Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Huawei Preview Window originální flipové pouzdro pro Huawei P8 bílá (white)

Huawei Preview Window Flip Cover originální flipové pouzdro pro Huawei P8   Huawei Preview Window originální flipové pouzdro pro Huawei P8 zepředu   Huawei Preview Window originální flipové pouzdro pro Huawei P8 zezadu   Huawei Preview Window originální flipové pouzdro pro Huawei P8 pootevřené   Huawei Preview Window originální flipové pouzdro pro Huawei P8 otevřené  
Kat. číslo: 5141067
Výrobce: Huawei
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Originální flipové pouzdro Huawei Preview Window pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei P8. Flipové pouzdro Huawei Preview Window je vyrobeno v jednoduché, ale o to praktičtější konstrukci, která v sobě zahrnuje odolnou plastovou vaničku a vnější umělou kůži s flipem. Vnitřek pouzdra Huawei je tvořen plastovou vaničkou, přesně pro mobilní telefon Huawei P8 a flipem z umělé kůže a to jak zevnitř, tak i z venkovní strany. Do plastové vaničky se přesně nacvakne smartphone Huawei P8 a je chráněn jak zezadu, tak i částečně z bočních stran. Vanička obsahuje veškeré otvory jak pro kameru s LED bleskem, tak i výřezy pro konektory, reproduktor a ovládací prvky mobilního telefonu. Smartphone Huawei P8 tak nemusíte za žádných okolností z pouzdra Huawei Preview Window vytahovat ven. Vnější část pouzdra je tvořena taktéž umělou kůží a to jak na vaničce, tak i na předním flipu, který chrání displej mobilního telefonu Huawei P8 před poškozením. Flipové pouzdro Huawei Preview Window je vyrobeno jako aktivní, takže po otevření flipu se Huawei P8 odemkne, zatímco po zavření se sám opětovně zamkne. Navíc pouzdro Huawei Preview Window obsahuje i průhledné okénko chráněné průhlednou slídou, které slouží k zobrazení informační části displeje mobilního telefonu Huawei P8. Pouzdro Huawei Preview Window se tak nemusí ani otevírat a máte ihned přehled o tom co se děje, kdo Vám volá apod. Originální pouzdro Huawei Preview Window je doplněno o přední vyražený nápis Huawei. Kvalitní originální flipové pouzdro Huawei Preview Window je skvělým doplňkem pro špičkový smartphone Huawei P8.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální flipové pouzdro Huawei Preview Window pro špičkový chytrý mobilní telefon Huawei P8.

Flipové pouzdro Huawei Preview Window je vyrobeno v jednoduché, ale o to praktičtější konstrukci, která v sobě zahrnuje odolnou plastovou vaničku a vnější umělou kůži s flipem. Vnitřek pouzdra Huawei je tvořen plastovou vaničkou, přesně pro mobilní telefon Huawei P8 a flipem z umělé kůže a to jak zevnitř, tak i z venkovní strany.

Do plastové vaničky se přesně nacvakne smartphone Huawei P8 a je chráněn jak zezadu, tak i částečně z bočních stran. Vanička obsahuje veškeré otvory jak pro kameru s LED bleskem, tak i výřezy pro konektory, reproduktor a ovládací prvky mobilního telefonu. Smartphone Huawei P8 tak nemusíte za žádných okolností z pouzdra Huawei Preview Window vytahovat ven.

Vnější část pouzdra je tvořena taktéž umělou kůží a to jak na vaničce, tak i na předním flipu, který chrání displej mobilního telefonu Huawei P8 před poškozením. Flipové pouzdro Huawei Preview Window je vyrobeno jako aktivní, takže po otevření flipu se Huawei P8 odemkne, zatímco po zavření se sám opětovně zamkne.

Navíc pouzdro Huawei Preview Window obsahuje i průhledné okénko chráněné průhlednou slídou, které slouží k zobrazení informační části displeje mobilního telefonu Huawei P8. Pouzdro Huawei Preview Window se tak nemusí ani otevírat a máte ihned přehled o tom co se děje, kdo Vám volá apod. Originální pouzdro Huawei Preview Window je doplněno o přední vyražený nápis Huawei.

Kvalitní originální flipové pouzdro Huawei Preview Window je skvělým doplňkem pro špičkový smartphone Huawei P8.

Vlastnosti originálního flipové pouzdra Huawei Preview Window:
  • Vanička z odolného polykarbonátu přesně pro špičkový mobilní telefon Huawei P8.
  • Zadní kryt obsahuje veškeré otvory a výřezy, mobilní telefon se tak nemusí vyndávat ven.
  • Vanička je z vnějšku potažena kvalitní umělou kůží, na kterou navazuje přední flipová část.
  • Flip se otevírá do boku jako kniha a obsahuje průhledné okénko chraněné průhlednou slídou.
  • Flip zobrazuje infromační část displeje a je aktivní, tudíž otevřením odemknete a zavřením zamknete displej.
  • Originální flipové pouzdro s logem Huawei přesně pro maximálně vybavený smartphone Huawei P8.

  • Obsah balení: originální flipové pouzdro Huawei Preview Window pro chytrý mobilní telefon Huawei Ascend P8. (part no 51990827)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web