Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

Qi receiver bezdrátové nabíjení pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)

Qi receiver bezdrátové nabíjení pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)   Qi receiver bezdrátové nabíjení pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)   Qi receiver bezdrátové nabíjení pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)   Qi receiver bezdrátové nabíjení pro Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 LTE-A černá (black)  
Kat. číslo: 6093041
Barva: černá (black)
Dostupnost: -----
Podložka umožňující bezdrátové nabíjení telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A. Podložka s Qi technologií se vkládá mezi baterii a zadní kryt telefonu a připojuje se na nabíjecí kontakty telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A pod zadním krytem, tzn. bez rozebírání telefonu a tím porušení záruky. Po instalaci umožňuje Qi receiver bezdrátové nabíjení telefonu prostřednictvím jakékoliv nabíjecí podložky podporující Qi standard bezdrátového nabíjení a to bez nutnosti připojení nabíjecího kabelu k telefonu.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Bezdrátové nabíjení telefonu Samsung Galaxy S4.
Ty nejlepší věci, přicházejí v malých baleních. Tento tenký bezdrátový nabíjecí adaptér vložený nad baterii a ukrytý pod krytem vašeho telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, má jediný cíl a to umožnit Vašemu telefonu bezdrátové nabíjení pomocí nového Qi standardu.

Použití s originálním zadním krytem.
Malý a diskrétní design Qi receiveru umožňuje umístění na originální baterii telefonu Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A a se současným využitím originálního zadního krytu nebo krytu originálního flipového pouzdra. To znamená, že nemusíte nijak konstrukčně zasahovat do vnitřku telefonu, nemusíte měnit kryt za neoriginální, ba ani nemusíte nijak složitě provést samotnou instalaci Qi adaptéru.

Adaptér je kompatibilní s Qi nabíjecí podložkou.
Bezdrátové nabíjení lze využít s jakoukoliv nabíjecí podložkou, která obsahuje Qi technologii bezdrátového nabíjení. Díky této podložce můžete nabíjet Váš Samsung Galaxy S4, nebo Samsung Galaxy S4 LTE-A, kdykoliv jej položíte na podložku, odpadá tak hledání nabíječky, připojování kabelů, případné poškození konektoru telefonu. Indukční Qi technologie umožňuje nabíjet telefon snadno a rychle, jakmile je umístěn na desce.

Vlastnosti Qi receiveru bezdrátového nabíjení:
  • Umožňuje bezdrátové nabíjení Vašeho telefonu Samsung Galaxy S4, S4 LTE-A.
  • Instaluje se mezi baterii a kryt telefonu na dvoupinový konektor.
  • Použití s originální baterií a originálním krytem, není nutná změna.
  • Kompatibilní s jakoukoliv podložkou s indukční Qi technologií.

  • Výstup: 5V / 600mA

    Obsah balení: adaptér Qi receiver pro bezdrátové nabíjení mobilního telefonu Samsung i9505 Galaxy S4 / Samsung i9506 Galaxy S4 LTE-A.

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web