Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Jekod Diamond Pattern flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note II béžová (beige)

Jekod Diamond Pattern flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note II béžová (beige)   Jekod Diamond Pattern flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note II béžová (beige)   Jekod Diamond Pattern flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note II béžová (beige)   Jekod Diamond Pattern flipové pouzdro pro Samsung Galaxy Note II béžová (beige)  
Kat. číslo: 6099695
Výrobce: Jekod
Barva: béžová (beige)
Dostupnost: -----
Elegantní flipové pouzdro Jekod Diamond Pattern pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note II. Čím určitě pouzdro Jekod Diamond Pattern zaujme je textura vytvořená na povrchu pouzdra, která evokuje mnohačetné linky, vodní hladinu, letokruhy, neklouzavý povrch apod. Díky speciální technologii výroby pouzdra Jekod Diamond Pattern bylo docíleno krásného perleťového efektu, který zaujme okolí na první pohled. Když otevřete flip pouzdra Jekod Diamond Pattern do boku jako knihu objeví se plastová vanička přesně uzpůsobená pro smartphone Samsung Galaxy Note2. Z vnějšku je vanička potažená již zmíněnou umělou kůží, zatímco vnitřek flipového pouzdra Jekod Diamond Pattern je jemně pogumován, takže nehrozí jakékoliv poškození mobilního telefonu Samsung Galaxy Note II. Konstrukce pouzdra Jekod Diamond Pattern umožňuje mít vždy k dispozici všechny ovládací prvky mobilního telefonu Samsung Galaxy Note 2 a jak konektorů nebo tlačítek, tak i kamery s bleskem. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy Note II kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod Diamond Pattern i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej. Flipové pouzdro Jekod Diamond Pattern je skvěle zpracovaná ochrana pro Váš smartphone Samsung Galaxy Note II.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Elegantní flipové pouzdro Jekod Diamond Pattern pro vynikající chytrý mobilní telefon Samsung Galaxy Note II.

Čím určitě pouzdro Jekod Diamond Pattern zaujme je textura vytvořená na povrchu pouzdra, která evokuje mnohačetné linky, vodní hladinu, letokruhy, neklouzavý povrch apod. Díky speciální technologii výroby pouzdra Jekod Diamond Pattern bylo docíleno krásného perleťového efektu, který zaujme okolí na první pohled.

Když otevřete flip pouzdra Jekod Diamond Pattern do boku jako knihu objeví se plastová vanička přesně uzpůsobená pro smartphone Samsung Galaxy Note2. Z vnějšku je vanička potažená již zmíněnou umělou kůží, zatímco vnitřek flipového pouzdra Jekod Diamond Pattern je jemně pogumován, takže nehrozí jakékoliv poškození mobilního telefonu Samsung Galaxy Note II.

Konstrukce pouzdra Jekod Diamond Pattern umožňuje mít vždy k dispozici všechny ovládací prvky mobilního telefonu Samsung Galaxy Note 2 a jak konektorů nebo tlačítek, tak i kamery s bleskem. Aby byla ochrana chytrého mobilního telefonu Samsung Galaxy Note II kompletní, obsahuje balení pouzdra Jekod Diamond Pattern i vysoce kvalitní ochrannou fólii na displej.

Flipové pouzdro Jekod Diamond Pattern je skvěle zpracovaná ochrana pro Váš smartphone Samsung Galaxy Note II.

Vlastnosti flipového pouzdra Jekod Diamond Pattern:
  • Flipové pouzdro z umělé kůže, které se rozevírá do boku jako klasická kniha.
  • Vnější povrch s perleťovou texturou, zatímco vnitřek je velmi jemně pogumován.
  • Mobilní telefon má v pouzdře k dispozici všechny ovládací prvky včetně kamery s bleskem.
  • Součásti balení pouzdra je i kvalitní ochranná fólie na celý displej mobilního telefonu.
  • Vnitřní vanička je přesně uzpůsobena pro vynikající smartphone Samsung Galaxy Note2.

  • Obsah balení: kožené flipové pouzdro Jekod Diamond Pattern leather case pro mobilní telefon Samsung N7100 Galaxy Note II, ochranná fólie Jekod Screen Protector pro mobilní telefon Samsung N7100 Galaxy Note II, suchý hadřík Jekod z mikrovlákna.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web