Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)

Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)   Nillkin Phantom LED lampička se základnou bezdrátového Qi nabíjení pro mobilní telefon, mobil, smartphone bílá (white)  
Kat. číslo: 9014214
Výrobce: Nillkin
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
  • Netradiční lampička s bezdrátovým nabíjením pomocí Qi standardu.
  • Protiskluzová podložka pro mobil a protiskluzová základna na stůl.
  • Designová lampička Nillkin Phantom pro oživení vašeho interiéru.
  • Kruhová LED indikace dobíjení a úsporná LED lampička.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Kombinace lampička a základna bezdrátového nabíjení, Nillkin Phantom, umožňuje snadné dobíjení mobilních telefonů nebo smartphonů prostřednictvím bezdrátového standardu Qi.

    Nový standard Qi umožňuje kompatibilním mobilním telefonům nabíjení, na bázi indukce, bez nutnosti připojení kabelu do nabíjecího konektoru mobilního telefonu. Integrovaná podložka v lampičce Nillkin Phantom začne nabíjet váš mobilní telefon automaticky, jakmile jej položíte na plochu dobíjecí bezdrátové stanice. Aby bezdrátové dobíjení fungovalo jak má, je součásti balení kromě lampičky i nabíjecí USB kabel s microUSB konektorem a elegantní nabíječka s USB výstupem do evropské elektrické sítě.

    Stav nabíjení mobilního telefonu je indikován zabudovaným LED podsvícením, které je pro lepší světelný efekt umístěno v kruhovém obvodu základny. Samotný design lampičky Nillkin Phantom je její silná stránka. Futuristický tvar je doplněn základnou, v němž je zabudována nejen elektronika bezdrátového Qi nabíjení, ale i elektronika samotné lampičky. Dokonalou stabilitu na ploše stolu zajistí protiskluzový spodní povrch, zatímco o dokonalé osvětlení interiéru se postará pásek LED diod o světelném toku 300lm a životnosti 50000h.

    Lampička s bezdrátovým Qi nabíjením Nillkin Phantom zajistí dobíjení mobilního zařízení, dokonalé osvětlení a díky svému nadčasovému vzhledu působí i jako nádherný doplněk interiéru.

    Vlastnosti lampičky bezdrátového nabíjení Nillkin Phantom:
  • Designová nabíjecí podložka pro bezdrátové nabíjení mobilních telefonů a smartphonů v lampičce.
  • Základna je plně kompatibilní se standardem Qi, vyhovuje všem zařízením s bezdrátovou Qi indukcí.
  • Sofistikovaná LED indikace stavu nabíjení, jenž efektně podsvěcuje část kruhové základny po obvodu.
  • Protiskluzová spodní plocha pro dokonalou stabilitu lampičky a neklouzavý pogumovaný povrch základny.
  • Futuristický vzhled lampičky s osvětlením LED páskou se světelným tokem 300lm a životností 50000h.
  • Vstup 5V / 2A / microUSB konektor, Výstup 5V / 1A / Qi standard bezdrátového nabíjení.

  • Rozměry: 250 x 153 x 78 mm / průměr podložky 78 mm
    Hmotnost: 495 g

    Kompatibilita: Všechny mobilní telefony, smartphone a phablety, se standardem bezdrátového nabíjení Qi. Jsou to například modely Caterpillar CAT S50, LG D821 Google Nexus 5, D855 G3, E960 Google Nexus 4, Nokia Lumia 720 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 735 (se speciálním krytem umožňující bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 820 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 830 (se speciálním krytem umožňující bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 925 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 930, Nokia Lumia 1020 (se speciálním krytem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Nokia Lumia 1520, Samsung i9300 Galaxy S III, i9300 Galaxy S3 (se speciálním adaptérem bezdrátového nabíjení pod krytem), Samsung i9500 Galaxy S IV, i9505 Galaxy S4 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), i9506 Galaxy S4 LTE-A (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G850 Galaxy Alpha (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G900 Galaxy S5 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-G920F Galaxy S6, Samsung SM-G925F Galaxy S6 Edge, Samsung N7100 Galaxy Note II, N7100 Galaxy Note2 (se speciálním adaptérem bezdrátového nabíjení pod krytem), Samsung N9005 Galaxy Note3 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-N910 Galaxy Note4 (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Samsung SM-N915FY Galaxy Note Edge (se speciálním krytem bezdrátového nabíjení), Sony Xperia Z3 D6603 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), Sony Xperia Z3 Dual D6633 (se speciálním pouzdrem umožňujícím bezdrátové nabíjení), tablet Google Nexus 7 II a další s Qi standardem bezdrátového nabíjení.

    Obsah balení: LED lampička s bezdrátovým nabíjením v Qi standardu Nillkin Phantom, USB kabel s microUSB konektorem, nabíječka do evropské elektrické sítě s 2A USB výstupem, manuál. (model no. MC004)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web