Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Můj účet
*

*


Zapomněl jsem heslo
Vytvořit novou registraci
Úvod   |   Informace   |   Prodejna   |   Kontakt   |  
KATALOG

3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus

3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus   3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus   3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus   3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus   3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus   3M Privacy Screen Protector vertikální privátní ochranná fólie na displej pro Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus  
Kat. číslo: 6175094
Dostupnost: -----
Patentovaná privátní ochranná fólie 3M Privacy Screen Protector pro displej vynikajícího chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, nebo Apple iPhone 6S Plus. Unikátnost fólie 3M Privacy Screen Protector plyne již ze samotného názvu. Trik je v tom, že fólie 3M Privacy Screen Protector udržuje čistý a jasný obraz při pohledu v přímém směru na displej Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, nebo Apple iPhone 6S Plus. Pokud chce například váš kolega, soused nebo manželka pokukovat co, že to na mobilním telefonu děláte, z boční strany neuvidí zhola nic. Vaše činnost, obrázky, psaný text, prostě cokoliv je díky fólii 3M Privacy Screen Protector dokonale chráněné před nenechavými pohledy vašeho okolí. Samotná fólie 3M Privacy Screen Protector je vyrobena v dokonalém stylu, jelikož firma 3M je lídrem trhu v rámci těchto technologií. Intenzivní obraz, nekompromisní dotyková odezva, technologie čistých hran anebo patentovaná 3M lepící plocha bez stop po instalaci, to vše jsou kladné vlastnosti fólie 3M Privacy Screen Protector. Udržujte si notnou dávku soukromí, pořiďte si fólii 3M Privacy Screen Protector, která vše zajistí za vás.
Produkt již není v prodeji, není možné ho objednat.
Vyberte si prosím z naší aktuální nabídky:

TECHNICKÉ PARAMETRY


Načítám parametry ...

Podrobný popis

Patentovaná privátní ochranná fólie 3M Privacy Screen Protector pro displej vynikajícího chytrého mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, nebo Apple iPhone 6S Plus.

Unikátnost fólie 3M Privacy Screen Protector plyne již ze samotného názvu. Trik je v tom, že fólie 3M Privacy Screen Protector udržuje čistý a jasný obraz při pohledu v přímém směru na displej Vašeho mobilního telefonu Apple iPhone 6 Plus, nebo Apple iPhone 6S Plus. Pokud chce například váš kolega, soused nebo manželka pokukovat co, že to na mobilním telefonu děláte, z boční strany neuvidí zhola nic. Vaše činnost, obrázky, psaný text, prostě cokoliv je díky fólii 3M Privacy Screen Protector dokonale chráněné před nenechavými pohledy vašeho okolí.

Samotná fólie 3M Privacy Screen Protector je vyrobena v dokonalém stylu, jelikož firma 3M je lídrem trhu v rámci těchto technologií. Intenzivní obraz, nekompromisní dotyková odezva, technologie čistých hran anebo patentovaná 3M lepící plocha bez stop po instalaci, to vše jsou kladné vlastnosti fólie 3M Privacy Screen Protector.

Udržujte si notnou dávku soukromí, pořiďte si fólii 3M Privacy Screen Protector, která vše zajistí za vás.

Vlastnosti ochranné fólie na displej 3M Privacy Screen Protector:
  • Unikátní privátní ochranná fólie na displej, která zajistí vaše soukromí při práci na mobilním telefonu.
  • Čistý a jasný obraz je viditelný v přímém směru, v případě jakéhokoliv bočního pohledu neuvidíte vůbec nic.
  • Precizní výroba fólie s mnoha technologickými inovacemi, včetně patentované 3M lepící plochy bez stop.
  • Chrání celou přední část smartphonu Apple iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, hlavně pak citlivý dotykový displej.

  • Obsah balení: privátní ochranná fólie na displej 3M Privacy Screen Protector pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus 5,5 palce / Apple iPhone 6S Plus 5,5 palce, hadřík z mikrovlákna, plastová stěrka. (part no. 98-0440-6053-5)

    DISKUZE, DOTAZY, KOMENTÁŘE (0)

    ZADAT NOVÝ DOTAZ
    © 1M.cz,   2001-2024   |   e-shop: triangl web