Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)

Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)   Nillkin Sparkle flipové pouzdro pro Sony Xperia M4 Aqua černá (night black)  
Kat. číslo: 6115786
Výrobce: Nillkin
Barva: černá (night black)
Dostupnost: -----
Krásně stylové flipové pouzdro Nillkin Sparkle pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua. Flipové pouzdro Nillkin Sparkle se otevírá jednoduše do boku stejně jako klasická kniha. Zadní část pouzdra Nillkin Sparkle tvoří elegantní kryt z tvrdého plastu nebo-li polykarbonátu. Vanička se jednoduše nacvakne na chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua a tím se pouzdro Nillkin Sparkle pevně zafixuje přímo na těle smartphonu. Kryt má všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, reproduktor, ale hlavně pro kameru. Vanička má příjemně hrubý povrch s perleťovým efektem a přechází plynule v přední flip, který je ve stejné barvě a taktéž s krásným perleťovým efektem. Flip pouzdra Nillkin Sparkle zakrývá přední část mobilního telefonu Sony Xperia M4 Aqua a chrání tak především dotykový displej před poškrábáním. Flip je vyroben z kvalitní umělé kůže a drží dokonale na svém místě pouze svou vlastní vahou. Díky celkově propracované konstrukci pouzdra Nillkin Sparkle nemusíte chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua ani vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Sparkle je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Krásně stylové flipové pouzdro Nillkin Sparkle pro vynikající chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua.

Flipové pouzdro Nillkin Sparkle se otevírá jednoduše do boku stejně jako klasická kniha. Zadní část pouzdra Nillkin Sparkle tvoří elegantní kryt z tvrdého plastu nebo-li polykarbonátu. Vanička se jednoduše nacvakne na chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua a tím se pouzdro Nillkin Sparkle pevně zafixuje přímo na těle smartphonu. Kryt má všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky, konektory, reproduktor, ale hlavně pro kameru.

Vanička má příjemně hrubý povrch s perleťovým efektem a přechází plynule v přední flip, který je ve stejné barvě a taktéž s krásným perleťovým efektem. Flip pouzdra Nillkin Sparkle zakrývá přední část mobilního telefonu Sony Xperia M4 Aqua a chrání tak především dotykový displej před poškrábáním. Flip je vyroben z kvalitní umělé kůže a drží dokonale na svém místě pouze svou vlastní vahou.

Díky celkově propracované konstrukci pouzdra Nillkin Sparkle nemusíte chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua ani vytahovat z pouzdra ven. Pouzdro Nillkin Sparkle je doplněno o jednoduché, ale výrazné akcenty s logem a názvem značky Nillkin a sloganem There is no end in pursuing.

Vlastnosti flipového pouzdra Nillkin Sparkle:
  • Přední flip je vyroben z kvalitní eko kůže s nádherným perleťovým efektem na povrchu.
  • Zadní kryt je z tvrdého plastu, polykarbonátu, s příjemně hrubým povrchem a lakován perletí.
  • Ochranný kryt obsahuje všechny potřebné výřezy a otvory pro ovládací prvky a kameru s bleskem.
  • Flipové pouzdro je precizně vyrobeno přesně pro chytrý mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Nillkin Sparkle Folio Flip pro mobilní telefon Sony Xperia M4 Aqua E2303.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web