Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange)

Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange)   Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange) rozdělení   Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange) popis   Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange) detail   Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange) použití   Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange) použití 2   Remax Aurora plochý USB kabel s Apple Lightning konektorem a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet oranžová (orange) LED svícení  
Kat. číslo: 6173144
Výrobce: Remax
Barva: oranžová (orange)
Dostupnost: -----
  • Plochý USB kabel Remax Aurora v praktickém řešením s třemi konektory.
  • Klasický USB konektor a Apple Lightning s microUSB konektorem.
  • USB kabel Remax Aurora obsahuje i LED indikaci stavu dobíjení.
  • Umožňuje synchronizaci dat a dobíjení, včetně vyššího proudu.
  • Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
    Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

    TECHNICKÉ PARAMETRY


    Načítám parametry ...

    Podrobný popis

    Plochý USB kabel Remax Aurora s praktickým řešením 2v1 pro váš mobilní telefon, smartphone nebo tablet.

    USB kabel Remax Aurora je vyroben v plochém profilu, který zaručuje nejen zvýšenou odolnost, ale i to že se samotný kabel nikdy nezamotá. Povrch kabelu Remax Aurora je navíc potažen průhledným gumovým povrchem, který znamená dvojité krytí vnitřního těla kabelu.

    Jeden konec kabelu Remax Aurora obsahuje klasický USB konektor, jenž lze zapojit jak do počítače, tak i do nabíječky s USB výstupem, zkrátka tam kde se nachází USB port. Druhý konec obsahuje hned dvojici konektorů. Pokud jsou konektory spojené do sebe, je primárně k dispozici Apple Lightning konektor. Po jednoduchém rozpojení se za Lightning konektorem objeví standardizovaný microUSB konektor, který je v současnosti asi nejvíce rozšířen.

    Oba konektory, Lightning a microUSB, slouží k synchronizaci dat nebo k dobíjení, mobilního telefonu, smartphonu, nebo tabletu. V případě Lightning konektoru se jedná přesněji o mobil Apple iPhone, tablet Apple iPad a přehrávač Apple iPod. Výhoda konstrukce USB kabelu Remax Aurora spočívá v univerzálnosti řešení a v tom, že pokrývá praktický celé portfolio mobilních zařízení na současném trhu..

    Konektory USB kabelu Remax Aurora mají kovový kryt pro dokonalé odstínění a jsou vyrobeny s důrazem na kvalitu a odolnost. Samotný USB kabel umožňuje i zvýšenou proudovou zátěž, což je vhodné především pro běžné tablety anebo pro tablet Apple iPad. Uchycení z průhledné gumy navíc zabrání ztrátě Lightning konektoru, při jeho odpojení a obsahuje i LED indikaci stavu dobíjení.

    USB kabel Remax Aurora v praktickém řešení třech konektorů pro praktické použití nezaostává ani vzhledem a designem.

    Vlastnosti plochého USB kabelu Remax Aurora:
  • Na jedné straně kabelu klasický standardní USB konektor do běžného USB portu.
  • Na druhé straně kabelu vynikající řešení dvojice nejrozšířenějších konektorů 2v1.
  • Hlavní Lightning konektor pro populární produkty Apple iPhone, iPad nebo iPod.
  • Z Lightning konektoru lze vysunout běžný standardizovaný microUSB konektor.
  • Plochý profil kabelu s dvojitým povrchem z průhledné gumy, který zabrání zamotání.
  • Pevně zatavené konektory s kovovým stíněním, zvýšenou proudovou zátěží a úchytem.
  • Praktická LED indikace stavu nabíjení přímo na USB kabelu u konektorů microUSB a Lightning.
  • Dokonale navržený USB kabel Remax Aurora s dostatečnou délkou 1 metr.

  • Kompatibilita: Plochý USB kabel Remax Aurora je kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety značky Apple s Lightning konektorem, včetně iOS 7, iOS 8 a výše. Jsou to například mobilní telefony Apple iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 4,7 palce, iPhone 6 Plus 5,5 palce, dále pak tablety Apple iPad Retina, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Air, iPad Air 2, případně přehrávače Apple iPod nano 7. generace, iPod touch 5. generace a další.

    Plochý USB kabel Remax Aurora je dále kompatibilní s mobilními telefony, smartphony a tablety s microUSB konektorem. Jsou to například modely značek Acer, Ainol Novo, Alcatel, Aligator, Aligator tablet, Amazon Kindle, Asus, Archos, Avus, Becker, BlackBerry, Caterpillar CAT, Colorovo, Coolpad, CPA Halo, Cube1, Dell, Doogee, Doro, Dynavix, E-Ten, Easypix, Emgeton, Emporia, Energy Sistem, EVGA, Evolve, Evolveo, Falk, Fujitsu, Garmin, Garmin-Asus, Gigabyte GSmart, GoClever, GoGen, Google, Holux, Honor, HP iPAQ, HTC, Huawei, i-mate, iGet, iNew, Joyplus, Kazam, Kruger&Matz, Lenovo, LexiBook, LG, LTLM, MDA, Media-Tech, Medion, MIO, Mivvy, Modecom, Motorola, MyPhone, MyTab, Navigon, Navman, Navon, NextBook, Nodis, Nokia, OnePlus One, OverMax, Palm, Pocketbook, Point of View, Prestigio, Samsung, Sencor, Sonim, Sony, Sony Ericsson, Sweex, SwissVoice, Qtek, T-Mobile, Technaxx, THL, TomTom, Toshiba, Tracer, Umax, Wooky, Vodafone, Vonino, XDA, Xiaomi, Xtreamer, Yarvik, YotaPhone, ZiO, Zopo, ZTE a další.

    Obsah balení: plochý USB kabel Remax Aurora s Lightning konektorem pro Apple iPhone, Apple iPad, Apple iPod a microUSB konektorem pro mobilní telefon, mobil, smartphone, tablet.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web