Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset černá (black)

Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset   Huawei Colortooth AM04 Bluetooth headset  
Kat. číslo: 6017589
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Originální Bluetooth headset Huawei Colortooth je dokonalá náhlavní souprava pro váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet. Bluetooth headset Huawei Colortooth poskytuje vysokou kvalitu zvuku. Je to díky technologii redukce hluku na pozadí, čímž dochází k vynikající čistotě přenášeného hlasu, bez okolních nežádoucích zvuků. K tomu se přidá automatická hlasitost dle úrovně hluku v okolí a vaše hovory budou s Bluetooth headsetem Huawei Colortooth během okamžiku jasnější. Bluetooth headset Huawei Colortooth umožňuje nejen běžný přenos hlasu, ale díky protokolu A2DP i přenos hudby. Můžete tak poslouchat muziku a současně vyřizovat hovory. S Bluetooth headsetem Huawei Color Tooth můžete dokonce připojit dvě zařízení současně v jeden okamžik, například mobilní telefon a tablet. Samotné vyřizování hovorů s Bluetooth headsetem Huawei Colortooth nemůže být snazší. Obsahuje totiž jedno multifunkční tlačítko a tlačítko hlasitosti a to je vše. Navíc lze pomocí hlasového ovládání, jednoduše slovem zvednout nebo odmítnout příchozí hovor. Doba provozu Bluetooth headsetu Huawei Colortooth se značně prodlouží pomocí funkce Deep Sleep. Stačí aby byl mobilní telefon od headsetu dále než 10 metrů anebo byl odpojený déle než 60 minut a Huawei Colortooth přejde automaticky do režimu spánku. Poté stačí opět chvilku podržet multifunkční tlačítko a Huawei Colortooth AM04 se probudí. K přehledu stavu baterie nebo spojení slouží zabudovaná LED indikace, ale také přímé zobrazení baterie v Apple iOS. Další plus Bluetooth headsetu Huawei Colortooth je v tom, že součásti balení je i stojánek. Nemusíte váš Bluetooth headset Huawei Colortooth AM04 složitě hledat, nebo jej válet po stole, stačí jej prostě vložit do docku a máte jej vždy ihned po ruce. Design Huawei Colortooth je doveden k dokonalosti v podobě krásné imitace kovu na jeho přední straně, s ergonomicky hrubým povrchem. Bluetooth headset Huawei Color Tooth nabízí za málo peněz, hodně muziky i hlasu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Originální Bluetooth headset Huawei Colortooth je dokonalá náhlavní souprava pro váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

Bluetooth headset Huawei Colortooth poskytuje vysokou kvalitu zvuku. Je to díky technologii redukce hluku na pozadí, čímž dochází k vynikající čistotě přenášeného hlasu, bez okolních nežádoucích zvuků. K tomu se přidá automatická hlasitost dle úrovně hluku v okolí a vaše hovory budou s Bluetooth headsetem Huawei Colortooth během okamžiku jasnější.

Bluetooth headset Huawei Colortooth umožňuje nejen běžný přenos hlasu, ale díky protokolu A2DP i přenos hudby. Můžete tak poslouchat muziku a současně vyřizovat hovory. S Bluetooth headsetem Huawei Color Tooth můžete dokonce připojit dvě zařízení současně v jeden okamžik, například mobilní telefon a tablet.

Samotné vyřizování hovorů s Bluetooth headsetem Huawei Colortooth nemůže být snazší. Obsahuje totiž jedno multifunkční tlačítko a tlačítko hlasitosti a to je vše. Navíc lze pomocí hlasového ovládání, jednoduše slovem zvednout nebo odmítnout příchozí hovor.

Doba provozu Bluetooth headsetu Huawei Colortooth se značně prodlouží pomocí funkce Deep Sleep. Stačí aby byl mobilní telefon od headsetu dále než 10 metrů anebo byl odpojený déle než 60 minut a Huawei Colortooth přejde automaticky do režimu spánku. Poté stačí opět chvilku podržet multifunkční tlačítko a Huawei Colortooth AM04 se probudí. K přehledu stavu baterie nebo spojení slouží zabudovaná LED indikace, ale také přímé zobrazení baterie v Apple iOS.

Další plus Bluetooth headsetu Huawei Colortooth je v tom, že součásti balení je i stojánek. Nemusíte váš Bluetooth headset Huawei Colortooth AM04 složitě hledat, nebo jej válet po stole, stačí jej prostě vložit do docku a máte jej vždy ihned po ruce. Design Huawei Colortooth je doveden k dokonalosti v podobě krásné imitace kovu na jeho přední straně, s ergonomicky hrubým povrchem.

Bluetooth headset Huawei Color Tooth nabízí za málo peněz, hodně muziky i hlasu.

Vlastnosti Bluetooth headsetu Huawei Colortooth AM04:
  • Klasická konstrukce s přední imitací kovu s gelovými nástavci do ucha a případně záušníkem.
  • Multifunkční tlačítko, tlačítko hlasitosti +/-, LED indikace stavu a hlasové ovládání hovorů.
  • Bluetooth 3.0 s A2DP protokolem, streamování hudby včetně jednoduchého ovládání hudby.
  • Technologie odstranění hluku na pozadí a automatické hlasitosti pro dokonalou kvalitu zvuku.
  • MultiPoint technologie pro spárování a připojení dvou zařízení současně v jeden okamžik.
  • Zvýšená doba provozu díky Deep Sleep režimu spánku včetně zobrazení stavu baterie v iOS.
  • Součástí balení je i elegantní stojánek pro odložení Bluetooth headsetu na své místo.

  • Technická specifikace Bluetooth headsetu Huawei Colortooth AM04:
  • Bluetooth 3.0, EDR, HFP, HSP, A2DP, AVRCP, dosah 10 metrů.
  • Reduced Clarity Noise, párování přes Bluetooth, stream audio a GPS.
  • Multiuse / Multipoint spojení dvou zařízení současně v jeden okamžik.
  • Nabíjení přes standardní microUSB konektor. Doba plného nabití cca 1,5 hodiny.
  • Doba hovoru 5 hodin, pohotovostní režim 120 hodin, režim spánku jej prodlouží.
  • Multifunkční tlačítko, tlačítko hlasitosti a LED indikace stavu headsetu.

  • Rozměry: 52 x 15 x 8 mm
    Hmotnost: 7,3 gramů

    Kompatibilita: Bluetooth headset Huawei Colortooth je funkční s mobilními telefony, smartphony, tablety, podporujícími Bluetooth a s různými operačními systémy jako je Android, iOS, WindowsPhone, BlackBerry apod.

    Obsah balení: Bluetooth headset Huawei Color Tooth AM04, dva gelové špunty do ucha různých velikostí, průhledný klip za ucho, krátký USB kabel s microUSB konektorem, stojánek (dock), manuál Huawei ColorTooth. (model no. AM04)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web