Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Blue Star ScreenProtector ochranná fólie na displej pro Samsung Galaxy S6 Edge - Full Clear Curved

Kat. číslo: 6097233
Výrobce: Blue Star
Dostupnost: -----
Levná ochranná fólie na displej Blue Star pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6 Edge. Fólie Blue Star je praktickým řešením ochrany s kvalitním zpracováním. Fólie Blue Star dosahuje lepších parametrů, má průzračnější vzhled a zjednodušila se i samotná instalace. Skvělý systém instalace zajišťuje, že Vám u fólie Blue Star nevzniknou nežádoucí bubliny anebo otisky. Hadříkem z mikrovlákna, který je součástí balení fólie Blue Star Screen Protector, pak můžete vyleštit jak samotný displej před aplikací, tak i vyhladit fólii po zdárné instalaci. Ochranná fólie Blue Star Full Clear Curved chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge a to včetně zahnutých stran velkého dotykového displeje. Fólie Blue Star Screen Protector Full Clear Curved představuje hodnotnou ochranu displeje smartphonu Samsung Galaxy S6 Edge.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Levná ochranná fólie na displej Blue Star pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6 Edge.

Fólie Blue Star je praktickým řešením ochrany s kvalitním zpracováním. Fólie Blue Star dosahuje lepších parametrů, má průzračnější vzhled a zjednodušila se i samotná instalace. Skvělý systém instalace zajišťuje, že Vám u fólie Blue Star nevzniknou nežádoucí bubliny anebo otisky.

Hadříkem z mikrovlákna, který je součástí balení fólie Blue Star Screen Protector, pak můžete vyleštit jak samotný displej před aplikací, tak i vyhladit fólii po zdárné instalaci. Ochranná fólie Blue Star Full Clear Curved chrání celou přední část mobilního telefonu Samsung Galaxy S6 Edge a to včetně zahnutých stran velkého dotykového displeje.

Fólie Blue Star Screen Protector Full Clear Curved představuje hodnotnou ochranu displeje smartphonu Samsung Galaxy S6 Edge.

Vlastnosti ochranné fólie Blue Star Screen Protector:
  • Importovaný materiál pro precizní a kvalitní výrobu samotné ochranné fólie.
  • Chrání přední část mobilního telefonu a to včetně zahnutých stran dotykového displeje.
  • Obsahuje veškeré přesné výřezy pro tlačítko, reproduktor a ostatní senzory.
  • Vyrobeno přesně pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy S6 Edge.

  • Obsah balení: ochranná fólie Blue Star ScreenProtector Full Clear Curved pro mobilní telefon Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, lešticí hadřík z mikrovlákna.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web