Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor růžová (pink)

Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor   Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor   Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor   Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor   Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor   Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor   Huawei Colorcube AM10 Bluetooth reproduktor  
Kat. číslo: 6017586
Výrobce: Huawei
Barva: růžová (pink)
Dostupnost: -----
Originální Bluetooth reproduktor Huawei Colorcube všestranný společník hudební zábavy pro váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. V prvé řadě reproduktor Huawei Colorcube disponuje bezdrátovou technologií Bluetooth, která slouží k nejen k přenosu muziky, ale i hlasu. Reproduktor Huawei Colorcube umožňuje nejen poslech hudby, ale zároveň může vyřídit jakýkoliv váš telefonní hovor a to díky integrovanému mikrofonu. Pokud nechcete nebo nemůžete využívat bezdrátovou technologii Bluetooth, tak reproduktor Huawei Colorcube obsahuje i klasický 3,5mm audio výstup. Pomocí přiloženého audio kabelu Jack 3,5mm/3,5mm můžete reproduktor Huawei Colorcube spojit prakticky s jakýmkoliv zdrojem hudby. To ale není vše, reproduktor Huawei Colorcube obsahuje dokonce i slot pro paměťovou kartu microSDHC. Není nic jednoduššího, než nahrát na paměťovou kartu muziku ve formátu MP3 a poté ji v klidu nechat znít z reproduktoru Huawei Color Cube. Reproduktor Huawei Colorcube má i dokonalé ovládání. Na boční straně najdete hned trojici tlačítek, jako je stav baterie, zapnutí a vypnutí, ale také přepínání módu reproduktoru mezi Bluetooth, paměťovou kartou a AUX. Hned vedle těchto tlačítek je sofistikovaná LED indikace, tudíž jednoduše vidíte kapacitu baterie, ale i který zvukový vstup máte aktivovaný. Na horní ploše reproduktoru Huawei Colorcube se poté nachází zabudovaná tlačítka ovládání hudby, ale i hovoru. Můžete měnit hlasitost nahoru a dolů, přeskakovat skladby tam a zpět, anebo multifunkčním tlačítkem zapnout přehrávání, zastavit jej, ale také přijmout hovor. Huawei Colorcube AM10 hraje naprosto špičkově, hlavně díky vnitřní dvojici výkonných reproduktorů, jenž jsou instalovány v dokonalé konstrukci, která je potažena odolným pogumovaným povrchem proti poškrábání a případnému pádu. Zespodu najdete mírně vystouplé, čtyři protiskluzové podpěry, aby reproduktor Huawei Colorcube držel vždy dokonale na svém místě. Pro úplnost, na pravé boční straně reproduktoru Huawei Colorcube najdete kromě již zmíněného slotu pro microSDHC paměťovou kartu, a Line-in 3,5mm audio vstupu i microUSB konektor pro nabíjení interní baterie. Vnitřní LiIon baterie dokáže hrát nepřetržitě až 5 hodin což je poměrně dlouhá doba k poslechu hudby. Reproduktor Huawei Colorcube je možné zavěsit i na zápěstí pomocí přiloženého poutka a bočního důmyslného úchytu. Bluetooth reproduktor Huawei Color Cube vás nikdy neošidí o dokonalý hudební zážitek, podpořený podporou více zdrojů muziky.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální Bluetooth reproduktor Huawei Colorcube všestranný společník hudební zábavy pro váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

V prvé řadě reproduktor Huawei Colorcube disponuje bezdrátovou technologií Bluetooth, která slouží k nejen k přenosu muziky, ale i hlasu. Reproduktor Huawei Colorcube umožňuje nejen poslech hudby, ale zároveň může vyřídit jakýkoliv váš telefonní hovor a to díky integrovanému mikrofonu.

Pokud nechcete nebo nemůžete využívat bezdrátovou technologii Bluetooth, tak reproduktor Huawei Colorcube obsahuje i klasický 3,5mm audio výstup. Pomocí přiloženého audio kabelu Jack 3,5mm/3,5mm můžete reproduktor Huawei Colorcube spojit prakticky s jakýmkoliv zdrojem hudby.

To ale není vše, reproduktor Huawei Colorcube obsahuje dokonce i slot pro paměťovou kartu microSDHC. Není nic jednoduššího, než nahrát na paměťovou kartu muziku ve formátu MP3 a poté ji v klidu nechat znít z reproduktoru Huawei Color Cube.

Reproduktor Huawei Colorcube má i dokonalé ovládání. Na boční straně najdete hned trojici tlačítek, jako je stav baterie, zapnutí a vypnutí, ale také přepínání módu reproduktoru mezi Bluetooth, paměťovou kartou a AUX. Hned vedle těchto tlačítek je sofistikovaná LED indikace, tudíž jednoduše vidíte kapacitu baterie, ale i který zvukový vstup máte aktivovaný.

Na horní ploše reproduktoru Huawei Colorcube se poté nachází zabudovaná tlačítka ovládání hudby, ale i hovoru. Můžete měnit hlasitost nahoru a dolů, přeskakovat skladby tam a zpět, anebo multifunkčním tlačítkem zapnout přehrávání, zastavit jej, ale také přijmout hovor.

Huawei Colorcube AM10 hraje naprosto špičkově, hlavně díky vnitřní dvojici výkonných reproduktorů, jenž jsou instalovány v dokonalé konstrukci, která je potažena odolným pogumovaným povrchem proti poškrábání a případnému pádu. Zespodu najdete mírně vystouplé, čtyři protiskluzové podpěry, aby reproduktor Huawei Colorcube držel vždy dokonale na svém místě.

Pro úplnost, na pravé boční straně reproduktoru Huawei Colorcube najdete kromě již zmíněného slotu pro microSDHC paměťovou kartu, a Line-in 3,5mm audio vstupu i microUSB konektor pro nabíjení interní baterie. Vnitřní LiIon baterie dokáže hrát nepřetržitě až 5 hodin což je poměrně dlouhá doba k poslechu hudby. Reproduktor Huawei Colorcube je možné zavěsit i na zápěstí pomocí přiloženého poutka a bočního důmyslného úchytu.

Bluetooth reproduktor Huawei Color Cube vás nikdy neošidí o dokonalý hudební zážitek, podpořený podporou více zdrojů muziky.

Vlastnosti Bluetooth reproduktoru Huawei Colorcube AM10S:
  • Bluetooth 3.0, dosah 10 metrů, profily HFP, HSP, A2DP, AVRCP.
  • Díky integrovanému mikrofonu lze vyřizovat i veškeré vaše telefonní hovory.
  • Lze kombinovat hudební zdroje mezi Bluetooth, AUX 3,5mm a paměťové karty microSDHC.
  • Boční tlačítka zapnutí/vypnutí, stavu baterie a změny módu audio vstupu včetně LED indikace.
  • Horní odolná tlačítka hlasitosti +/-, hudby vpřed/vzad a play/pause/přijmutí hovoru.
  • Nabíjení pomocí standardizovaného microUSB konektoru s LED indikací stavu baterie.
  • Doba přehrávání až 5 hodin díky integrované LiIon baterii s kapacitou 1380mAh.
  • Odolný pogumovaný povrch s protiskluzovými nožkami a poutkem k zavěšení.

  • Rozměry: 165 x 66 x 46 mm
    Hmotnost: 388 g

    Kompatibilita: Bluetooth reproduktor Huawei Colorcube je funkční s mobilními telefony, smartphony, tablety, podporujícími Bluetooth profily a s různými operačními systémy jako je Android, iOS, WindowsPhone, BlackBerry apod.

    Obsah balení: bezdrátový Bluetooth reproduktor Huawei Color Cube AM10, USB kabel s microUSB konektorem, audio kabel Jack 3,5/3,5 mm, látkové poutko na zápěstí, manuál Huawei ColorCube. (model no. AM10S)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web