnějším materiálem pouzdra Bugatti TabletCase Berlin je kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek tvoří jemná podšívka z mikrovlákna, to aby nedošlo náhodou k poškrábání vašeho tabletu. Pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je, dnes již netradičně, vyráběno přímo v Evropě a je doplněno logy a znaky charakterizující značku Bugatti.

Samotné pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je vyrobeno v populární konstrukci s odklápějícím se flipem, tudíž je tablet chráněn ze všech stran a v pouzdře vypadá jako elegantní kniha. Vnitrní část pouzdra Bugatti TabletCase Berlin je vybavena čtyřmi silikonovými rohy umístěných na pružném popruhu, díky čemuž můžete nastavit jakýkoliv rozměr tabletu a úhlopříčce displeje 7 až 8 palců. Vnitřní strana flipu je navíc obohacena o dvě kapsičky velikosti kreditní karty a na vnitřku hřbetu pouzdra Bugatti TabletCase Berlin jsou dva gumové popruhy pro uchycení stylusu nebo propisky.

Praktičnost pouzdra Bugatti TabletCase Berlin dokazuje fakt, že z něj lze během chviličky vytvořit praktický stojánek. Stačí pouzdro Bugatti TabletCase Berlin otevřít, odepnout suchý zip na kterém drží vnitřní část pouzdra a snadným natočením lze stojánek zafixovat v optimální pozorovací poloze. Pokud máte strach aby se přední flip pouzdra Bugatti TabletCase Berlin náhodou neotevřel, tak jej jednoduše uchytíte pomocí vnějšího gumového popruhu.

Dost bylo nevzhledných pouzder, na scénu přichází flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin jedinečně vytvořené pro váš milovaný tablet.

Vlastnosti koženého pouzdra Bugatti TabletCase Berlin:
  • Celou vnější část tvoří kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřní část je potažena mikrovláknem proti poškrábání.
  • Pouzdro je vyrobeno v jednoduchém tvaru knihy, s vnitřními nastavitelnými rohy na požadovaný rozměr tabletu.
  • Vnitřek obsahuje navíc dvě kapsičky velikosti kreditní karty a úchyt pro dotykové pero anebo běžnou propisku.
  • Vnitřní část pouzdra je uchycena na suchém zipu po jehož oddělání lze z pouzdra vytvořit praktický stojánek.
  • Pouzdro je doplněno praktickými prvky, vnější gumový popruh, ale i designovými prvky značky Bugatti.

  • Vnitřní rozměry: délka od 165 do 210 mm x šířka od 95 do 135 mm x maximální hloubka 15 mm

    Kompatibilita: Precizní pouzdro Bugatti TabletCase Berlin je vhodné pro tablety do velikosti vnitřních rozměrů pouzdra tj. s úhlopříčkou displeje 7 a 8 palců. Jsou to například tablety Acer Iconia One 7 B1-730, Iconia Tab 7 A1-713HD, Iconia Tab B1-711, Alcatel One Touch Evo 7, One Touch Evo 7HD, One Touch Hero 8, One Touch Pixi 3 (7.0), One Touch Pixi 3 (8.0), One Touch Pixi 7, One Touch Pixi 8, One Touch Pop 7, One Touch Pop 8, One Touch Pop 8S, One Touch Tab 7, One Touch Tab 7HD, Aligator T700, T702, T750, T760, T761, Amazon Kindle Fire, Apple iPad Mini, iPad Mini 3, Asus FonePad, Fonepad, Fonepad 7 (FE170CG), Fonepad 7 (ME175CG), Fonepad 7 (ME372CG), Fonepad 7 Single SIM (ME175CG), Fonepad 7 LTE (FE375CL), Memo Pad 7 (ME70C), Memo Pad 7 (ME176CX), Memo Pad 7 (ME572C), MemoPad, BlackBerry PlayBook, Colorovo CityTab Lite 7, CityTab Vision 7, Dell Streak 7, GoClever TAB R76, Google Nexus 7, Nexus 7 II, Nexus 7 (2013), HP Slate 7, HTC Flyer, Huawei MediaPad 7, MediaPad S7 Lite, Mediapad X1, Mediapad X2, Lenovo IdeaPad A1, Ideatab A7-30, Ideatab A7-50, MyTab 7, MyTab 7 Dual Core, Samsung P1000 Galaxy Tab, P1010 Galaxy Tab WIFI, P3100 Galaxy Tab2 7.0, P3110 Galaxy Tab2 7.0 WIFI, P6200 Galaxy Tab 7.0 Plus, P6210 Galaxy Tab 7.0 Plus WIFI, T110 Galaxy Tab3 7.0 Lite WiFi, T111 Galaxy Tab3 7.0 Lite, T2100 Galaxy Tab3 7.0 WIFI, T2105 Galaxy Tab3 Kids, T2110 Galaxy Tab3 7.0, SM-T230 Galaxy Tab4 7.0 Lite, Galaxy Tab4 8.0, Vodafone SmartTab 7, SmartTab II 7, Smart Tab III 7, Xiaomi MiPad a další.

    Obsah balení: kožené flipové pouzdro Bugatti TabletCase Berlin velikosti Small pro tablety s úhlopříčkou displeje 7 a 8 palců. (model no. bugatti universal tablet case berlin)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web