Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

SAMSUNG SM-A300F/DS GALAXY A3 DUOS + POUZDRO REDPOINT VELVET v ceně 299Kč ZDARMA bílá (pearl white)

SAMSUNG SM-A300F/DS GALAXY A3 DUOS bílá (pearl white) mobilní telefon, mobil, smartphone   SAMSUNG SM-A300F/DS GALAXY A3 DUOS bílá (pearl white) mobilní telefon, mobil, smartphone   SAMSUNG SM-A300F/DS GALAXY A3 DUOS bílá (pearl white) mobilní telefon, mobil, smartphone   SAMSUNG SM-A300F/DS GALAXY A3 DUOS bílá (pearl white) mobilní telefon, mobil, smartphone   SAMSUNG SM-A300F/DS GALAXY A3 DUOS bílá (pearl white) mobilní telefon, mobil, smartphone  
Kat. číslo: 1080599
Výrobce: Samsung
Barva: bílá (pearl white)
Dostupnost: -----
  • Prvotřídní smartphone Samsung Galaxy A3 Duos tentokrát s Dual Sim technologií.
  • Moderní kovová konstrukce v krásném štíhlém těle s prémiovým designem.
  • Chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy A3 Duos podporuje LTE Cat4.
  • Velký 4,5 palcový AMOLED displej, 8Mpx kamera a 64 bitový procesor.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Prvotřídně zpracovaný smartphone Samsung Galaxy A3 Duos s kompaktními rozměry a kovovým tělem.

    Chytrý telefon Samsung Galaxy A3 Duos představuje díky svým rozměrům ideální přístroj pro uživatele, kteří nechtějí nosit "plácačku". Kovová konstrukce s obvodovým rámečkem se sraženými hranami je velmi příjemná na dotyk a zároveň na ní nezůstávají žádné viditelné otisky prstů. Tenké provedení a nízká hmotnost pak dotváří celkové uživatelské pohodlí.

    Smartphone Samsung Galaxy A3 Duos disponuje oproti běžnému modelu, i praktickou Dual Sim funkcí. To znamená, že Samsung Galaxy A3 Duos umožňuje provoz dvou SIM karet současně v jeden okamžik. Obsahuje dva sloty pro dvě SIM karty, s tím že druhý slot je sdílený s paměťovou kartou. Buď použijete paměťovou kartu nebo druhou SIM kartu. U Samsungu Galaxy A3 Duos můžete využívat i funkci Allways On. Pokud z jedné SIM karty například telefonujete, tak druhá SIM karta je stále na příjmu, takže opravdu nikdy nezmeškáte jediný hovor.

    Telefon Samsung Galaxy A3 Duos se ovládá pomocí Super AMOLED kapacitního dotykového displeje s qHD rozlišením 540 x 960 bodů a úhlopříčkou 4.5 palce. Celý displej je navíc chráněn ochranným sklem Cornign Gorilla Glass 4. Díky technologii Alive Super Amoled Display a Adapt Display je telefon schopen upravovat zobrazení dle okolního prostředí tak, aby byl výsledný obraz vždy co nejvěrnější.

    Výkon mobilnímu telefonu Samsung SM-A300F/DS Galaxy A3 Duos dodává čtyřjádrový procesor 1.2 GHz od výrobce Qualcomm s 1.5 GB RAM a grafickým čipem Adreno 306. Interní paměť telefonu pro aplikace a data má kapacitu 16 GB a dostupnou paměť lze snadno rozšířit pomocí paměťové karty microSDHC nebo jakéhokoliv cloudového úložiště, jako je Google Disk či DropBox.

    Smartphone Samsung Galaxy A3 Dual Sim používá operační systém Android 4.4 Kit Kat s uživatelskou nadstavbou TouchWiz. Pro usnadnění ovládání umožňuje telefon i nastavení různých ovládacích gest a pohybů jako je například možnost ztišení alarmu či vyzvánění otočením telefonu nebo jeho zakrytím dlaní. Samozřejmě nechybí kompletní sada aplikací Google a všechny ostatní standardní funkce telefonů se systémem Android. Kompletní programovou výbavu i multimediální obsah lze dále jednodušše spravovat k obrazu svému přes obchod Google Play či Samsung Galaxy Apps.

    Po multimediální stránce zaujme telefon Samsung Galaxy SM-A300F/DS Galaxy A3 Duos zajisté vynikajícím hlavní kamerou s rozlišením 8 MPx s množstvím různých scén a filtrů pro dotvoření výsledného snímku. Zadním fotoaparátem lze snadno pořídit i selfie snímek a to na základě rozpoznání obličeje a zvukového signálu. Scénu si lze přisvítit výkoným LED bleskem a ostrost snímků zaručí automatické ostření. Lze i natáčet video a to až v úžasném Full HD rozlišení. Na přední straně přístroje je pak umístěna přední kamera s rozlišením 5 MPx, která mimo fotografií umožňuje taktéž i natáčení videa ve Full HD rozlišení. Fandové selfie snímků zajisté ocení funkci Wide Selfie pro pořízení širokoúhlého snímku, což je vhodné zejména při rodinných či skupinových snímcích.

    Chytrý telefon Samsung Galaxy A3 Duos nabízí to nejlepší i po stránce datového připojení, kdy mimo stadanrdních datových přenosů HSDPA / HSUPA v rámci sítí 3G jsou k dispozici i ultrarychlé přenosy LTE Cat4 v rámci sítí 4G. Připojit se lze samozřejmě i pomocí Wi-Fi. Z bezdrátových technologií nesmí chybět Bluetooth pro připojení k příslušenství a telefon je vybaven i dotykovou technologií NFC. Vestavěný GPS modul pak bez problémů umožňuje zaměřit pozici telefonu pomocí satelitu a využít jej tak i k navigaci. Klasickou konektivitu pak zajišťují na spodní straně umístěný audio konektor 3.5mm systémový microUSB konektor pro nabíjení a připojení k PC.

    Dostatek energie poskytuje mobilnímu telefonu Samsung Galaxy A3 Duos vestavěná Li-Ion baterie s kapacitou 1900 mAh, která v kombinaci s funkcí Režim vysoké úspory energie zaručí maximální možnou dobu výdrže.

    Smartphone Samsung Galaxy A3 Duos je ideální kombinací kompaktních rozměrů, luxusního provedení a výbavy.

    Technická specifikace mobilního telefonu Samsung Galaxy A3 Duos:
  • Konstrukce: dotykový displej, celokovová unibody konstrukce, výsuvný šuplík na 1SIM kartu a 2SIM kartu nebo paměťovou kartu, vyhrazená HW tlačítka - ovládání hlasitosti, on/off tlačítko (zamykací klávesa), tlačítko "Home" pod displejem; dotyková tlačítka "Poslední aplikace" a "Zpět" pod displejem
  • Operační systém: Android 4.4.4 Kit Kat, nadstavba TouchWiz
  • Procesor: Quad Core 1.2 GHz, Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410, ARMv8, Cortex-A53, Adreno 306 GPU
  • Displej: kapacitní dotykový Super AMOLED, úhlopříčka 4.5 palce, qHD rozlišení 540 x 960 bodů, 16 miliónů barev, jemnost 245 PPI, ochranné sklo Corning Gorilla Glass 4
  • Paměť: 1.5 GB RAM, interní paměť 16 GB (uživatelsky dostupných cca. 11 GB - zbytek systém), slot pro microSDHC paměťovou kartu (sdílený s nanoSIM kartou)
  • Telefon: čtyřpásmový GSM modul 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz (GPRS/EDGE), čtyřpásmový WCDMA/3G modul 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz (HSDPA / HSUPA), šestipásmový 4G/LTE modul 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 MHz (LTE Cat4), 2x nanoSIM karta
  • DualSIM: režim provozu dvou SIM karet současně, Dual Standby, slot pro druhou nanoSIM kartu je sdílený s paměťovou kartou
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (profily A2DP, AVRCP, DI, HFP, HID, HOGP, HSP, MAP, OPP, PAN, PBAP, SAP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi Hotspot, Wi-Fi Direct, NFC, ANT+, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3.5mm
  • GPS: vestavěný GPS modul, A-GPS, GLONASS, Beidou
  • Hlavní fotoaparát: 8 MPx, LED blesk, automatické ostření (autofocus), HDR, Selfie, Panorama, Noční režim, Animovaný GIF, dávkové focení, časovač, záznam videa (VGA, HD 720p, Full HD 1080p)
  • Přední fotoaparát: 5 MPx, časovač, Wide Selfie, Selfie dlaní, Animovaný GIF, záznam videa (VGA, HD 720p, Full HD 1080p)
  • Baterie: integrovaná Li-Ion 1900 mAh, doba hovoru až 12 hodin (3G)
  • Senzory: senzor přiblížení, světelný senzor, akcelerometr, geomagnetický senzor, Hallův senzor, RGB senzor
  • SAR: hlava 0.390 W/kg, tělo 0.554 W/kg
  • Další vlastnosti: Sada aplikací Google (Google Maps, GMail, Google+, Chrome, Google Play, YouTube, Disk a další), Galaxy Apps, S plánovač, S Voice, FM rádio s možností nahrávání, S Plánovač, Kalkulačka, Záznamník, audio / video přehrávač, podpora nositelných zařízení (Gear, Gear Cricle, Gear Fit) atd.

  • Rozměry: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm
    Hmotnost: 110 gramů

    Obsah balení: mobilní telefon Samsung Galaxy A3 Duos + integrtovaná baterie Li-Ion 1900 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3.5 mm jack, nástroj pro otevření šuplíku pro nanoSIM karty a paměťovou kartu, uživatelská příručka Samsung SM-A300F/DS Galaxy A3 Dual Sim Duos. (part no. SM-A300FZWDETL)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (2)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    15.08.2016   |   Anonymní uživatel
    Je mobil z české distribuce?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    veškeré telefony co prodáváme je pouze česká distribuce.

    S pozdravem Michal Kos.
    15.08.2016   |   Anonymní uživatel
    Je tento mobil z české distribuce?
    Odpověď 1M.cz:
    Dobrý den,
    veškeré telefony co prodáváme je pouze česká distribuce.

    S pozdravem Michal Kos.
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web