Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

LENOVO A536 + POUZDRO OZBO v ceně 249Kč ZDARMA bílá (white)

LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone   LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone   LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone   LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone   LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone   LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone   LENOVO A536 bílá (white) mobilní telefon, mobil, smartphone  
Kat. číslo: 1060875
Výrobce: Lenovo
Barva: bílá (white)
Dostupnost: -----
Vybavený smartphone Lenovo A536 je nejen dostatečně výkonný, ale i velmi praktický. Chytrý mobilní telefon Lenovo A536 obsahuje na první pohled opravdu velký kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 5 palců, FWVGA rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Takto rozměrný displej je ideálním pomocníkem jak při práci, tak i při brouzdání na internetu nebo při hraní her, prostě ideální pro Lenovo A536. Smartphone Lenovo A536 je v Dual Sim provedení což znamená, že umožňuje provoz dvou SIM karet současně. V jeden okamžik můžete být s mobilním telefonem Lenovo A536 na příjmu například jak na soukromém čísle, tak i na pracovním. Lenovo A536 má zabudované dva sloty pro dvě SIM karty a tím se odlišuje od své konkurence. Multimediální výbavu Lenova A536 prezentuje nejen klasický audio a video přehrávač anebo stále velmi populární FM rádio pro poslech oblíbené rozhlasové stanice, ale hlavně výborná zadní 5MPx kamera. Ta disponuje výkonným LED bleskem, množstvím funkcí a nastavení, ale i možností natáčet video sekvence. Zadní kamera je pak doplněno o neméně kvalitní přední 2MPx kameru, která se výborně hodí buď pro video hovory anebo populární selfie fotky. Ve smartphonu Lenovo A536 je zabudován čtyřjádrový 1,3GHz procesor jehož výkon je podpořen 1GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty případně Cloud úložištěm. Dostatečný výkon pohání operační systém Android 4.4 KitKat, který se nachází v mobilním telefonu Lenovo A536. Operační systém obsahuje veškeré nástroje pro práci i zábavu obohacené o sadu aplikací Lenovo DOit a vše je pak možné spravovat přes obchod Google Play. O připojení mobilního telefonu Lenovo A536 k internetu se postará bezdrátová WiFi síť anebo podpora rychlé 3G sítě v HSDPA. Bezdrátové příslušenství lze propojit pomocí Bluetooth technologie. S Lenovem A536 se neztratíte ani v reálném světě, jelikož má zabudovanou GPS navigaci pro Vaši dokonalou orientaci v terénu. O drátovou konektivitu se u Lenova A536 postará nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka a microUSB konektor pro připojení nabíječky anebo USB kabelu. Vyjímatelná baterie LiIon s kapacitou 2000mAh udrží mobilní telefon Lenovo A536 v provozu dlouhých 12 dní. Smartphone Lenovo A536 je proveden v krásném hranatém designu s nádherně lesklým zadním krytem a efektním předním chromovým rámečkem po celém obvodu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Vybavený smartphone Lenovo A536 je nejen dostatečně výkonný, ale i velmi praktický.

Chytrý mobilní telefon Lenovo A536 obsahuje na první pohled opravdu velký kapacitní dotykový displej s úhlopříčkou 5 palců, FWVGA rozlišením 854 x 480 bodů a zobrazením 16 miliónů barev. Takto rozměrný displej je ideálním pomocníkem jak při práci, tak i při brouzdání na internetu nebo při hraní her, prostě ideální pro Lenovo A536.

Smartphone Lenovo A536 je v Dual Sim provedení což znamená, že umožňuje provoz dvou SIM karet současně. V jeden okamžik můžete být s mobilním telefonem Lenovo A536 na příjmu například jak na soukromém čísle, tak i na pracovním. Lenovo A536 má zabudované dva sloty pro dvě SIM karty a tím se odlišuje od své konkurence.

Multimediální výbavu Lenova A536 prezentuje nejen klasický audio a video přehrávač anebo stále velmi populární FM rádio pro poslech oblíbené rozhlasové stanice, ale hlavně výborná zadní 5MPx kamera. Ta disponuje výkonným LED bleskem, množstvím funkcí a nastavení, ale i možností natáčet video sekvence. Zadní kamera je pak doplněno o neméně kvalitní přední 2MPx kameru, která se výborně hodí buď pro video hovory anebo populární selfie fotky.

Ve smartphonu Lenovo A536 je zabudován čtyřjádrový 1,3GHz procesor jehož výkon je podpořen 1GB RAM pamětí a 8GB vnitřní pamětí, kterou lze rozšířit pomocí microSDHC paměťové karty případně Cloud úložištěm. Dostatečný výkon pohání operační systém Android 4.4 KitKat, který se nachází v mobilním telefonu Lenovo A536. Operační systém obsahuje veškeré nástroje pro práci i zábavu obohacené o sadu aplikací Lenovo DOit a vše je pak možné spravovat přes obchod Google Play.

O připojení mobilního telefonu Lenovo A536 k internetu se postará bezdrátová WiFi síť anebo podpora rychlé 3G sítě v HSDPA. Bezdrátové příslušenství lze propojit pomocí Bluetooth technologie. S Lenovem A536 se neztratíte ani v reálném světě, jelikož má zabudovanou GPS navigaci pro Vaši dokonalou orientaci v terénu. O drátovou konektivitu se u Lenova A536 postará nahoře umístěný audio konektor 3,5mm pro sluchátka a microUSB konektor pro připojení nabíječky anebo USB kabelu.

Vyjímatelná baterie LiIon s kapacitou 2000mAh udrží mobilní telefon Lenovo A536 v provozu dlouhých 12 dní. Smartphone Lenovo A536 je proveden v krásném hranatém designu s nádherně lesklým zadním krytem a efektním předním chromovým rámečkem po celém obvodu.

Všestranný chytrý mobilní telefon Lenovo A536 získáte za více než příznivou koncovou cenu.

Technická specifikace mobilního telefonu Lenovo A536:
  • Dual SIM - dualsim funkce, dvě SIM karty na příjmu současně, Dual StandBy
  • Operační systém: Android 4.4 KitKat, nadstavba Lenovo UI
  • Procesor: Quad Core 1,3 GHz, Mediatek MT6582M, Cortex-A7, Mali-400MP2 GPU
  • Displej: kapacitní, dotykový, 5 palců, FWVGA rozlišení 480 x 854 bodů (196 ppi), 16 miliónů barev
  • Paměť: 1 GB RAM, 8 GB vnitřní paměť, volná paměť pro data cca 4 GB, slot pro microSDHC / microSDXC paměťovou kartu, cloud Google Drive
  • Telefon: třípásmový GSM modul (GPRS/EDGE třídy 12), dvoupásmový WCDMA/3G modul (HSDPA 21,1Mbps / HSUPA 5,76Mbps), 2x miniSIM karta (klasický rozměr)
  • Konektivita: Bluetooth 4.0 (LE, A2DP), Wi-Fi 802.11 b/g/n/, Wi-Fi hotspot, Wi-Fi Direct, USB 2.0 / microUSB, audio konektor 3,5mm
  • GPS: podpora A-GPS
  • Fotoaparát: 5 MPx, LED blesk, zoom, záznam videa, automatické ostření, přední kamera 2MPx
  • Baterie: vyjímatelná Li-Ion 2000 mAh, doba hovoru 720 minut, pohotovostní doba 300 hodin
  • Další vlastnosti: socíální sítě, Lenovo DOit, Google Play, Search, Maps, Gmail, Talk, YouTube apod.

  • Rozměry: 139,6 x 72 x 9,95 mm
    Hmotnost: 148 gramů včetně baterie

    Obsah balení: mobilní telefon Lenovo A536, baterie LiIon 2000 mAh, nabíječka do sítě s USB výstupem, USB kabel s microUSB konektorem, stereo sluchátka s ovladačem a audio konektorem 3,5 mm jack, rychlý manuál Lenovo A536. (part no. P0R6001HCZ)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web