Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2 černá (black)

Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2   Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2   Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2   Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2   Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2   Volkswagen Book Case flipové pouzdro pro Sony Xperia Z2  
Kat. číslo: 6115748
Výrobce: Volkswagen
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Tradiční flipové pouzdro Volkswagen Book Case pro dokonalou ochranu vašeho chytrého mobilního telefonu Sony Xperia Z2. Flipové pouzdro Volkswagen Book Case je charakteristické svým kvalitním zpracováním a ikonickým vzhledem. Vnějším materiálem pouzdra Volkswagen Book Case je kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek tvoří odolný pogumovaný povrch, to aby nedošlo k poškrábání vašeho smartphonu Sony Xperia Z2. Pouzdro Volkswagen Book Case je poněkud netradičně doplněno chromovým znakem značky Volkswagen a zadním vyraženým nápisem Volkswagen. Samotné pouzdro Volkswagen Book Caseje provedeno ve známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu například u běžné knihy. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch proti poškrábání a do kterého se jednoduše nacvakne mobilní telefon Sony Xperia Z2. Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Sony Xperia Z2 vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit přední flip, který dokonale drží na přední straně pomocí klipu s magnetem, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici. Vnitřek flipu je obohacen o kapsičku pro kreditní kartu a zadní část pouzdra Volkswagen Book Case obsahuje dokonce i průvlek na pásek nebo řemen. Flipové pouzdro Volkswagen Book Case je nutností pro fanoušky značky Volkswagen, ale nutností i pro toho, kdo chce dokonalé pouzdro pro svůj Sony Xperia Z2.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Tradiční flipové pouzdro Volkswagen Book Case pro dokonalou ochranu vašeho chytrého mobilního telefonu Sony Xperia Z2.

Flipové pouzdro Volkswagen Book Case je charakteristické svým kvalitním zpracováním a ikonickým vzhledem. Vnějším materiálem pouzdra Volkswagen Book Case je kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřek tvoří odolný pogumovaný povrch, to aby nedošlo k poškrábání vašeho smartphonu Sony Xperia Z2. Pouzdro Volkswagen Book Case je poněkud netradičně doplněno chromovým znakem značky Volkswagen a zadním vyraženým nápisem Volkswagen.

Samotné pouzdro Volkswagen Book Caseje provedeno ve známé flipové konstrukci, s otevíráním flipu do boku stejně jako je tomu například u běžné knihy. Vnitřek pak tvoří odolný kryt z polykarbonátu, který má dokonale příjemný pogumovaný povrch proti poškrábání a do kterého se jednoduše nacvakne mobilní telefon Sony Xperia Z2.

Samozřejmě, že vnitřní vanička obsahuje veškeré výřezy pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem, tudíž nemusíte mobilní telefon Sony Xperia Z2 vytahovat z pouzdra ven. Stačí odklopit přední flip, který dokonale drží na přední straně pomocí klipu s magnetem, a vše včetně dotykového displeje je plně k dispozici. Vnitřek flipu je obohacen o kapsičku pro kreditní kartu a zadní část pouzdra Volkswagen Book Case obsahuje dokonce i průvlek na pásek nebo řemen.

Flipové pouzdro Volkswagen Book Case je nutností pro fanoušky značky Volkswagen, ale nutností i pro toho, kdo chce dokonalé pouzdro pro svůj Sony Xperia Z2.

Vlastnosti flipového pouzdra Volkswagen Book Case:
  • Celou vnější část tvoří kvalitní umělá kůže, zatímco vnitřní část je potažena odolným pogumovaným povrchem.
  • Vnitřek pouzdra tvoří kryt z odolného plastu, který má příjemně pogumovaný povrch proti případnému poškrábání.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy, pro konektory, tlačítka, reproduktor a kameru s bleskem.
  • Flip se otevírá do boku, stejně jako kniha, chrání celou přední část smartphonu a drží na svém místě klipem s magnetem.
  • Vnitřek flipu obsahuje kapsičku pro kreditní kartu, zadní část průvlek pro pásek a vepředu je umístěné chromové logo.
  • Precizně zpracované fandovské pouzdro s charakteristickými prvky značky Volkswagen pro Sony Xperia Z2.

  • Obsah balení: flipové pouzdro Volkswagen Book Case VW pro mobilní telefon Sony Xperia Z2 D6503. (part no. VW14088)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web