Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Samsung Galaxy S6 červená (red)

Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Samsung Galaxy S6   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Samsung Galaxy S6 zepředu   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Samsung Galaxy S6 zboku   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Samsung Galaxy S6 zboku 2   Nillkin Armor Border Slim ochranný bumper pro Samsung Galaxy S6 zboku 3  
Kat. číslo: 6099451
Výrobce: Nillkin
Barva: červená (red)
Dostupnost: -----
Ochranný bumper Nillkin Armor Border Slim představuje precizní nárazník pro Samsung Galaxy S6. Ano, ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim je ve své podstatě nárazník proti pádu a poškrábání. Nillkin Armor Border Slim je vyroben ze dvou materiálů, průžného TPU slitiny pro tlumení rázu při pádu a pevného polykarbonátu, který zamezí poškrábání smartphonu Samsung Galaxy S6. Na obvodu rámu Nillkin Armor Border Slim jsou v rozích umístěny čtyři tzv. anti kolizní body, které přispívají k ještě lepší odolnosti proti pádu. Přední přesah krytu Nillkin Armor Border Slim slouží k ochraně dotykového displeje mobilního telefonu. Samsung Galaxy S6 můžete s klidným svědomím otočit displejem dolů, aniž by se poškrábal nebo byl jinak poškozen. Zadní část bumperu Nillkin Armor Border Slim má taktéž mírný přesah a plní stejnou funkci, díky které je zadní stěna chráněna před poškrábáním, jelikož se nedotýká plochy například pokud je Samsung Galaxy S6 položený na stole. Funkční a zároveň moderní design bumperu Nillkin Armor Border Slim umožňuje plné ovládání mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 aniž by se musel z krytu vytahovat ven. Samsung Galaxy S6 tak má v krytu Nillkin Armor Border Slim k dispozici veškeré konektory, tlačítka, mikrofon i reproduktor, ale i kameru s bleskem. Precizní ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim ve formě bumperu je efektní a efektivní ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy S6.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Ochranný bumper Nillkin Armor Border Slim představuje precizní nárazník pro Samsung Galaxy S6.

Ano, ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim je ve své podstatě nárazník proti pádu a poškrábání. Nillkin Armor Border Slim je vyroben ze dvou materiálů, průžného TPU slitiny pro tlumení rázu při pádu a pevného polykarbonátu, který zamezí poškrábání smartphonu Samsung Galaxy S6.

Na obvodu rámu Nillkin Armor Border Slim jsou v rozích umístěny čtyři tzv. anti kolizní body, které přispívají k ještě lepší odolnosti proti pádu. Přední přesah krytu Nillkin Armor Border Slim slouží k ochraně dotykového displeje mobilního telefonu. Samsung Galaxy S6 můžete s klidným svědomím otočit displejem dolů, aniž by se poškrábal nebo byl jinak poškozen. Zadní část bumperu Nillkin Armor Border Slim má taktéž mírný přesah a plní stejnou funkci, díky které je zadní stěna chráněna před poškrábáním, jelikož se nedotýká plochy například pokud je Samsung Galaxy S6 položený na stole.

Funkční a zároveň moderní design bumperu Nillkin Armor Border Slim umožňuje plné ovládání mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 aniž by se musel z krytu vytahovat ven. Samsung Galaxy S6 tak má v krytu Nillkin Armor Border Slim k dispozici veškeré konektory, tlačítka, mikrofon i reproduktor, ale i kameru s bleskem.

Precizní ochranný kryt Nillkin Armor Border Slim ve formě bumperu je efektní a efektivní ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy S6.

Vlastnosti ochranného rámečku Nillkin Armor Border Slim:
  • Ochranný rám ze silikonové TPU slitiny, který dokonale tlumí rázy včetně čtyři anti kolizních bodů.
  • Rámeček má po celém svém obvodu umístěn extrémně odolný polykarbonát proti poškrábání.
  • Kryt obsahuje všechny výřezy a otvory pro konektory, mikrofon, reproduktor a kryty tlačítek.
  • Bumper obsahuje přední i zadní přesahy, pro ochranu displeje a zadního krytu smartphonu.
  • Rámeček krásně doplňuje úžasný vzhled chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy S6.

  • Obsah balení: ochranný rámeček Nillkin Armor Border Slim pro mobilní telefon Samsung SM-G920F Galaxy S6.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web