Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9 černá (black)

HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9   HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9   HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9   HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9   HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9   HTC HC M231 originální Dot View Premium flipové pouzdro pro HTC One M9  
Kat. číslo: 5122134
Výrobce: HTC
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Netradiční originální flipové pouzdro HTC HC M231 je sofistikovaný doplněk pro špičkový chytrý mobilní telefon HTC One M9. Pouzdro HTC HC M231 je klasicky tvořeno pevným zadním krytem, do kterého přesně padne Váš smartphone HTC One M9 a předním netradičně gumovým flipem, který zakrývá displej mobilního telefonu a zabraňuje tak jeho poškrábání. Přední flip je ale i něčím zvláštní. Má perforovaný povrch, který vypadá nejen nádherně, ale je i velice praktický. Na flipu lze totiž zobrazit a měnit informace o stavu Vašeho mobilního telefonu HTC One M9. Můžete přijímat i vytáčet hovory, sledovat počasí, přijímat emaily, mít přehled o čase, plánovat připomínky apod. Pokročilou funkcí je i rozsvícení displeje bez nutnosti mačkání hlavního tlačítka. Stačí uvést telefon do polohy portrétu, tedy na výšku, a dvojitě poklepat na Dot View plochu. K tomu všemu zadní pevný plastový kryt obsahuje veškeré výřezy jak pro kameru, tak i blesk, konektory a tlačítka. Chytrý mobilní telefon HTC One M9. Díky perforaci flipu i pro dva přední reproduktory si vystačíte buď s hlasovým ovládáním a informacemi na Dot View ploše anebo po otevření flipu aktivujete, případně po zavření zamknete, displej Vašeho mobilního telefonu HTC One M9. Originální flipové pouzdro HTC Dot View Premium je precizně a funkčně vyrobené příslušenství pro Váš smartphoně HTC One M9.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Netradiční originální flipové pouzdro HTC HC M231 je sofistikovaný doplněk pro špičkový chytrý mobilní telefon HTC One M9.

Pouzdro HTC HC M231 je klasicky tvořeno pevným zadním krytem, do kterého přesně padne Váš smartphone HTC One M9 a předním netradičně gumovým flipem, který zakrývá displej mobilního telefonu a zabraňuje tak jeho poškrábání.

Přední flip je ale i něčím zvláštní. Má perforovaný povrch, který vypadá nejen nádherně, ale je i velice praktický. Na flipu lze totiž zobrazit a měnit informace o stavu Vašeho mobilního telefonu HTC One M9. Můžete přijímat i vytáčet hovory, sledovat počasí, přijímat emaily, mít přehled o čase, plánovat připomínky apod. Pokročilou funkcí je i rozsvícení displeje bez nutnosti mačkání hlavního tlačítka. Stačí uvést telefon do polohy portrétu, tedy na výšku, a dvojitě poklepat na Dot View plochu.

K tomu všemu zadní pevný plastový kryt obsahuje veškeré výřezy jak pro kameru, tak i blesk, konektory a tlačítka. Chytrý mobilní telefon HTC One M9. Díky perforaci flipu i pro dva přední reproduktory si vystačíte buď s hlasovým ovládáním a informacemi na Dot View ploše anebo po otevření flipu aktivujete, případně po zavření zamknete, displej Vašeho mobilního telefonu HTC One M9.

Originální flipové pouzdro HTC Dot View Premium je precizně a funkčně vyrobené příslušenství pro Váš smartphoně HTC One M9.

Vlastnosti flipového pouzdra HTC HC M231:
  • Pevná zadní plastová vanička, na kterou navazuje přední gumový flip s perforovaným povrchem.
  • Plastový kryt chrání zadní část a boky, zatímco flip přední displej před poškrábáním.
  • Pouzdro obsahuje veškeré otvory a výřezy, takže nemusíte mobilní telefon vytahovat ven.
  • Auto Sleep funkce, otevřením se displej zapne, zavřením se zase naopak vypne.
  • Perforovaný povrch Dot View zobrazuje informace přímo na ploše flipu v retro stylu.
  • Precizně a kvalitně vyrobené pouzdro přesně pro smartphone HTC One M9.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro HTC HC M231 Dot View Premium pro mobilní telefon HTC One M9. (part no. 99H20069-00)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (1)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    28.11.2016   |   Anonymní uživatel
    Dobrý den líbí se mi toto pouzdro ale poutřeboval bych ho na model HTC A9 máte ho na tento model? Díky za info Kraupner
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    veškerá pouzdra co máme na model A9 naleznete zde - http://www.1m.cz/pouzdra-pro-mobilni-telefon-htc-one-a9-pouzdro-mobil-smartphone/ .
    S pozdravem Michal Kos.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web